Přejít na obsah

5.OCTAVIA SRAZ 2013

vittorio

Doporučené příspěvky

Pokud by nás bylo 100 tak to bych uměl zařídil ale v Rakousku :D ...Strejda je jeden z majitelů takovýho penzionu je tam česká kuchyně,český personál a český pívec :D :D jinak otecko byl několikrát na chatě kde byl Viki Cabadaj to by taky možná šlo :palec: :D

Odkaz ke komentáři

Vitto-treba jak pises ze zbyl 1 a pul sudu piva ja treba taky nemel to pivo a to proto ze se narazilo pozde a jeli jsme v sobotu dom,kdyz das do akce kde si zaplatis pri platbe predem 250kc 1x pivo tak by bylo fajn narazit ho uz treba vpoledne at ho maj vsichni :palec: To jen tak mezi reci co mi trosku vadilo ale jsem mozna jediny a tak to neber zle :palec: Jinak ste to meli vse bezvadne :pivo:

Odkaz ke komentáři

presne tak, pivo se nenarazi kolem obeda z jasnyho duvodu - jednak plno lidi jeste nekam jezdi a presouva se, druhak by se taky mohlo stat, ze nezbyde na vecerni grilovani.

takze je to vzdycky tak, ze pivo jde az kolem vyhlaseni - priste se narazi jeste pred vyhlasenim.

chlast vazne az vecer, nechci pak resit nejaky blazny co si po 3 pivech sednou do auta. nebo at, ale at to pivo nemaji od nas.

jinak ja prohlasuji sraz za ukonceny :) stany sem po celem odpolednim trideni rozdelil, barevne oznackoval a popsal lihovkou :D plachty proschly, v garazi uz to nevypada jako po vybuchu bomby a mozna se tam nekdy vejde i mensi auto :D

tim "nedekuji" tem, kteri byli sice aktivni a chteli pomoct, ale nahazeli vsechny tyce ze 3 stanu do dvou krabic. trosku me tim potrapili s selekci. barvicky tomu ale snad ted pomuzou :)

Priste to napisu do pokynu, aby to nikdo neuklizel pred 10:00 kdy tam je jeste dost lidi na uklid a rozdeli se to do krabic :)

jinak nam chybi za ty dva roky nejaky plachty, koliky apod, ale to jsou povolenyy ztraty :)

Odkaz ke komentáři

jo dekuji za info a chapu to,je to jasny s duvodu organizace,ze jsem nemel pivo mi vubec nevadilo,bylo s vama fajn i bez nej ;-) priste uz snad s rodinku na vikend,ten jeden den na otocku je fakt malo ;-) Byl to fakt super sraz,necekal jsem ze tam bude tolik zabavy,kemp je uplne perfektni ;-)

Odkaz ke komentáři

Fotky a reakce ze srazu jsou super :pivo:.

Jen malá poznámka - nečleny bych už na přímo srazy clubu nepouštěl. To nikde podle reakcí nedělá dobře.

Před Viktorem a jeho družinou věrných pomocníků klobouk dolů :palec: .

No co naděláme, po absolvovaném skvělém loňském ročníku jsme se obě auta s bráchou chystali, ale nakonec to letos nedopadlo :wallbash:.

A co se týče SKI-OCTAVIA CLUB-TOUR 2014? No jednoznačně hlas pro Krkonoše, resp. Špindl ;). Z každé strany republiky to vyjde nastejno a od nás z domů 30 km :lool:. Pohybuji se tam jako obchoďák denně a když vidím sjezdovky, resp. i dráhy určené pro závody "senopytlů", pár kroků od chalup, bylo by to tam super :palec: . A ceny v zimní sezoně? V pohodě se dá. Jen tak mimochodem - nebavím se o pronájmu celé chalupy - penzion v centru i se snídaní 350,- Kč a (fakt velká) ubytovna (WC, umývárka, kuchyňka = společné) za 190,- Kč :lool: . Takže vzít něco jako celek by určitě nebyl problém. Ale jsou tady i jiné lokality - Černý Důl, Pec (ta se mě zdá ale dražší), Rokytnice n. J. atd. Ale takový Harrachov bych vypustil.

Octavia clubu do další 10-ky vše nej!!! Viktore díky a vydrž!!!

Odkaz ke komentáři

no on to neni jen clubovy sraz, proste prijede i sopusta lidi co ma octavky, chodi na nase forum, nebo proste maji octavku a chteji se podivat.

cili je to octavia sraz, porada ho octaviaclub a clenova maji urcitou vyhodu, kdyz se regnou predem

jinak by nam podle me slo cislo ucastniku dolu a pravdepodobne by se to nezaplatilo...

kor za posledni dva roky byly docela investice do vybaveni a letos drazsi pronajem stanu a lavic, ktery byly i s dovozem na misto.

cili uzavirat pro club ne, na to bude v kvetnu orientacni zavod, na to by mohla byt ta zima.

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Podíval bych se pod auto na kabeláž snímače oleje . Resp. objednal si svorkovnici s pinama ,  tu co tam je ustřihl a dál nové piny . Jo a kontrola jestli se netře o poloosu . 
    • Zdravím, mám tady takový záhadný problém. Z ničeho nic náhodně začne blikat displej climatronicu, po chvíli se k tomu přidá kontrolka airbagu, která se rozsvítí a "pulzuje" ve stejném rytmu jako climatronic a občas k tomu na maxidotu vyskočí "snímač oleje do dílny". A teď se k tomu přidá i to, že pokud je to auto v téhle " chybě" tak nejde nastartovat, prostě jen točí a nechytne, musím třeba 2x 3x vypnout zapalování a zase zapnout aby chytlo. Tato chyba se objevuje absolutně náhodně a neobjevil jsem žádný spouštěč toho. Jinak auto jezdí absolutně bez problémů a vše funguje. Na odkazu video jak bliká climatronic.Díky za každou radu.https://drive.google.com/file/d/1LCbdYU5Kk29SsHvF5B61BJq0NzYHi9sQ/view?usp=drivesdk
    • Ahoj Jen to trochu oživím,  nechal jsem dodělávat tažné v autorizáku kde se mě technik ptal co s tím budu tahat a když jsem řekl že jen příležitostně klasickou vlečku na bordel a tak, tak mi řekl že chlazení a altík řešit nemusím, pokud bych chtěl tahat karavan tak potom už ano. nechal jsem montovat oddělávací tažné za cenu 15k s daní a bylo do na OIII combi Fl 2018
  • Vytvořit...