Kracco Odesláno Srpen 22, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2012 Rok výroby: 2000 Motor: 1,9 TDi Výkon [kW]: 81 kW Kombinovaná spotřeba [l/100km]: 6.0 l Najeto: 205 000 Km Něco málo sem už upravoval a na další se chystám jen na to teď není Subáč mám rozdělanej už měsíc a není čas ho dodělat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Srpen 23, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2012 ta plechovka na tej streche , toto ja nemusim a keby to niekto zrobil na mojom aute, tak mu dolamem ruky :lool: . A ked som si vsimol tie nafarbene brzdice ,tak si zatrel aj tie pohyblive gumicky na vodiacich kolikoch? :lool: Nie velmi stastne riesenie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
banana Odesláno Srpen 23, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2012 ta plechovka na tej streche , toto ja nemusim a keby to niekto zrobil na mojom aute, tak mu dolamem ruky :lool: . A ked som si vsimol tie nafarbene brzdice ,tak si zatrel aj tie pohyblive gumicky na vodiacich kolikoch? :lool: Nie velmi stastne riesenie. Čus, vítej... mě se líbí, pěkná výbava, motor, barva :-) Bílá k tomu rozhodně bude ladit! První čoboláckej komentář jak víno žejo, neni nad to hned buzerovat, ale asi jsi nedával ty duke lukem nikdy kola nebo rakev na střechu, protože bys mluvil jinak... neni to novej lak. I když se docela divim, že bys někomu lámal ruce.. když používáš na opravu svýho 13 let starýho předfacu lak na nehty A to že natřel prachovky zas tak moc nevadí protože i uschlá barva podobnýho typu je dost houževnatá. Ty pohyblivá gumičko :D Nesmíš se nechat kracco, máš to pěkný, takovejdlech se najde ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Srpen 23, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2012 Banana: takze takto: 1.v komentoch sa necituje 2.je to moj nazor a tie dve veci mi udreli do oci,tak som ich komentoval,ziadna buzeracia 3.ano, ruky by som lamal,na to si moje auto cenim. A ked by som aj nahodou niekoho videl,ze mi pri parkovani nacuval do auta,tak letim von a kedze byvam na prizemi, som dole celkom rychlo a dotycny si to teda vyzerie 4.lak na mojom 13 rocnom aute je ako vino, minuleho roku robeny detailing s renovaciou laku !! tak si ten lak na nechty laskavo odpusti 5.ano farba houzevnata. To mi porozpravaj potom,ked si to tiez zafarbis a po case ti prestane koliky vracat a zacnu ti zadne brzdy same od seba brzdit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kracco Odesláno Srpen 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2012 Dík že se líbí a k těm prachovkám takhle sem to měl i na bejvalém autě cca 3 roky a nikdy žádný problém 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Srpen 24, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2012 pěkná oktávka,ta bílá vypadá dobře, ale uvidíš časem hodně nepraktické a pokud budeš dělat něco na brzdách, tak každý otisk bude vidět. S tím natíráním nevím, ty gumičky ani tak nevadí, ale nenatiral bych ty jezdce v těch drážkách nebo to aspoň rozdělal, když už to chcu mít natřený všechno. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Srpen 24, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2012 pěkné už jenom dodělat subáč a šoupnout ho do kufru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 24, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2012 Vítej mezi náma, octule je moc pěkná a ty bílý brzdy jsou taky pěkný , ale jak už tu zaznělo, budou dost složitý na údržbu a to bouchátko už aby jsi měl v kufru ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kracco Odesláno Srpen 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2012 No chtěl bych to stihnout do srazu + bílí karbon na střechu ale nestíhám práce se mi hromadí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Srpen 25, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2012 Vítej, octava pěkná a začátek také velmi dobrý proto palec nahoru :) a doufám, že brzy bude nějaké pokračování a budeme se mít na co těšit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kracco Odesláno Srpen 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2012 Přidány vzpěry kapoty sou z Renaulta 19 a polepky na zadní okno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kracco Odesláno Srpen 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2013 Trochu pokračování v karbonu zatím jen předek a budou i boční lišty,zadní nárazník a střecha Jestly se mi to tak bude líbit budu uvažovat že bych to později hodil do laku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Srpen 20, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2013 Za mně to vypadá hrozně....ale pokud se ti to líbí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Srpen 21, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2013 Bílá střecha, lišty, zrcátka a podběhy. Nasaď větší bílá kola, ale spodky nárazníků nech černý. Takhle to nevypadá moc dobře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 21, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2013 lišty a chrom rámeček masky do té bílé a bude to vypadat dobře, spodky bych nechal černé 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 21, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2013 Asi jako Kosin... Ale musi se to libit hlavne tobe ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 21, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2013 Souhlasim s ostatnima, dat jen masku a listy do bile a spodek narazniku nechat cerny, takle to vypada fakt blbe, ale pokud jsi s touto verzi spokojenej, tak proc ne, je to tvoje auto, tvuj styl... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Září 1, 2013 Sdílet Odesláno Září 1, 2013 (upraveno) pár fotek i sem, hlavně teda z cesty z Prahy. Jen teda doufám, že jsi tou dopravou v Praze nezažil kulturní šok - je to tu samý dravec :D Upraveno Září 1, 2013 uživatelem Honza9007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kracco Odesláno Září 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2013 Dík Honzo za fotky a sem rád že sem se jako malí z Prahy odstěhoval ta doprava by mě asi zabila zlatá Plzeň tady je doprava tak jednoduchá a hlavně tu máme všechno krásně značené né jak Praha 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Září 3, 2013 Sdílet Odesláno Září 3, 2013 Praha je značená vcelku dobře, to takový Hradec je na tom dle mého podstatně hůř. Anebo Ostrava, ta se mi taky nelíbila 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kracco Odesláno Únor 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2014 Po dlouhé době trochu updatu Nové brzdy Brembo max Stavitelný podvozek Odstranění bočních lišt dveří 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Únor 24, 2014 Sdílet Odesláno Únor 24, 2014 No a foto auta u zemně ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Únor 24, 2014 Sdílet Odesláno Únor 24, 2014 Paráda Kracco. Na ten podvozek jsem zvědavý ;)...alespon vedle tebe nebudu vypadat, jak když ty tlumiče nemám, kdyby jsme v Žamberku znovu stáli u sebe ...určo vyfoti i jak to vypadá na autě na kolech ;) páč dle štělovací misky vzadu to vypadá, že jsi se s výškou nijak nepáral a poslal jí dobře dolu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Únor 24, 2014 Sdílet Odesláno Únor 24, 2014 Když se podívám k sobě, tak tohle musí být hodně posazený. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kracco Odesláno Únor 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2014 No tak je to posazeny uplne na zem jen na skousku abych vedel jak to vypada kdyz sem s tim vyjizdel z dilny dnes to nafotim na kolech a pak to budu zvedat protoze sem soural bricho pozemy tech par metru k baraku :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Únor 24, 2014 Sdílet Odesláno Únor 24, 2014 To znám :D už se těším na fotky před přizvednutím a po 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alimen Odesláno Únor 24, 2014 Sdílet Odesláno Únor 24, 2014 Ahoj, octávk pěkná. Ať delá jen radost. Koukám piješ dobrý pivko Svijany já můžu taky :D ale na střechu bych si to asi nepoložil. :D Jak hraje ten Toxic ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kracco Odesláno Únor 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2014 Fotky nic moc, fotil sem jen před zvednutím pak už byla tma Na ten přední narazník nekoukejte ta folie půjde pryč zvednul sem to o 3cm a zatím neškrtám uvidíme zítra až s tím pojedu do práce ještě mi poraďte od čeho měříte výšku a kolik máte nastaveno v předu a kolik vzadu Ahoj, octávk pěkná. Ať delá jen radost. Koukám piješ dobrý pivko Svijany já můžu taky :D ale na střechu bych si to asi nepoložil. :D Jak hraje ten Toxic ? :) Nazdar toho toxica nemám soused z vedlejší bytovky nám vykradl sklepy a šlohnul i muziku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Únor 24, 2014 Sdílet Odesláno Únor 24, 2014 Taky chci jednou novej podvozek :) pěkný pane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alimen Odesláno Únor 25, 2014 Sdílet Odesláno Únor 25, 2014 Škoda . Pár lidí co znám ho má a vychvalují si ho a na forech jsem četl převážně špatný zkušenosti tak mě to zajímalo :) To bych mu asi utrhnul ruce tyjo :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.