Přejít na obsah

Zelenáda Citigo


Doporučené příspěvky

Dnešním dnem byla Zelenáda prodána (14808 km), ať slouží novému majiteli a mnoho bezproblémových kilometrů...a já se nyní mohu poohlídnout po něčem o kus větším :) I přesto se s vámi neloučím a i nadále budu s vámi komunikovat a scházet se na srazech :)

 

P.S. Zbyla mi asi 7tisíc kilometrů jetá zimní kola 14" plech s pneu Bridgestone Blizzak LM-20 165/70 R14 81T a origo plastovými poklicemi. DOT pneu 3811 až 4311.

Odkaz ke komentáři

Sedl jsem si s přítelkyní ke stolu a dali jsme hlavy dohromady. Vzhledem k tomu, že jí od koupi Citiga stála doma v garáži zaprášená Micra z rodiny (platí se pojistka a servis) a tak jsme vlastně z rodinného rozpočtu utráceli navíc do Škofin úvěru a pojištění (benzín by byl jak v Citigu tak Micře při velmi podobné spotřebě), tak jsme došli k závěru, že Zelenáda půjde z domu...

 

Tak jsme se v onu neděli vydali do nejmenovaného bazaru, kde nám nabídli velice solidní výkupní cenu (doplacení Škofin a ještě nám dají něco na cestu). Tak jsme se dohodli a dnes tam byla vykoupena.

 

Já jsem bez úvěru na krku a přitom auto stále máme :) Na sraze se ukážu, ale nějakou chvíli to nebude ve voze zn. Škoda.

Odkaz ke komentáři

Rozum :P

 

Až teď mi došlo, že jsem si celou dobu splácení mohl vozit pr*el v jiným autě a na úvěr vůbec nemuselo přijít, ale to mi jaksi hlava nepobrala a tak jsem skočil oběma nohama do Citiga...

 

Naštěstí jsem zase až tak moc netratil, každopádně k tomu vůbec nemoselo vlastně ani dojít. Člověk dělá chyby a tak se opět něčemu přiučil :(

Odkaz ke komentáři

a micra je ta z podpisu?

 

to není zas taková hruza ne?

Je to stejná co má mamka v Brně, jen novejší o rok, v metle a s klimou B)

 

Tak zimáky se teď budou blbě prodávat :( Záleží jakou dáš cenovku ;)

teď jo, počkám na podzim ... jsou víceméně funglovky s najetýma asi 8 tisícema, tj. cca 8 mm

Odkaz ke komentáři

jednu Micru z roku 1997 máme taky doma ..... a pořád jezdí, najeto krásných 97.000 km, kupovaná jako funglovka za ještě krásnějších 320.000,- v roce 1997, bez klimy a airbagů, elektrická okna a šíbr, víc nic :rolleyes: , je to ta, která se stala autem roku :D, dodnes vše původní a bez oprav, včetně výfuku, jen gumy a baterka

Upraveno uživatelem jar_da
Odkaz ke komentáři

Tohle je K12 Micra z 2007, stříbrná metla ve střední výbavě, najeto necelých 100 tisíc, takže toho má určitě ještě mnoho před sebou. :D

 

 

Nejmenovaný bazar, kde se od včera nabízí Zelenáda dneska podražil a to ze 160 / 190 na 170 / 200 tisíc Kč (cena na úvěr / v hotovosti). B)

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Tak na geometrii nezjistí vůli v čepech nebo tyčkách řízení...  Možná by bylo lepší zajet do jiného servisu, kde ví co dělají. Odhalit vůle v řízení a celkově na částech nápravy by měl být základ! 
    • To mne bohužel nenapadlo.. tipoval sem to na ty čepy jelikož sem to auto nedávno kupoval. Také je mi divné že mechanik na geometrii nic špatného nezjistil, řekl jen že geometrie je ok já sedl do auta a žádná změna..krom té geometrie sem mu předem zmiňoval i tu vůli řízení.. 
    • Ahoj, často je i vůle v tyčkách řízení, tak je dobré měnit s čepy i tyčky. To by měl ale dobrý mechanik zjistit ještě před opravou! 
×
×
  • Vytvořit...