Blejdik Odesláno Září 11, 2012 Sdílet Odesláno Září 11, 2012 Ahoj,nedávno mi dost hlasitě začalo vrzat,při zhoupnutí něco na zadní nápravě,než jsem táhl karavan,tak to bylo v pohodě... Co to může být? diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
numikk Odesláno Září 23, 2012 Sdílet Odesláno Září 23, 2012 Mám podobný problém, co jsem tak koukal na zadek tak podložky pružin jsou skoro pryč, zatím jsem to nestihl pořádně prohlídnout ale tlumiče mam cca půl roku Koni a těma to pravděpodobně nebude. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest paja3x Odesláno Březen 1, 2013 Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 taky sleduju že mě tam něco vrže, takový zvuk spíš jako pružina o kov, ale jen když zatížím zadek, máte na mysli to stejné? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peter Odesláno Březen 1, 2013 Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 Mě to dělá taky při větším zatížení.... Mám podezření na silenblok zadní nápravy.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 vacsinou to byva silentblok zadnej napravy, mozte skusit ked budu suche silentbloky, rozumej ked je vonku sucho ,tak len lahnut pod auto a prestriekat silentbloky WD sprejom a uvidite ,ci to prestane. Je to ale take docasne riesenie, ktore treba opakovat raz za cas. Pripadne ked vidime,ze sileny su uz dost poskodene,tak ich vymenit. Ale ja mam teraz vymenene ,nabehane na nich cca 5000km a uz mi to vrze 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kocina Odesláno Říjen 29, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2013 Mám rovnaký problém, keď stojím na brzde a niekto nastupuje do auta na zadné sedadlá, a keď si dosadne tak to zavŕže tak že sa zľakne. Vozím kolegov do práce a toto zažívam každé ráno :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Říjen 29, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2013 povedal by som,že neriešiť... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest 77marea Odesláno Září 2, 2014 Sdílet Odesláno Září 2, 2014 Mne to robí tiež,menil som tlmiče a všetko o.k.,po asi 5ookm to začalo robiť znova.Prvé tlmiče mi vyreklamovali.Chystám sa ich meniť znova,a dúfam že to už robiť nebude. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xxhans Odesláno Únor 4, 2015 Sdílet Odesláno Únor 4, 2015 ahoj, už asi tejden když jedu z práce tak na železničním přejezdu je odněkud ze zadní nápravy slyšet zvuk jako by cinkání skla (flašek). Je to slyšet jenom na velkých nerovnostech. Od čeho to může být? Pružiny sem kontroloval a jsou v pořádku i jejich uložení. Za jakoukoliv radu díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xxhans Odesláno Únor 6, 2015 Sdílet Odesláno Únor 6, 2015 Jedno upřesnění, ten pazvuk se projevuje jen při teplotách pod bodem mrazu a na opravdu velkých nerovnostech. Třeba při jízdě po dlažebních kostkách nic. Sice je to divný podle toho zvuku ale jediný co připadá v úvahu jsou zadní tlumiče. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nadoxx Odesláno Únor 25, 2015 Sdílet Odesláno Únor 25, 2015 Ahoj, Když už je tady téma na vrzání zadní nápravy, tak to sem taky šoupnu :) Měl, no, spíše mám problém. Jde o zadní nápravu. Zjistil jsem to cca před 3 dny. Když se rozjíždím nebi i jedu a jedu pomalu (max 10km/h, ale i když zrychlím tak to je trochu slyšet, pak už řve jen motor) slyším zezadu takové praskání. Je to podobný zvuk jako (př. Stojíte z kopce a zatáhnete ruční brzdu, která Vám auto nezabrzdí úplně, ale nepatrně popojíždí - je slyšet vrzání) Neříkám, že je to totožný zvuk (a s ruční brzdou nejezdím - pro špekulanty :)) ) Nevíte, co by to mohlo být? Měl jsem od kamaráda typ na ložisko, nebo obložení ručky.. Děkuji za nápady, rady :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xxhans Odesláno Březen 15, 2015 Sdílet Odesláno Březen 15, 2015 Já sem problém vyřešil,měl sem na obou stranách hotový reverzní dorazy tlumičů. Takový ty čepyce co držej kryt pístnice tlumiče a drhlo to o pružiny. Vše sem vyměnil a v pohodě. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adam Černock Odesláno Říjen 18, 2023 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2023 Mám jeden problém při zařazení zpátečky se ze zadní nápravy ozývá takový divný zvuk nevíte co by to mohlo být? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 19, 2023 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2023 Asi ti pribrzduji zadni brzdy a pri opacnem otaceni kol ti vrzou brzdy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.