Myš Odesláno Srpen 26, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2013 Čus bus, tak jak v sobotu? ;-) nemůžu se nějak dostat do SZ...... :( KOUKNI SEM, tu se domlouváme http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=11438&st=520 Odkaz ke komentáři
Martinho22 Odesláno Srpen 27, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2013 Chci se jen zeptat, neni nejaky hromadny odjezd z Prahy v sobotu rano? Nikde to tady nemuzu dohledat. Diky ;) Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Srpen 27, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2013 cauvajs, chtel bych se zeptat dnes sme se vratil ze zahranici a nestihl jsem registraci ale velmi rad bych se zucastnil, sice jen na sobotu ale i tak je mozne prijet ? Odkaz ke komentáři
Michal70 Odesláno Srpen 27, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2013 zdravím jede někdo na sraz v sobotu okolí ČB,JH nebo JI? Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 27, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2013 Resime to z Jaryskem.Napis dyztak do regionu ;) Odkaz ke komentáři
M@lis Odesláno Srpen 27, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2013 Aloha a vyráží někdo z Liberce a okolí? :D Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Srpen 27, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2013 jj v patek ale cas nevim. Odkaz ke komentáři
Maverick666 Odesláno Srpen 27, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2013 Z Teplicka odjezd kolem poledne...nemůžem se dočkat pánové a počasí nás nezastaví :) Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 27, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2013 by byla sranda kdyby začli padat kroupy, kdo by co dělal Odkaz ke komentáři
Lucasse Odesláno Srpen 27, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2013 Neplanuje se hromadny odjezd z Brna? :) Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Srpen 28, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 Tak v sobotu na otočku se přijedu podivat :) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Srpen 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 domlouvani se na spolecne odjezdy doporucuju forum REGIONY, tam se to resi, tam se domluvte jinak priletelo par omluvenek, takze presouvam lidi ze stanu do chatek apod :D no je to tradicni, ze se vam meni plany tesne pred akci. ale koukam, ze hodne lidi se chysta i bez registrace coz SAMOZREJME NEVADI! Prijet muze kdokoli, kdykoli, jen mu pada ta sleva na vjezdu a moznost steaku (i kdyz nejakou malou rezervu mame a budeme zbytek prodavat na miste) Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Srpen 28, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 Vitto je nejaka moznost chatky i kdyz jsem to do registrace nepsal. Mam tam stan a nedavat do chatky jenze jeden clen posadky uz zase huci, ze bude zima a strasne spekuluje nad chatkou... Hold neni nejmladsi... :D P.S: jinak mi davas peken zahulit ti reknu... Office na notaku nevlastnim takze precist si email jak zaplatit registraci byla sranda.. Nakonec jsem zjistil jak mam chytry telefon ze ten to zvladl a dneska jsem takhle podobne bojoval s vjezdovou kartou.. Jsem to musel preposlat mlade aby mi to vytiska v praci protoze tiskarnu nevlastnim :lool: Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Srpen 28, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 Vitto je nejaka moznost chatky i kdyz jsem to do registrace nepsal. Mam tam stan a nedavat do chatky jenze jeden clen posadky uz zase huci, ze bude zima a strasne spekuluje nad chatkou... Hold neni nejmladsi... :D P.S: jinak mi davas peken zahulit ti reknu... Office na notaku nevlastnim takze precist si email jak zaplatit registraci byla sranda.. Nakonec jsem zjistil jak mam chytry telefon ze ten to zvladl a dneska jsem takhle podobne bojoval s vjezdovou kartou.. Jsem to musel preposlat mlade aby mi to vytiska v praci protoze tiskarnu nevlastnim :lool: tak sorry ze jsem starsi uz Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Srpen 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 Hosi to musite resit driv bohuzel, ne dva dny pred srazem :) treba se neco uvolni zatim je hodne nahradniku a ty uz sem oslovil tak uvidime Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Srpen 28, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 Vitto v klidu, ja to preziju a taky se drim pravidla: lina huba hole nestesti.... Lepsi se zeptat pozde nežli vubec a nahoda je blbec.. Treba ti vyplivne i nahradnik a budes rad i za nas ;) Odkaz ke komentáři
Kaby Odesláno Srpen 29, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2013 Tak už jen den do srazu no počásko nám nepřeje ale to nikoho doufám neodradí... Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Srpen 29, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2013 Pro ty, kteří mají problém s Office, resp. ho nemají: http://www.openoffice.cz/stahnout/openoffice-org Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Srpen 29, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2013 Ty jo ja sedim v Nemecku a tady sviti slunicko... Sice se vcera prehnaly mraky ale tahly nekam smer Drazdany.. Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 29, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2013 Mladá Boleslav hlásí sluníčko Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Srpen 29, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2013 jo to Česká Skalice má taky sluníčko, jen aby to alespoň trochu kloudně vydrželo...nemusí bejt pařák, hlavně když nebude kapat Odkaz ke komentáři
_Tomas_ Odesláno Srpen 29, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2013 počasí bude parádní, na kabriolet jako dělaný :D http://www.yr.no/sted/Tsjekkia/Pardubice/%C5%BDamberk/ Odkaz ke komentáři
eReSek Odesláno Srpen 29, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2013 No dyť. V sobotu ani kapka Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Srpen 29, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2013 Kontrola v Žamberku Olafe už začínáš grilovat steaky :lool: Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Srpen 29, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2013 no to už by měl, 200 stejků a první hladové krky dorazí už zítra Odkaz ke komentáři
_Tomas_ Odesláno Srpen 29, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2013 Prvni hladove krky byly uz dnes :) a griloval jsem ja :) Odkaz ke komentáři
Kaby Odesláno Srpen 29, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2013 Kolik uz vas tam je??? My budem se Sejvim ve 12:30 v Praze a hned hura za vama Odkaz ke komentáři
_Tomas_ Odesláno Srpen 29, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2013 Je nas tu asi 15 a olaf nas tu mrda jagrem Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.