Přejít na obsah

Kracco

Doporučené příspěvky

ta plechovka na tej streche :rolleyes: , toto ja nemusim a keby to niekto zrobil na mojom aute, tak mu dolamem ruky :lool: . A ked som si vsimol tie nafarbene brzdice ,tak si zatrel aj tie pohyblive gumicky na vodiacich kolikoch? :lol: :lool: Nie velmi stastne riesenie.

Čus, vítej... mě se líbí, pěkná výbava, motor, barva :-) Bílá k tomu rozhodně bude ladit!

První čoboláckej komentář jak víno žejo, neni nad to hned buzerovat, ale asi jsi nedával ty duke lukem nikdy kola nebo rakev na střechu, protože bys mluvil jinak... neni to novej lak. I když se docela divim, že bys někomu lámal ruce.. když používáš na opravu svýho 13 let starýho předfacu lak na nehty :lol: A to že natřel prachovky zas tak moc nevadí protože i uschlá barva podobnýho typu je dost houževnatá. Ty pohyblivá gumičko :D

Nesmíš se nechat kracco, máš to pěkný, takovejdlech se najde ;)

Odkaz ke komentáři

Banana: takze takto:

1.v komentoch sa necituje

2.je to moj nazor a tie dve veci mi udreli do oci,tak som ich komentoval,ziadna buzeracia

3.ano, ruky by som lamal,na to si moje auto cenim. A ked by som aj nahodou niekoho videl,ze mi pri parkovani nacuval do auta,tak letim von a kedze byvam na prizemi, som dole celkom rychlo :prcprc: a dotycny si to teda vyzerie

4.lak na mojom 13 rocnom aute je ako vino, minuleho roku robeny detailing s renovaciou laku !! tak si ten lak na nechty laskavo odpusti :rolleyes:

5.ano farba houzevnata. To mi porozpravaj potom,ked si to tiez zafarbis a po case ti prestane koliky vracat a zacnu ti zadne brzdy same od seba brzdit

Odkaz ke komentáři

pěkná oktávka,ta bílá vypadá dobře, ale uvidíš časem hodně nepraktické a pokud budeš dělat něco na brzdách, tak každý otisk bude vidět. S tím natíráním nevím, ty gumičky ani tak nevadí, ale nenatiral bych ty jezdce v těch drážkách nebo to aspoň rozdělal, když už to chcu mít natřený všechno. :)

Odkaz ke komentáři
  • o 11 měsíců později...
  • o 2 týdny později...
  • o 5 měsíců později...

Paráda Kracco. Na ten podvozek jsem zvědavý ;)...alespon vedle tebe nebudu vypadat, jak když ty tlumiče nemám, kdyby jsme v Žamberku znovu stáli u sebe :lol: ...určo vyfoti i jak to vypadá na autě na kolech ;) páč dle štělovací misky vzadu to vypadá, že jsi se s výškou nijak nepáral a poslal jí dobře dolu :palec:

Odkaz ke komentáři

Fotky nic moc, fotil sem jen před zvednutím pak už byla tma

post-21506-0-99897300-1393266702_thumb.jpg

post-21506-0-24794600-1393266731_thumb.jpg

post-21506-0-73814000-1393266781_thumb.jpg

post-21506-0-20002300-1393266803_thumb.jpg

Na ten přední narazník nekoukejte ta folie půjde pryč :smich:

zvednul sem to o 3cm a zatím neškrtám uvidíme zítra až s tím pojedu do práce

ještě mi poraďte od čeho měříte výšku a kolik máte nastaveno v předu a kolik vzadu

Ahoj,

octávk pěkná. Ať delá jen radost. Koukám piješ dobrý pivko Svijany já můžu taky :D ale na střechu bych si to asi nepoložil. :D

Jak hraje ten Toxic ? :)

Nazdar toho toxica nemám soused z vedlejší bytovky nám vykradl sklepy a šlohnul i muziku

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...