Přejít na obsah

Čubečníkova čubečnice

Doporučené příspěvky

Ty sedačky jsou udělaný na zakázku od předchozího majitele. Nechal si je vyrobit ve vesnici vedle MB, kde jsou sedačky vyráběny pro škodovku. V kasliku nemám, ale už na tom pracuju :lol: a ještě musím necaht nějakýho šikulu, aby mi udělal ledky do popelníku. A bude to pak komplet led. :palec:

Jo a v interiéru jsou jen ledky. Od Roberta už hrozně dlouho. :lol:

Upraveno uživatelem cubecnik
Odkaz ke komentáři

pekne!Jd fajn kdyz mas necn extra co jini nemaj!Fakt klobouk dolu!Uplne lahoda ty sedacky!K autu se hodi!

JJ jsou fakt super jenom se mi tam trochu krapatí. A netuším co s tím. Už to tam bylo, když jsem to kupoval a akorát se to zvětšuje.

Jasně to ve dveřích vycvakneš. Stejnej princip jako v zadu (mimochodem je tam mám taky :lool: )

Odkaz ke komentáři

Tak pan Ředitelskej tady mi poslal blbou nálepku klubovou, ale nechal mi jí tak jsem dlooooooouho vymejšlel kam jí dám, když ta stříbrná půjde dozadu na okno. A ejhle jsem to vymyslel :lol: Jinak povím Vám docela porod odlepit to od papíru na přenosku. A ještě se mi urvalo kus w tak jsem smazal www stránku. Ale na tom zrcádku to nevadí.

Princes jedna pro tebe - když furt nevíš jeslti křídlo nebo ne tak dneska jsem viděl to sport packet křídlo a nevypadalo zle :palec:

post-2501-0-69946300-1350941149_thumb.jpg

post-2501-0-86937500-1350941219_thumb.jpg

post-2501-0-20550800-1350941287_thumb.jpg

Upraveno uživatelem cubecnik
Odkaz ke komentáři

ser na kridla a kup si RSu novou at se z toho nekteri po....u :-D

Přesně :lol: Tak, když tě křídlo omrzelo. Tak si tam nedávej nic :lool:

Zdar no ohledně sedaček tak pokud je to uměla kůže altancara tak na to existuje spec. Houbicka kterou tm krásné vybrousis

Alcanta je taková jemná, takhle kůže je tvrdá a perforovaná. Takže to moc vybrousit nepůjde. Nebo jako můžu to zkusit. Jemnuje se to normálně houba na alcantru? :lol:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...