Jirka Zubek Odesláno Červenec 1, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 Dobré ránko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Červenec 1, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 Tak změna až za hodku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červenec 1, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 Jajic: my ti věříme.. nemusíš to opakovat 5x kua ....se to seklo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červenec 1, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 já chci domů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 1, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 já chci domů Tak to jsme dva Jinak cau vsem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červenec 1, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 já chci domů teda domů.........ještě v 7 Actros na výměnu stěračů a pak Zafira zadní náboj a pak můžu domů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Červenec 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 Caute bando, konecne je trochu stinu i tady u dostihove drahy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červenec 1, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 Tak konecne doma a padla .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Červenec 1, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 (upraveno) AHOJ PRACANTI TAK UŽ JSEM TAKY ASI HODINU DOMA Z PRÁCE........PRACOVAT V TOM VEDRU, TO JE HNUS Upraveno Červenec 1, 2010 uživatelem RAZTY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Červenec 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 Tak konecne doma a padla .) dneska se najek stridame Tome, ja sel spat kdyz Ty jsi vstaval a ted ty mas padla a ja prave otocil klickem v zapalovani 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 1, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 Jak se tady bavíte o programu na víkend,tak my se pojedeme kouknout tady ... EDIT...jinak auto je spraveno :D Ahoj ve spolek. Ja louskam restik a ted jsem dostehovali mace veci. Jirko,ty jo,asi take zajedu.Uz jsem tam byl asi 2 roky na zpet na Tanky v zime Nejel jsi dneska jako spolujezdec v G4 cervene barvy :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červenec 1, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 dneska se najek stridame Tome, ja sel spat kdyz Ty jsi vstaval a ted ty mas padla a ja prave otocil klickem v zapalovani :D hold zijeme opacne to ja bych nedal, bych za chvili musel spat hlavou dolu jak netopyr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Červenec 1, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 Tady je nějak mrtvo....... dávam si studené.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 1, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 Tady je nějak mrtvo....... dávam si studené.... :D Romane davam si na dalku jedno studene :( s tebou :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Červenec 1, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 Já už dvě orosené kopl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 1, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 ja uz vypil neco ledove kofoly 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Červenec 1, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 Maros: jedeš v sobotu nebo v neděli? Taky asi pojedu spíš v sobotu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Červenec 1, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 Jo jo hoši je to paráda jak si můžem spolu dávat pivečka... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 1, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 Ja dopijim ctvrte a posledni Zbytek piv mam v aute a to ted jede s kolegou do Paris 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 1, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 Maros: jedeš v sobotu nebo v neděli? Taky asi pojedu spíš v sobotu Covece jeste nevim,podle prace. Mozna take sobota. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 1, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 Ja dopijim ctvrte a posledni Zbytek piv mam v aute a to ted jede s kolegou do Paris :D ty sedis na vleku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 1, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 ty sedis na vleku Ne woe :D Sedim na hotelu a cekam az mi kolega doveze auto zpatky :( A pak trada na weekend do Milana 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 1, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 Vy se stridate dva na jednom aute nebo jak to mas ? Pokoj ma klimosku ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 1, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 Vy se stridate dva na jednom aute nebo jak to mas ?Pokoj ma klimosku ? Cela linka Milano-Paris ma cca 900km...Coz sam neujedes..... Mame hotel cca 300km od Paris. kde je porad jeden clovek ktery jezdi vzdycky do Paris vylozit a nalozit. Na tehle lince jsme dve auta a tri ridici v jednu dobu v praci. S jednim kolegou mame na starost auta a jezdime stabilne Hotel-Milano. A na hotelu se stridaji taky dva co jezdi stabilne Hotel-Paris. Jednu noc spim v aute a jendu na hotelu... Vikendy delam jen v aute a hlavne v Milane....Ti co jsou na hotelu jsou "stridaci" obrazne receno. Ten na hotelu jede kazdou noc s jinym autem... Teda mame tady jen dve. A ja jsem jakoby na navsteve u nich na pohoji. Staci vysvetleni? :D Jo a klimosku to ma, jednokompresorovou...... .Otevres si okno :D :( :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Červenec 1, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 Dotázek, je z Frýdku do Dobré dálnice? Je třeba známka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 1, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 (upraveno) Dotázek, je z Frýdku do Dobré dálnice? Je třeba známka? :D Kde je Dobra? To je smer Tesin? Ten "nove" postaveny usek? Pokud se nepletu tak placene to je.... I kdyz....... Kdyz tomu od FM zacnes slapat a hodis tam maximum tak jsi v Dobre coby dub a nestihnou te stahnout...... Leda ze by tam cekali :D :( :P Jed po stare!!!! Je to jistejsi.... Nez jsem koupil znamku tak jsem az do Tesina jezdil po stare... Ted je tam klid a da se tam valit Upraveno Červenec 1, 2010 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 1, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 Dotázek, je z Frýdku do Dobré dálnice? Je třeba známka? Ja si myslim ze neni treba,jak pojedes po stare ceste. Kube.Diky,tak to staci,alespon mirna predstava jak to mas. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Červenec 1, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 Kde je Dobra? To je smer Tesin? Ten "nove" postaveny usek? Pokud se nepletu tak placene to je.... I kdyz....... Kdyz tomu od FM zacnes slapat a hodis tam maximum tak jsi v Dobre coby dub a nestihnou te stahnout...... Leda ze by tam cekali :( :P :D Jed po stare!!!! Je to jistejsi.... Nez jsem koupil znamku tak jsem az do Tesina jezdil po stare... Ted je tam klid a da se tam valit :D Jj je to směrem na těšín 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 1, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 Kube.Diky,tak to staci,alespon mirna predstava jak to mas. Uprimne? Na picu!!!!!! Vsude je vedro jak sniva!!!!!!!!!!!! Ale kolegove jsou slusni a nechavaji mi v aute bordel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Červenec 1, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 maros...v G4 jsem nejel...a na tu akci pojedeme taky v sobotu...jestli nepojede moja,tak tě přiberu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.