Přejít na obsah

Šedá kombíková Myš

Doporučené příspěvky

dneska jsem na to celou cestu do Německa koukal a nechám to na sebe chvíli působit :lol:

jinak se na ty budíky kouká úplně suprově, to podsvícení je krásně "měkký" a nepálí to tak do očí ;)

a úplně nadšený jsem byl z konečně 100% funkčního rádia, který cestou ani jednou nezašumělo a ČRo jsem chytal až před poslední odpočívadlo před Drážďanama :lol: a první německý rádio ještě před Stadicema na dálnici :palec:

jo, a aby toho nebylo málo, tak jsem dnes:

a) pokořil 142.000 km ...

b ) vyzvedl u Jeldy v Kosořicích nové stěrače a dorazy. Za ochotu a fofrovost při přepadovce patří Jeldovi velký dík a pochvala před nastoupenou jednotkou a v plembáku :pivo:

Upraveno uživatelem Honza9007
Odkaz ke komentáři

co je malý kombík? :)

myslím toto

MaxiDOT_symbol.jpg

Honzo-myslis to protoceni tech rucicek na predfl nebo budiky dat do predfl do 2007rok?

myslíš, zda jdou nechat "protočit" budíky z roku 2007? Nevím, to by musel říct ferda. Já jsem jen uživatel. Ale můžu se ti zeptat, o víkendu za ním ještě jednou jedu na dodělání podvolantovky, aby fungoval i mobil přes MaxiDOT ;)

Odkaz ke komentáři

Octa lítá jako zběsilá a kilometry naskakují neskutečným tempem...

Před deseti dny byly měněný rozvody, při 140.838km a dnes na mě vyskočilo tohle...

143341.jpg

143341 km

Ale nestěžuju si, auto musí jezdit a to dělá velice dobře! :palec: V poslední době do toho stačí nalít jen naftu a směs do ostřikovačů :pivo:

Odkaz ke komentáři

martine zatím je to zelený. Ještě musím dořešit vnitřek, zatím hledám nápady a inspirace a sháním lidi na realizaci B)

Před nedávnem tu byla debata ohledně červených ručiček... ve čtvrtek jsem měl možnost se celý den kochat pohledem na budíky v G7, která měla bílou grafiku i MFA(MaxiDOT) a červené ručičky...

2013-02-20_18.24.15.jpg

uznávám, že kvalita fotky je totálně špatná, ale co chtít na německý Autobahn při 160km/h :P

moc se mi to ani s těmi červenými ručičkami nelíbí, celobílé provedení se mi zdá decentnější.

Odkaz ke komentáři

zase z toho nechci dělat cirkus ;) něco s tím vymyslím, poradím se s přítelkyní, ta má estetické cítění a dost často i zajímavé nápady... :prcprc:

:lol:

Jinak jsem dneska využil 30% akce na Globusový myčce na jejich "super program č.4", který obsahuje údajně všechno, co mé vozidlo potřebuje: tlakové předmytí, umytí spodku, horký vosk a sušení za koncovou cenu 83,30Kč...

Ten jejich high-end nabízený program č.4 je "německá klasika", jen za nižší cenu. V Německu za stejný rozsah, ale v textilní myčce, chtějí ve WOBu (kde jsou ceny celkově o chlup vyšší) 11€

Ale výsledek mytí je docela ok, jen teda kvalita obsluhy v ČR a její chování je na úrovni tatarů :wallbash:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

já mám právě pocit, že jsem tě viděl v protisměru - naháněl jsem ještě jednu novou žlutou RSovou kombíkatou Octavii. A když jsem se pak otáčel na Prahu, tak jsem akorát brzdil na konci Hlavenecký rovinky. A měl jsem smůlu, že polský řidič kamionu zůstal stát v pravém pruhu a zatáhl si záclonky, šupák jeden... :wallbash:

Jinak ve městě na přemostění Labe mezi St.Boleslaví a Brandýsem byla taky slušná bouračka... Peugot 106 přes boudu a vzal s sebou i nějakýho mopedistu :blink:

Sorry za kvalitu videa...

http://www.youtube.com/watch?v=uvBMvTufYuA

Odkaz ke komentáři

Já to tu znám, bydlím nedaleko ;)

Přes Starou Bouli jsem hopskal přes hodinu :wallbash: když jsem projížděl městem, tak jsem dostal hlad... za kostelem (směrem na Prahu) po levé straně je dobrá hospoda s vynikající kuchyní a velkejma porcema. jen nerad chodím jíst sám, budu muset vzít přítelkyni, až se zase dostane z Německa do ČR :lol:

Odkaz ke komentáři

Dneska jsem si nechal převážit letní kola, abych je pak při vhodné přiležitosti mohl lehce doma v garáži vyměnit.

Co mě potěšilo, když mi kluci v pneuservisu prolezli auto a pochválili ho :wub:

Jináč kilometry vesele naskakujou závratnou rychlostí a dnes na mě vybaflo tohle:

146641.jpg

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...