princes Odesláno Duben 7, 2014 Sdílet Odesláno Duben 7, 2014 jo u fl to umi vice lidi ale ja mam pred fl prave 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mike 007 Odesláno Červen 28, 2014 Sdílet Odesláno Červen 28, 2014 ahojte, neviem ci sa to hodi sem... ale mozno.... daju sa, prosim, niekde kupit zadne kombi o2 pred fl svetla bez farebneho vyhotovenia? cize cisto biele, bez cervenych obrysoviek, hmloviek a brzd? smerovka je uz origo cira, lebo sa tam zvyknu davat zafarbene ziarovky, no ostatok je cerveny... resp. aspon kupit zadny kryt tych svetiel a prehodit to? dalo by sa to nejako urobit na mieru u nejakeho plast-makera podla originalu? ja tam mam uz davno diodky a vyzeralo by to efektnejsie, keby ten kryt bol cisto biely, pretoze ledka sama o sebe uz vyzaruje svetlo o potrebnej vlnovej dlzke.... samozrejme, odrazku ponechat cervenu, ale ten zvysok by mohol byt pekny biely... diky za pripadne rady ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kinzii Odesláno Prosinec 22, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2014 CHlapy zdar,potrebuji poradit mam LED zadni svetla-sedan,nejsou od Litecu.A nesviti my cele svetlo-na starych svetlach mam navic dve zarovky,ktere svitily,aby svitilo cele svetlo,a u techto svetel tam zadne diry na ty zarovky nejsou,tak nevim co stim,Muzete my nekdo poradit diky.Martin. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Prosinec 22, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2014 (upraveno) Potrebujes jeden plusovy kabel, z jednej tej malej obrysovky, prepojit s hlavnou svorkovnicou svetla. To znamena, ze odcvaknes ten sivo-zlty kabel, osadis na neho pin 000 979 021 E (prvy obrazok) a zapichnes ho do prazdneho miesta vo svorkovnici, ako na druhom obrazku :) Potom len svorkovnicu pichnes do svetla.....a svetla sviti, stirace stiraji :D Dalsia vec je ich nakodovat, resp. nastavit svietivost vsetkych troch segmentov a samozrejme oblbnut kontrolu vypalenej ziarovky. Upraveno Prosinec 22, 2014 uživatelem Kyselinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kinzii Odesláno Prosinec 23, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2014 Cau,ja na tech svetlach LED mam jeden kablik nezapojeny a je zluty myslis,ze to mam zapojit na tento kablik tu obrysovku,tam zadne jinaci misto volne neni ve svorkovnici svetla.Dik za radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Prosinec 23, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2014 (upraveno) Volne miesto je vo svorkovnici, ktora je na kabelazi v aute...nie vo svetle. Na tej druhej fotke je otvorena svorkovnica v kufri auta :) Upraveno Prosinec 23, 2014 uživatelem Kyselinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kinzii Odesláno Prosinec 23, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2014 Diky za radu,ale ja to dam asi nejakemu elektrikarovy, protoze ja jsu stoho uz mag....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Prosinec 23, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2014 Neni to nic tazke, ale ja som si to tiez dal robit niekomu, kto to uz pred tym robil...no ked som to videl nazivo, tak to je vazne lahke ako facka. Neskor som to uz tunajsiemu clenovi zapajal sam. Ved uvidis, sa zasmejes nad tym potom :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kinzii Odesláno Prosinec 23, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2014 No uvidim ,zatim diky za rady,pekne Vanoce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kinzii Odesláno Prosinec 26, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2014 Tak mne to nedalo a uz to sviti,opravdu jen to zapojit a sviti to cele.ale hlasi mne to prasklou zarovku.Martin.Nevys co stim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 26, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2014 překodovat . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kinzii Odesláno Prosinec 26, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2014 a nevys jak nebo kde,ja mam diagnostiku-VCDS,pujde to tim nebo ne. nepujde to diagnost.VCDS mam ji,nevys jak to udelat,dik za radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 26, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2014 přes vcds smula, už se to tu řešilo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kinzii Odesláno Prosinec 26, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2014 tak to ja budu muset asi do autorizaku co ok dik za radu nekde se poptam,mej se 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Prosinec 27, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2014 V autorizaku ti s tym asi nepomozu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Prosinec 27, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2014 a ani nekdy s tim neni vyhra, zalezi od SW BCM jednotky ... jediny kdo to snad umi na 100% vypnout je Ferda25 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kinzii Odesláno Prosinec 28, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2014 Cau,mne to pise jen leve,prave brzdove-jinak nic.Tak jestli je to tak slozite tak to tam necham svitit,zhasne my nachvili,jak seslapnu brzdu. jo ja jsem se spletl,tak ne brzdove,ale01502 - zarovka koncoveho mlhoveho svetla vlevo (L46) 012 - chyba v elektr. obvodu info o závadě: Stav závad: 01101100 Priorita závad: 2 Frekvence závad: 1 Počítadlo resetů: 49 Kilometry: 208701 km Indikace času: 0 info o závadě: ZAP Napětí: 11.75 V ZAP ZAP VYP VYP VYP01506 - zarovka koncoveho mlhoveho svetla vpravo (L47) 012 - chyba v elektr. obvodu info o závadě: Stav závad: 01101100 Priorita závad: 2 Frekvence závad: 1 Počítadlo resetů: 49 Kilometry: 208701 km Indikace času: 0 info o závadě: ZAP Napětí: 11.75 V ZAP ZAP VYP VYP VYP 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peter_K Odesláno Leden 4, 2015 Sdílet Odesláno Leden 4, 2015 (upraveno) Chci to tady shrnout, protože lidi se ptají pořád na to samé. Jsou jen jedny LED světla na sedan a to jsou "činy" pro čínskou Octavii, jejich zapojení jsem popisoval na předcházející straně. Tyto světla je nutné upravit přes diagnostiku, tak aby svítily korektně. V autorizovaném servisu to neumí a ani Vám to neudělají. Přes VCDS to taky nejde, dělá se to pomocí změny udajů v Eeprom a co vím tak tohle umi Ferda nebo 160R. Litecové světla co jsou na Octavii combi, tak ty jdou bez nutnosti nastavování v diagnostice, jsou tzv. plug-in ready, protože v sobě mají integrované odpory. Jestli Vás svítí špatně segmenty u Combi světel otočte konektory u obrysovek ;-) Upraveno Leden 4, 2015 uživatelem Peter_K 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kinzii Odesláno Leden 4, 2015 Sdílet Odesláno Leden 4, 2015 Diky za radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kinzii Odesláno Leden 6, 2015 Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 Cau panove,mozna uz se to tu resilo,ale potreboval bych poradit co s hlasenim praskle zarovky.Do tedka jsem to neresil,ale uz mne ta kontrolka zacina stvat.Poradite my prosim Vas Diky.Potreboval bych konkretne vedet co mam udelat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Leden 6, 2015 Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 (upraveno) Neni to take jednoduche a sam to zrejme nespravis. Vybehni za uzivatelom ferda25 do Strakonic a budes mat po probleme ;) Jsou jen jedny LED světla na sedan a to jsou "činy" pro čínskou Octavii Ano to je pravda, ale aj tie su rozdielne, resp. zrejme dva tipy. Napr. jedni maju homologizaciu pre EU (ako moje) a tie druhe ju nemaju. Upraveno Leden 6, 2015 uživatelem Kyselinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kinzii Odesláno Leden 6, 2015 Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 cau, jenze ja jsem z Otrokovic,okres Zlinsky-Strakonice jsou daleko. ja ho zkusim kontaktovat a uvidim co my poradi,zatim diky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest vasek71 Odesláno Leden 25, 2015 Sdílet Odesláno Leden 25, 2015 Nemáte někdo kontakt na ferdu 25?Zkoušel jsem mu poslat zprávu,ale nějak to nefunguje.Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
potkan000 Odesláno Březen 17, 2015 Sdílet Odesláno Březen 17, 2015 ako sa vam pacia tieto? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Březen 17, 2015 Sdílet Odesláno Březen 17, 2015 mně třeba ne, ale hlavně se musí páčit tobě, je to tvoje auto :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 18, 2015 Sdílet Odesláno Březen 18, 2015 Mě taky ne, ale jak píše kolega, je to na konci dne Tvoje auto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa01 Odesláno Červen 23, 2019 Sdílet Odesláno Červen 23, 2019 V 15. 3. 2014 at 20:33, Palmer napsal: Přidávám také naké fotografie,aby ste měli představu jak vypadá ta moje bugina 😄 v provedení LED ... Ahoj ty zadní led to máš kde kupovaný ? Nebo to je přestavba ? Díky za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.