lazaruslong Odesláno Prosinec 9, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2012 Trochu podivné, když se tam píše, Octavia 2 rs, 1,9 tdi. Co to bylo za profi firmu?:-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
apfo Odesláno Prosinec 9, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2012 :D krutiaci moment je ale to 1,9 tdi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octaviaaaa Odesláno Prosinec 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2012 no asi překlep samozřejmě je to 2,0 dělal mi to Brouk z moravia-chiptuning 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octaviaaaa Odesláno Březen 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2013 ]tak zase malé změny karbon sedačky vybíral jsem mezi celokoženejma nakonec to vyhrály tyhle ještě vyměním loketku ,volant,ručku a řadičku vše do čevený nitě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 31, 2013 Sdílet Odesláno Březen 31, 2013 Pecka!!!Vypada to dobre!Hlavne ten interier!!! ;-) Tu radicku,rucku si muzes obsit sam! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Březen 31, 2013 Sdílet Odesláno Březen 31, 2013 tak to je pecka ty sedacky su genialne este by som dal aj strechu do carbon 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octaviaaaa Odesláno Březen 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2013 Pecka!!!Vypada to dobre!Hlavne ten interier!!! ;-) Tu radicku,rucku si muzes obsit sam! ;-) myslíš že to půjde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Březen 31, 2013 Sdílet Odesláno Březen 31, 2013 jde to; princes to dělal, tak ví o čem mluví ;) jak tak koukám, tak RS Red sedačky budou za chvíli tuctovky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octaviaaaa Odesláno Březen 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2013 tak to je pecka ty sedacky su genialne este by som dal aj strechu do carbon taky půjde do karbonu ale až bude teplejc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 31, 2013 Sdílet Odesláno Březen 31, 2013 Presne tak jde to!Sam sem si to delal!V mem tematu jsou fotky a postup prace tak se muzes inspirovat ;-) Koupis si akorad zesilenou nic na calouneni vyberes stejnou barvu jako na sedackach,staci obyc jehla,kleste a muzes zacit!Prace jedne veci jak na 4hod podle zrucnosti ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Březen 31, 2013 Sdílet Odesláno Březen 31, 2013 ten carbon, za mě eee , ale sedačky supr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Březen 31, 2013 Sdílet Odesláno Březen 31, 2013 Celokuze by se mi libily :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octaviaaaa Odesláno Duben 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2013 Celokuze by se mi libily :( Ty jsem šoupl segře do auta až přijede tak nafotím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Duben 1, 2013 Sdílet Odesláno Duben 1, 2013 pekna octavka vyzera super inac miesto toho karbonu by som uz dnes volil asi skor bruseny kov cierny je to pekne a neokukane ale inac super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octaviaaaa Odesláno Duben 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2013 Presne tak jde to!Sam sem si to delal!V mem tematu jsou fotky a postup prace tak se muzes inspirovat ;-) Koupis si akorad zesilenou nic na calouneni vyberes stejnou barvu jako na sedackach,staci obyc jehla,kleste a muzes zacit!Prace jedne veci jak na 4hod podle zrucnosti ;-) dík tak jsem na to kouk u tebe dnes jsem koupil niť a mám hotovo zítra dám do auta a vyfotím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Postman007 Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Perfektní práce Sedačky tiše závidím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octaviaaaa Odesláno Duben 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Perfektní práce Sedačky tiše závidím dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Pěkný... Popelník a plast pod šaltrou necháváš tak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octaviaaaa Odesláno Duben 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Pěkný... Popelník a plast pod šaltrou necháváš tak? díky asi to lepit nebudu nechám to tak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 ty sedacky sou fakt bomba :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 Tak ty sedadla vypadají super. To jsou potahy? Ale ten graf, to dělal nějakej amatér, je pěkný že tam máš od spodu 450Nm, ale aby výkon umíral na 3500ot/min.??? Tohle bych si nechal předělat u někoho.:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červen 7, 2013 Sdílet Odesláno Červen 7, 2013 Pěkné pěkné.. :) Osobně nejsem zastáncem carbonu na kapotě apod,ale každej má jíný gusto.. ;) Zato ten introš se povedl, vypadá to moc pěkně..!Ještě volant by si ale žádal červený prošití, to v plánu nemáš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octaviaaaa Odesláno Červen 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2013 tak jsem nechal namontovat DPF filtr bezudržbový funguje bezvadně tak časem uvidíme Pěkné pěkné.. :) Osobně nejsem zastáncem carbonu na kapotě apod,ale každej má jíný gusto.. ;) Zato ten introš se povedl, vypadá to moc pěkně..!Ještě volant by si ale žádal červený prošití, to v plánu nemáš? jj volant bude taky až natrefim na FL multifunkci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.