Palmer Odesláno Srpen 18, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2012 Lidi nemáte někdo s těmito světly naké zkušenosti? Nevim jetsly si je mám koupit,kvuly svítivosti.Koukál jsem se na fotografie a dost znich ukazuje že svítí jen horní a spodní část světel a ne jak klasicky do C ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 18, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2012 Měl jsem je na zkoušku problém je že ti to hlásí neustále prasklou žárovku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Skrabi Odesláno Srpen 18, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2012 Já osobně eletrice moc nerozumím,ale takovou věc by měli mít vyřešenou. Dovolil bych si tvrdit,že byla chyba v konkrétním kusu a né v typu lamp. Na Skodahome je o těchto lampách téma a nikdo se o tomto problému nezmínil. Tím ovšem netvrdím,že nemáš pravdu. Viděl jsem ty lampy ve dne i v noci,a v noci to bylo docela pěkný. V Praze na Průmyslové ulici, v mycích boxech Shelky ,jsem potkal žluté RS a to mělo na lampách homologaci E7 a ty měli menší počet diod a na pakovačky prakticky nesvítily. (Byly asi zatmavené lakem nebo folií ) A jěště mě zarážely blinkry ,byly řešeny jako u combi od Litecu Více o těch lampách nevím ,když jsem se optal na ty lampy bylo mi zděleno ať neotravuju, páníček byl hodně arogantní hovado. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 18, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2012 jenže právě to jsou světla o litecu ty mají v sobě odpory ale tyhle Ne jsou origo škoda a tam je to asik upraveny přímo v jednotce jako má supII 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Skrabi Odesláno Srpen 18, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2012 A to za ty lampy chtěj 8000,- .Co jsem je viděl na netu, myslím e-shop z Mladé Boleslavi. Tak to je fakt hustý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Srpen 19, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2012 Ak sú to originálne svetlá z čínskej OII, tak tam svieti klasické C-čko. Na čínskych OII s týmito svetlami je vypnutá kontrola žiaroviek v BCM pre zadné svetlá, a preto tie čínske OII nehlásia žiadnu chybu. Po úprave konektora idú svetlá bez problémov zapojiť aj do našej OII, jediným problémom je už spomínaná kontrola žiaroviek. Na Golfe VI kontrolu zadných žiaroviek vypnúť viem, no na OII zatiaľ nie. Kontrola sa vypína priamou editáciou eprom BCM jednotky, cez VCDS to spraviť nejde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Srpen 20, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2012 Smerovka je ziarovka, alebo ledky ako u litecu? Keby tam bola ziarovka max. na cuvacky, tak by som ich veeeelmi chcel :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palmer Odesláno Srpen 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2012 Litec dělá lampy jen na octavii combi pokud vim.Toto jsou světla od Koito na SEDANA.Nesvití do C musí se upravit dráty ve svorkovnici a aby neukazovaly chybu tak se musí přepojit přes rezistory. Tohle mi napsal Rolbař: u FL OII to jde řešit přes BCM s podporou led, ale u předFL bohužel, jen odpory. Odpory hřejí a musí se umístit někam, kde to nebude vadit, což v zadní části vozu je celkem problém... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Leden 20, 2013 Sdílet Odesláno Leden 20, 2013 Já osobně eletrice moc nerozumím,ale takovou věc by měli mít vyřešenou. Dovolil bych si tvrdit,že byla chyba v konkrétním kusu a né v typu lamp. Ja tie lampy mam - priamo z Ciny. Tiez mi svietil len horny a dolny segment a v servise ich museli nejako upravit, aby svietilo cele "C" (prepajali nejake vodice)...Cize cinske Octy maju asi aj nejaky iny konektor. Tiez mi ukazuje vypalenu ziarovku PS: svetla svietia o dost silnejsie ako obycajne ziarovkove (obrysove aj brzdove) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 25, 2013 Sdílet Odesláno Leden 25, 2013 sakra ja je chci! :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 25, 2013 Sdílet Odesláno Leden 25, 2013 PS: svetla svietia o dost silnejsie ako obycajne ziarovkove (obrysove aj brzdove) To bylo to, co se u nich hlavně diskutuje... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Matulko183 Odesláno Leden 26, 2013 Sdílet Odesláno Leden 26, 2013 Viem ze jeden chalan doniesol zadne lampy z ciny na supra2 a daval tam len elektromechanikovy aby mi tam dal odpory aby mu nehlasily vypalenu ziarovku ale inak vypada to luxusne, rozmyslam ze dam take na moju oktaviu a tatkov superb, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Únor 2, 2013 Sdílet Odesláno Únor 2, 2013 Viem dodat kompletne "Plug & Play", ak mas zaujem tak daj vediet ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 20, 2013 Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 Dneska rano uplne nahoda!Vyjizdim od baraku na hlavni cestu k rondlu a zleva prijizdi zelena RS facelift a mela zadni led svetla ale svitil ji jen vrch a spodek bok ne!Ale i tak to bylo zajimave!A uplne perfektni!Me se to teda libilo hodne jak to svitilo! ;-) Za me to je perfektni a tesim se az je budu mit! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 20, 2013 Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 Viem dodat kompletne "Plug & Play", ak mas zaujem tak daj vediet ;) Hoď nějaké info sem, ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 O ake info mas zaujem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fzj Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 ja som nasiel jednu polsku stranku k tymto svetlam a od roku 2012 musia tam nieco zmenit, aby to fungovalo; je to v popise: Pre Octaviu 2: http://sklep.motohid.pl/pl/searchquery/octavia+2/1/full/5?currency=EUR Pre tie zadne svetla je strana 2: http://sklep.motohid.pl/pl/p/OEM-Skoda-Octavia-2-lampy-LED-liftback-FL-v2.0-/279?currency=EUR s odkazom: Pro lepší funkčnost, můžete modelovat před zvednutím pryč s VCDS : - funkce poloha horní brzdové světlo - funkce postavení dolních mlhových svítilen 2004 -> 2011 - žádné chyby při připojování 2012 - vyžaduje další filtry CAN - dejte nám prosím vědět, když si koupíte vintage 2012. takze si myslim,ze uz nic dodatocne sa nemusi riesit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 Tento link som hodil do svojej temy, regulacia napatia funguje iba na pred FL Octaviach. Tomasz je v pohode chlapik, mozete bezproblemov od neho objednavat. W celu uzyskania lepszej funkcjonalności, można w modelach przed liftingiem poprzez VCDS wyłączyć: V preklade znamena: Pre ziskanie lepsej funkcnosti, mozete v modeloch pred faceliftom s VCDS upravit: Co mi ale Tom hovoril, tak umiestnit odpory je potrebne na vsetky, teda aj na pred FL. Teraz ale menil architekturu tych svetiel (aby sa nemuselo nic prekodovavat pre znizenie svietivosti), takze mozno to uz nie je potrebne. Skuste mu napisat alebo zavolat, dohovorite sa s nim v pohode po anglicky alebo po polsky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 1, 2013 Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 luborj-takze kdyz si koupim ty svetla od nej z Polska nebo od tebe na predfl tak to bude stejne nemusim nic kodovat nebo dodelavat odpory?Bude mi tedy svitit cele C jen nasadim na auto a jezdim? Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Březen 1, 2013 Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 Podla mna tam odpor budes potrebovat, pretoze ti jeden vodic bude vystavat. Tom ma nacvakavacie, cize ziadna veda so zapojenim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Březen 1, 2013 Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 P.S: rory za OT ale všímáte, že ty čínský nemaj plácačky?? Maj starý zrcátka k tomu nemaj denní svícení a ledky na RS nárazníku (asi fungují jen jako parkiny) mají čiré. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 1, 2013 Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 jj to uz vime davno :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 1, 2013 Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 :-D kaviarovej toust :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Duben 6, 2013 Sdílet Odesláno Duben 6, 2013 od litecu už i na liftback http://sklep.motohid.pl/pl/p/Litec-Skoda-Octavia-2-1Z-lampy-LED-liftback-08-redclear-ScoutRS/717 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Duben 6, 2013 Sdílet Odesláno Duben 6, 2013 Vůbec se mi to nelíbí. Čím dostupnější auto, tím kýčovitější tuning 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Duben 6, 2013 Sdílet Odesláno Duben 6, 2013 taky se mi to od litecu moc nelíbí, líp vypadají ty origo z číny a mají i daleko lepší svítivost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Skrabi Odesláno Duben 6, 2013 Sdílet Odesláno Duben 6, 2013 (upraveno) Jen pro zajímavost ceny v ČR: http://www.tuningoptika.cz/scripts/podrobnosti.php?IDZ=6136 http://www.tuningoptika.cz/scripts/podrobnosti.php?IDZ=6138 Ještě by mě zajímal ten scout v (limuzyna) Upraveno Duben 6, 2013 uživatelem Skrabi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 cena dobra oproti origo ;-) sviti to pekne ale ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 no a je tu dalsi typ pre Combi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.