Přejít na obsah

Koženy volant

Mslx

Doporučené příspěvky

• o rok později...

Mám to chápat tak, že s ním máš zkušenosti a není dobrý? Že se kroutí a dělá hrby? Já mám teď potah Maria Cavello a je super, sedí dokonale, ale po 6 letech a 120 tisících km už není nic moc. Na starší volanty jsem koukal, ale kožený za litr s bagem je cena nereálná a to ani bez bagu. Měl si kliku že si ho za ty prachy sehnal.

Odkaz ke komentáři

Ale vše je to také potah na volantu. Prostě kus kůže, střižený na míru a sešitý na volantu. Nebo se mýlím a ty firmy to dělají nějak jinak? Já jsem byl s Maria Cavello velmi spokojený a myslím že vydržel celkem dost, tak mě zajímají zkušenosti s tím co jsem dával odkaz.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Tak musím napsat, jak jsem to nakonec pořešil s tím potahem volantu. Musím se přiznat, že těch 120 tisíc km jsem s s ním nic nedělal, jen jsem ho při mytí auta vždy otřel mokrým hadrem, ale žádnou zvláštní péči jse mu nevěnoval. Takže jsem ho pořádně prozkoumal a zjistil jsem, že je ta kůže spíše špinavá než poničená a tak jsem se dal do pořádné očisti. Pořádně jsem ho tedy omyl čistou vodou a všechny ty spoje pěkně vypucoval super jemným kartáčkem na zuby a výsledk byl hned super. Naleštil jsem ho ještě přípravkem na kůži a musím říci, že je skoro jako nový. Takže výsledek je ten, že potah Maria Cavello je fakt super a kvalitní, ale chce to taky trochu více péče.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...