Mára..00 Odesláno Listopad 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 25, 2013 Nééé to ne,ale dneska jsem zkoušel jinou váhu z kámošovo bory a auto jelo jako praštěný.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 26, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2013 Tak ja ji zkusim nekde pod tou skrini vyhrabat teda...Kdy dojedes? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Listopad 26, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2013 Si to tou váhou asi načipoval ještě :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Listopad 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2013 Necháme to na ten příští týden,dneska odjíždím mimo čr.. Jar: To asi ano.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Prosinec 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2013 Pánové,nevíte kolik se platí EKO daň na 1.9tdi 99rv ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Prosinec 3, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2013 já dával 3 tisíce :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 3, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2013 Melo by to byt 3tis... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Prosinec 3, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2013 Taky jsem dával 3k 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Prosinec 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2013 Ď Jinak dneska sem koupil novou váhu vzduchu bosch skrz ten držící volnoběh,a pořád to dělá..Tentokrát to začlo držet stabilně 1200 otáček a ani jednou to nespadlo,,,,Co stim ? :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Prosinec 3, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2013 Tak jenom sem napíšu, o čem jsem spekuloval s Márou. Napadlo mne, jestli to nemůže být zaseklou tou regulací na turbu. (resp. ta páčka kterou ovládá podtlaková baňka) Že drží otevřená, turbo tlačí víc vzduchu než na volnoběh má, a protože tam jde více vzduchu, tak má motor vyšší otáčky. Co na to říkáte chlapi? Je to možné? Přiznám se, že nejsem žádnej odborník přes to, jak turbo funguje, ale tohle mi připadá docela možné. Na turbu co mám já na ALH vím, že ta baňka ovládá geometrii lopatek, ale co dělá na turbu u AGR jsem si jen odvodil jen z obrázků. Myslím si, že to funguje tak, že když je ten ventil otevřený, tak jdou výfukové plyny přes ten ventil, tudíž tolik neroztáčí turbo a právě tím, že se ten ventil zavře, tak všehny splodiny jdou do turbíny, tím jakoby turbo zapne a začne víc tlačit ne ? Pokud to tedy funguje tak, jak jsem si odvodil z obrázku, tak by ta zaseklá páčka mohla ty otáčky ovlivňovat ne? Chytřejší mě kdyžtak opravte 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 6, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2013 Co ty žárovky, už je máš doma? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Prosinec 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2013 Pořád nic... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 6, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2013 Tak to je mazec a ještě tě to pořád baví čekat? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Prosinec 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2013 Hele já už na to kašlu..ikdyž bych tu žlutou fakt moc chtěl...jen nevím kde už hledat žlurý žárovky... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Prosinec 6, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2013 (upraveno) Napiš Superfattymu na toho je spoleh Upraveno Prosinec 6, 2013 uživatelem Mirouch76 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 6, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2013 Ani se ti nedivím, že už to vzdáváš :( , jinak žlutý žárovky dělá např. Osram http://www.zbozi.cz/?q=osram+allseason#utm_source=search.seznam.cz&utm_medium=link&utm_term=osram+allseason&utm_content=lista nebo jak píše Mirouch, obrátit se na Superfattyho. Já jsem se ho tuším loni ptal na žlutý žárovky a pokud si dobře pamatuju, tak je schopnej sehnat žlutý žárovky Nokya http://mtqinc.com/nokyausa/headlights/hy/hy.php , který fakt svítí dost žlutě , jen cena je bohužel trochu vyšší :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Prosinec 6, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2013 To jo cena je raketa, ale stojí to za to. Měl jsem je na OI v mlhách a super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 6, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2013 JJ cena raketa (tuším 500 nebo 700, už nevím přesně), hodně jsem o nich do mlhovek uvažoval, ale pak jsem se nakonec rozhodl pro přídavná dálková světla, která víc využiju než mlhovky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Prosinec 6, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2013 Jojo 3 tísíce ... eko dan taky mě to čeká -_- :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Prosinec 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 Já ted momentálně řeším jiný problém,včera sem měl jet narychlo do Prahy tak že sednu a pojedu,jo leda H.. Ani to neotočilo,nejspíš baterka,ale je to divný,před 14dnama jsem jí dobíjel .tak proč se hned tak rychle vybije?..Asi je to tim že v tom autě už je 6tou zimu :D . Ježíšek mi donese nějakou Vartu bud 74 nebo 80Ah.. Edit: Za žlutý žárovky fakt 800,- nedám to radši budu čekat na tyhle... :D žárovky mám ted nějaký osram night break nebo tak nějak,oni svítí strašně dobře,ale zaprší nebo je sníh a je vidět H.... proto žlutou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 7, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 JJ Nokya je darda a od Osramu už ta cena ujde, ale pokud by jsi měl vyměnit všechny žárovky co máš vepředu, tak už to taky něco bude stát. Navíc, když máš teď baterku KO, tak máš zase jiný výdaje... Co se ještě týká žáreovek Osram NB, tak svítí fakt dobře, ale za mokra jde díky bělejšímu světlu hůř vidět, naopak na sněhu jsem měl velmi pozitivní výsledek, ten sníh při nasvícení těmato žárovkama pěkně září, takže osobně jsem viděl hodně dobře (nyní mám už jiný žárovky) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Prosinec 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 Jak říkáš,já ted na žárovky kašlu,baterka je přednější... ..stejně budu kupovat žlutou folii na světla takže teoreticky,žlutý žárovky ani kupovat nemusím.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Prosinec 7, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 Osram NBR jsou super na sucho nebo sníh, jak je mokro je vidět pendrek to je pravda. Koukni sem třeba si vybereš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Prosinec 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 Už jsem na to koukal,a jelikož chci vyměnit komplet předek za žlutou a mě by to vyšlo tak 1500,- cca a to prostě do žárovek nedám... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Prosinec 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 Odedneška řeším takovou situaci a prosím nesmějte se... :lol: dneska sem vyndal z auta baterku že jí dobijeme,eště než jsem jí vyndal jsem si otevřel kapotu a auto zamknul,potom sme baterku vyndaly,a já idiot zamknul auto no ale i sem zavřel na doraz kapotu...no a jak se ted dostanu do auta ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Prosinec 7, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 A určitě máš zaslepený všechny zámky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 Směju se Ale stát se to může každému Podle mne jediná cesta bude spodem pod motor. Buďto když sundáš dekl pod motorem, tak dosáhneš na otevírání kapoty (to si ale nejsem jistý zda ti půjde otevřít) nebo asi nejlepší bude připojit baterku ke startéru. Na startéru zapojíš baterku, a dálkou odemkneš. Pak už jen dáš do auta baterku, tam kam patří Teď mě ještě napadlo, jestli by jsi se nedostal levým podběhem přímo k tomu místu kde je baterka, ale nejsem si jistý. Tam už by jsi také pouze připojil baterku popř. nabíječku a dálkou auto odemkl.. Hodně štěstí a ať si připadáš co nejméně jako zloděj, až tě budou lidi pozorovat někde na sídlišti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Prosinec 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 Jojo zámky zaslepený :D já na to mám fígl,se kterym mám auto otevřený ani ne za 10sekund a to bez klíčku.. ale v jednu chvílí mě fakt zamrazilo :lool: Jediný co mě opravdu štve,tak sou ty záslepky přijde mi to hodně nelogický..když se mi baterka vybije,tak se vůbec do auta nedostanu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 Tak proč se ptáš, když na to máš fígl na 10s ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Prosinec 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 Tak,zajímaj mě nápady jak jinak otevřít auto neeee.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.