Přejít na obsah

O I 1.9 tdi koupě do 80 000

Jura87

Doporučené příspěvky

V Lemurii? Nebo v Zemi za zrcadlem? Ne, bez prdele, a píšu to tady už po několikáté ...

Ve své době si tak profláklé a drahé auto jako jedničková Okta v naftě kupovaly hlavně firmy (pro normálního člověka tehdy bylo auto za 500-600tKč až na výjimky nedostupné), které na těch autech drtily těžké desetitisíce km ročně. A když se dnes podívám na největší specializovaný server, tak se dozvím, že za 80 litrů koupím naftovou Oktu z roku 99 a s nájezdem 190tkm. To běžný služebák najede v průměru za 3 roky ...

Myslet si, že se dnes pořád odněkud berou zachovalé a málo jeté jedničkové Okty v dieselu, je bohužel velmi naivní. Jde dnes téměř se 100% jitotou o totálně olítaná auta se stočenými tachometry.

Odkaz ke komentáři

Určitě jdi do dieselu já osobně mám 1.9TDi 66kw r.v. 98 a jsem velice spokoejeny.. V tvem pripade bych asi volil taky něco takového, jelikož za 80tis asi těžko seženeš 1.9TDi po faceliftu a když už tak nejspíš v dezolátním stavu.. Doporučil bych pro tebe se poohlednout po nějaké predface octavii nejlepe od soukromého majitele .

Odkaz ke komentáři

Určitě jdi do dieselu já osobně mám 1.9TDi 66kw r.v. 98 a jsem velice spokoejeny.. V tvem pripade bych asi volil taky něco takového, jelikož za 80tis asi těžko seženeš 1.9TDi po faceliftu a když už tak nejspíš v dezolátním stavu.. Doporučil bych pro tebe se poohlednout po nějaké predface octavii nejlepe od soukromého majitele .

Díky za radu, aspon jsi mi pomohl ve výběru.Jen mě trochu děsí že v roce 2012 musím kupovat auto cca 12 let staré za 80 000,-. :)

Odkaz ke komentáři

koupil jsem dva mesice zpatky auto presne s tvym rozpoctem. agrko 66, kombika.

dostal jsem i nejakou tu slevu, takze to vyslo na rozvody a oleje s filtrama docela slusne :)

ale mam rad veci, ktere mi delaji radost. tzn neco napodvozek, nove kola ( ale stacily jen pneu...), nejake drobnosti jako koberecky, listy u oken a vosk. a jezdi a jezdi.

na nejakou peknou snad narazis

Odkaz ke komentáři

koupil jsem dva mesice zpatky auto presne s tvym rozpoctem. agrko 66, kombika.

dostal jsem i nejakou tu slevu, takze to vyslo na rozvody a oleje s filtrama docela slusne :)

ale mam rad veci, ktere mi delaji radost. tzn neco napodvozek, nove kola ( ale stacily jen pneu...), nejake drobnosti jako koberecky, listy u oken a vosk. a jezdi a jezdi.

na nejakou peknou snad narazis

Zdravícko jen by mě zajímalo kde jsi ten vůz pořídil, ohlížím se kde bych tu krásku v listopadu koupil.

Díky Jirka

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

A že se tu jen tak mezi náma bavíte o benzínech a dieslech :D Ale on ani nenapsal kolik najede Denně/měsíčně/ročně KM Jako auto v dieslu který ročně najede 10 tisíc ušmudlanejch kilometru nevydrží... Prvně si taky řekni či auto v dieslu využiješ a né že Já ti řeknu

"Já mám diesla protože najedu 40 tis. ročně kup si ho taky" :D

Odkaz ke komentáři

Pánové tak doba koupě je tady ! Koukám na bazos,tipcars, skoda-auto.cz - ojeté vozy, všude se dá najít i do těch 80 000 kč , ale inzeráty začínají převážně sloganem dovoz DE, auta vypadají pěkně ale bude to asi totálka. No uvidíme, kdyby jste někdo narazil na nějakou pěknou combíkovou 66 kw , po dědovi :) dejte vědet.

Odkaz ke komentáři

A že se tu jen tak mezi náma bavíte o benzínech a dieslech :D Ale on ani nenapsal kolik najede Denně/měsíčně/ročně KM Jako auto v dieslu který ročně najede 10 tisíc ušmudlanejch kilometru nevydrží... Prvně si taky řekni či auto v dieslu využiješ a né že Já ti řeknu

"Já mám diesla protože najedu 40 tis. ročně kup si ho taky" :D

to je dost důležitá informace. Na 10 000Km ročně nemá cenu kupovat naftu.

Díky za radu, aspon jsi mi pomohl ve výběru.Jen mě trochu děsí že v roce 2012 musím kupovat auto cca 12 let staré za 80 000,-. :)

no a? můj želvouch oslavil v září 13 let od doby kdy spatřil světlo světa, ale jak bylo řečeno-tehdy se dělalo kvalitně, takže mě to ani trochu netrápí. Bude sloužit do roztrhání těla :)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...