Přejít na obsah

Čierna Faceliftová Perla :)

Doporučené příspěvky

u nas je to zakazane, neviem ako u vas rolleyes.gif uz som sa tu niekde cudoval ze ste to tiez radili prisrubovat... (ajked nejake dierky pod znackou uz mam, kto vie co s tym robili v belgicku)

Zákon č. 8/2009 Z.z., §123, ods. 4: Držiteľ vozidla je povinný vydanú tabuľku s evidenčným číslom bezodkladne pripevniť na vozidlo. Tabuľka s evidenčným číslom nesmie byť pripevnená spôsobom, ktorý narušuje jej celistvosť a znemožňuje jej čitateľnosť alebo identifikáciu. Ak boli vozidlu vydané dve tabuľky s evidenčným číslom, držiteľ vozidla je povinný bezodkladne pripevniť na vozidlo obe tabuľky.

svetielka pekne, nebodaj tam este nemas ledky? :D

Odkaz ke komentáři

Uz sme to tu rozoberali. Toto nehovori o tom, ze znacka nemoze byt navrtana.

...ktorý narušuje jej celistvosť a znemožňuje jej čitateľnosť alebo identifikáciu...

Neznemoznis jej citatelnost. Ked tam je "a", tak musia byt splnene obe poziadavky :wub:

Na druhu stranu by som chcel vidiet, co by ste robili, keby Vam organ ide zobrat SPZ a mate ich prilepene :D O tom taktiez hovori nejaky paragraf.

Odkaz ke komentáři

oni sou fakt v tom státě padlý na hlavu a zbytečně se berou peníze od lidí... koupím si auto ze středočeskýho kraje a nevím proč mě musí vyměnit značku, když jsem z kralovehradeckého kraje, to je hrozný problém dnes mít v datábázi značku v kralovehradeckém kraji např 1SV1111.... fakt idiocie.

Odkaz ke komentáři

Na druhu stranu by som chcel vidiet, co by ste robili, keby Vam organ ide zobrat SPZ a mate ich prilepene :D O tom taktiez hovori nejaky paragraf.

ale OIII ich má vpredu prilepené od výroby tak som zvedavý ako obišli ten paragraf.. :D

oni sou fakt v tom státě padlý na hlavu a zbytečně se berou peníze od lidí... koupím si auto ze středočeskýho kraje a nevím proč mě musí vyměnit značku, když jsem z kralovehradeckého kraje, to je hrozný problém dnes mít v datábázi značku v kralovehradeckém kraji např 1SV1111.... fakt idiocie.

neviem ako u vás ale nás by vybrali menej na poplatkoch tak to neprejde a to máme značky ešte podľa okresov.. jedine čo viem že sa dá vybaviť tak individuálna značka môže ostať aj pri prepise do iného okresu..

Odkaz ke komentáři

Ano zrejme na parkovisku. Vacsinou parkujem na odlahlejsich miestach, alebo rovno cez dve miesta, ale ked sa neda, musim zaparkovat normalne. Vcera som ju bol trosku oplachnut wapkou a povodne som si myslel, ze to je len osrate, lebo som odtial musel zoskrabat nieco zlte, ale zrejme to bola farba z toho druheho auta :angry:

Po vysuseni a vylesteni som sa normalne zhrozil. Je to na vodicovych dverach a je to dost vidiet :(

Sedlaci posrany, tak som sa vytocil :angry:

Neviem co by som mal na to pouzit. Ten chipex vyzera docela fajn a ostane mi dost aj na tie bodky, co mam po zime od kamienkov....a mozno aj na druhu sezonu, lebo na ciernej vidiet uplne vsetko, hlavne po zime :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Neni to hlboke, to sa zda, mozno tym, ze sa to fotilo makrom. Ale je to vidiet (telefonom sa to az tak dobre zachytit z dialky neda) :angry:

post-19535-0-53732200-1372322687_thumb.jpg post-19535-0-01737100-1372322729_thumb.jpg

Neviem ci to chipex zvladne, ale co som pozeral tu na fore (Romanovu byvalu cernotu), tak to celkom islo :)

Uvidim, ked pridem domov, tak nieco musim objednat.

@marekczek: dik, pozriem na to...len neviem ci by som sa pustil do niecoho, kde treba pouzit vrtacku a smyrgel :D ...a na ciernej, aby to nezanechalo letokruhy.

Hlavne to chcem pouzit aj na tie bodky po kamienkoch a tie su tak 0,5-1mm velke, ale su az do zakladnej farby :(

Odkaz ke komentáři

Martink52 natom byl,videl jsem auto preda po a uplne jak nove a to ho ma taky 2roky stare ;-) Takze bych se toho nebal adresu nemam,kdyztak se zeptej primo jeho ukazoval mi letak a jsou tam nejake 3 programy neco za 800kc tusim pak to co mel on za 1300kc a pak treti za 2100kc tusim a to bylo komplet auto interier,exterier a motor ;-) ale vysledek perfektni ja nato taky pujdu tak jsem zvedav!Nemel tam ani skrabanecek a to mel dodrene od kartacu a s parkoviste ;-) byl jsem prekvapen jak mi ukazal auto ;-)

Odkaz ke komentáři

@marekczek: tka potom daj vediet, ako to dopadlo a ako to vyzera :palec:

@princes: aha, to som nevedel, ze martas na tom bol. Skusim pozriet jeho topic, popripade mu napisem ;)

Este pridam jedno foto z navstevy. Takto mi baby strazili octu. Lepsie zabezpecenie ako Zeder, Defend, Sherlock a podobne... :D

post-19535-0-69388600-1372328774_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...