Guest chipmann Odesláno Červen 26, 2013 Sdílet Odesláno Červen 26, 2013 Ale jen u face ne ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palmer Odesláno Červen 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2013 A jak se to vypiná u před face ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Červen 26, 2013 Sdílet Odesláno Červen 26, 2013 Ne už i u staré BSG jednotky.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Červen 26, 2013 Sdílet Odesláno Červen 26, 2013 Nemali by ferdove prispevky patrit do nejakej reklamnej kategorie? Jedine co vidim od neho, je tu len reklama na jeho ksefty. Poradil niekomu niekedy? Vies to vypnut aj ked bude zapojeny len 1 kabel na svetla? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Červen 26, 2013 Sdílet Odesláno Červen 26, 2013 Stačí ti toto video(tam nejde an ijeden drát....): http://uloz.to/live/xSnXtRKs/nveexport-mpg 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 26, 2013 Sdílet Odesláno Červen 26, 2013 Musíš také pochopit ze určíte nad tím strávil dost času než všechno vyladil tak je jasný že to tu nebude dávat k dobru kdo to chce tak ať mu napíše domluvi se s nim a je to ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 Tak potom ziadne forum, na ktorom sa zdielaju poznatky nema zmysel, keby su vsetci ako ferda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 chipmann: Ono je to trošku inak, než píšeš... Nebudem nikomu stúpať po šťastí, ale napíšem len toľko, že nie je všetko zlato, čo sa blyští. To, že niečo na prvý pohľad funguje ešte neznamená, že zostali fungovať aj ostatné veci. Nikto z neba učený nespadol, každý sa to, čo vie, aj niekde musel naučiť. Je ale krajne neslušné na prosbu o radu odpísať "Na kolik si ceníš tuhle informaci" resp takáto odpoveď svedčí o charaktere daného človeka :o Človeka, ktorý pre toto fórum ani len prstom nepohol, netrávi tu večery úradovaním a riešením problémov iných ale chodí sem len preto, aby si naháňal kšefty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 A mozno niektore veci nie su az take vlastne ako sa zdaju byt... Napr. prisposobenia denneho svietenia na LED je na polskom skoda fore zverejnene a kazdy si to vie doma upravit. Len tuto je z toho vysokohodnotna informacia. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 Mě to funguje a řeší to nejen mlhovky.....tj. žádné polské ani jiné fórum a rozhodně to není o kódování. To zůstává stále stejné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 Takze uprava kabelaze? No tom by som chcel vidiet co to za bastlenie bude. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Červen 28, 2013 Sdílet Odesláno Červen 28, 2013 V žádném případě...jen nastavením jednotky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palmer Odesláno Červenec 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2013 Koupil jsem si ty číny na SEDANA a petřeboval bych poradit ohledně svícení do C: Mám oc2 r.v 2005 před face. Pokud vim tak u Face to jde nahrát kodovaní ale u mé to prej jde jen když se přehodí kabel z PINU 18 do PINU 04. Vubec nevim kde to je a je tu ještě otázka ohledně hlašení chyby prasklé žárovky.. Poradte mi někdo či pomozte,po případě k někomu zajedu a zaplatim mu za pomoc.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Červenec 16, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2013 Cau, viem ti priblizne poradit. Aby ti tie svetla nesvietila prilis silno, malo by stacit znizit voltage cez VCDS. Ohladom chybnej ziarovky to zavisi od prerobeneho soketu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Srpen 8, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2013 Tak Palmer má už přes 14 dnů úspěšně vyřešeno...psal jsem mu ať dá fotky i sem, ale zřejmě ještě nenašel čas. Navíc jsem mu vyřešil i chybu co to psalo na blinkru(jen úpravou jednotky BSG). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Srpen 23, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2013 Jde nakodovat i na techto svetlech sviceni (mlhovych svetel) pri brzdeni? Resp. jsou vubec dole v pravym svetle LED pro mlhovku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Srpen 23, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2013 LED pro mlhovku jsou(nakódovat jde pokud podporuje BSG jednotka u MR2008 podporuje). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
skretik152 Odesláno Září 25, 2013 Sdílet Odesláno Září 25, 2013 Zdravím koupil sem si ty čínsky světla na svoje Rs 2007 ale vůbec mi nesvítí obrysovky. a zadní mlhovy světla jen do te doby než nastartuji pak už nesvítí ani ty. Ale brzdovy a blinkr a zpátečka fungují. Nevíte co stím ??? Děkuji za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Září 25, 2013 Sdílet Odesláno Září 25, 2013 Toto som videl, bol tam zle prerobeny konektor. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 26, 2013 Sdílet Odesláno Září 26, 2013 Nevite nekdo o tomhle? http://auto.bazos.cz/inzerat/26862874/LED-Zadni-svetla-Skoda-Octavia-II-cervenecire-AKCE.php Panovi jsem volal a rikal ze sviti cele C a na maxidotu nic nehlasi,pak ma jeste tyhle?Jsou to vubec ty origo svetla nebo to vyrabi nekdo jiny? http://auto.bazos.cz/inzerat/26862910/LED-Zadni-svetla-Skoda-Octavia-II-cervenekourove.php 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Září 26, 2013 Sdílet Odesláno Září 26, 2013 Podle mě se ty originální světla vyráběly jenom jako čiré a ne ty zatmavené. Ty obrázky co tam jsou vypadaj jako nějaký ilustrační který našel někde na netu. Jen jestli neprodává ty od Litecu, ty se vyrábí jako čiré, tmavší a nejtmavší. Takových lidí už jsem poznal spoustu, kteří tvrdili že je to originál a nabízeli jiného výrobce, takže ti co díly neznali, tak měli smůlu a koupili si to v domnění, že je to originál. Chtělo by to, aby ti poslal fotku přímo těch světel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Září 26, 2013 Sdílet Odesláno Září 26, 2013 Tie zatmavene som videl na RS combi pred FL a je to vazne humus velebnosti :( Pytal som sa chalana a nevyhadzuju ziadnu chybu na maxiku, asi maju v sebe odpor. Vysli ho zevraj na nejakych 180€. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 27, 2013 Sdílet Odesláno Září 27, 2013 pan rikal ze mi posle foto,to byla prvni vec co jsem chtel ;-) tak jak mi ji posle dam ji sem ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 27, 2013 Sdílet Odesláno Září 27, 2013 Tak pan mi dnes volal a rikal ze u tech svetel sviti jen vrch a spodek a bok je prej mlhovka,takze asi tomu dost rozumi :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Září 27, 2013 Sdílet Odesláno Září 27, 2013 Dej mi nějaký kontakt zkusim to ja . . . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 27, 2013 Sdílet Odesláno Září 27, 2013 Mas to v sz Jinak tady je ten odkaz co vse prodava ;-) http://www.bazos.cz/hodnoceni.php?mail=&telefon=721739263&jmeno=Petr Na ty predni svetĺa jsem se taky ptal a rikam ze mam xenony tak rika ze staci jen prehod trafo a bude to fungovat :-D ale ja si myslim ze se mi to nebude natacet,podle me je to blbost kdyz tam nejsou motorky na regulaci ve svetlech http://auto.bazos.cz/inzerat/26360843/Predni-svetla-Tube-Skoda-Octavia-II-09-12-NOVINKA-2013.php 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Říjen 3, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2013 http://www.aliexpress.com/item/2010-2012-SKODA-OCTAVIA-ORIGINAL-LED-TAIL-LIGHT-REAR-LAMP-ASSEMBLY/562302011.html Toto by měly být originály. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
skretik152 Odesláno Říjen 4, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2013 tak já už to konečně rozběhal vše funguje jak mám jako obrysovky svítí C dole jak L + P mlhovka (druhou mám odbloklou) a nahoře brzdovka. A maxik nic nehláší :rolleyes: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 4, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2013 jak si to udelal a kde si koupil? ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.