Přejít na obsah

5.OCTAVIA SRAZ 2013

vittorio

Doporučené příspěvky

domlouvani se na spolecne odjezdy doporucuju forum REGIONY, tam se to resi, tam se domluvte

jinak priletelo par omluvenek, takze presouvam lidi ze stanu do chatek apod :D

no je to tradicni, ze se vam meni plany tesne pred akci.

ale koukam, ze hodne lidi se chysta i bez registrace coz SAMOZREJME NEVADI! Prijet muze kdokoli, kdykoli, jen mu pada ta sleva na vjezdu a moznost steaku (i kdyz nejakou malou rezervu mame a budeme zbytek prodavat na miste)

Odkaz ke komentáři

Vitto je nejaka moznost chatky i kdyz jsem to do registrace nepsal. Mam tam stan a nedavat do chatky jenze jeden clen posadky uz zase huci, ze bude zima a strasne spekuluje nad chatkou... Hold neni nejmladsi... :D

P.S: jinak mi davas peken zahulit ti reknu... Office na notaku nevlastnim takze precist si email jak zaplatit registraci byla sranda.. Nakonec jsem zjistil jak mam chytry telefon ze ten to zvladl a dneska jsem takhle podobne bojoval s vjezdovou kartou.. Jsem to musel preposlat mlade aby mi to vytiska v praci protoze tiskarnu nevlastnim :lool:

Odkaz ke komentáři

Vitto je nejaka moznost chatky i kdyz jsem to do registrace nepsal. Mam tam stan a nedavat do chatky jenze jeden clen posadky uz zase huci, ze bude zima a strasne spekuluje nad chatkou... Hold neni nejmladsi... :D

P.S: jinak mi davas peken zahulit ti reknu... Office na notaku nevlastnim takze precist si email jak zaplatit registraci byla sranda.. Nakonec jsem zjistil jak mam chytry telefon ze ten to zvladl a dneska jsem takhle podobne bojoval s vjezdovou kartou.. Jsem to musel preposlat mlade aby mi to vytiska v praci protoze tiskarnu nevlastnim :lool:

tak sorry ze jsem starsi uz :lol:

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...