Přejít na obsah

Šedá kombíková Myš

Doporučené příspěvky

to byl jenom příklad, už x krát sem škrtnul asi nádrží když sjíždím z chodníku nebo při rychlejší jízdě se mě auto rozhoupalo po nerovnostech a taky se něco ozvalo. Nejsem schopen jezdit dřívější trasy,protože vím že bych prostě zase škrtal atd.. je to pro mě dost omezující, ale chápu že to každý nemusí mít ;)

a tlumičům Miku nevadí, že budou mít jiný pružiny?

A jako bonus nakonec, sem musel u garáže zvýšit výšku, protože sem zase škrtal nádrží :D

Upraveno uživatelem marekczek
Odkaz ke komentáři

To snizeni nebude zase tak brutalni. Cekam stav, kdy mezera mezi pneu a horni hranou blatniku bude stejna jako na stranach. Respektive to bude zhruba stejny jako auta koncernu na salonech a v TV reklamach stazeny kurtama viz. novy Rapid. :) Tlumice by meli byt OK, tam se to tlouct nebude a fungovat to bude na 100%. Na H&R mam dobre reference i pri daily pouzivani... Nad KW jsem take premyslel, jsou i levnejsi a hlavne skladem. Nicmene reference z okoli byly hlavni. Sice jsem to neplanoval, ale co se da delat. :) Na 17" zimakach to bude nic moc, ale letni 18" ET51, na to se tesim. :)

Zikmeister: Mohl bys mi zmerit kolik mas od zeme po hranu blatniku ve stredu? Tedy pokud jsi to na zimu nevysteloval. :)

Upraveno uživatelem SirMike
Odkaz ke komentáři

Víš, jak to s columbusem je, nikdy není nic ztraceno;)

Mno nejdražší na celé té věci budou logicky DLR proužky, ale nárazníky za cca 2500, mřížky 1000, držáky mlhovek a mlhovky tak 2000... mno půjde to, základem je nárazník a mlhovky, DRL už jsou otázka šetření.

Odkaz ke komentáři

Neptal :) Hele jeste nevim, trochu sem nad tim uvazoval zatim me vychazi asi nejlip soucasna variace - do barvy laku by to vypadalo v tyhle barve divne; a cerna folie by k tomu podle me nesedela; pak jsem jeste premejslel ze dam mrizky narazniku a masku do black piano ale to nevim jak by vypadalo kdybych dal i to chromovou cast a navic by to stalo strasny prachy takze spis zustane tak jak je. Ale jeste uvidim pristi leto :)

Odkaz ke komentáři

Tak kazdej ma jinej vkus, me se libi bez podlozky pouze kdyz tam nejsou srouby nez spz se sroubama tak to radsi podlozky :)

Jinak jak jsme se tu bavili o PLA - tak na PLA 2.0 je potreba mit 3. generaci rizeni a tu ja nemam, takze se budu muset spokojit s PLA 1.5 tzn. pouze podelne. Ale nevim presne od kdy je ta 3. generace rizeni, nejsem jistej jestli uz byla soucasne s FL

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • I když je toto vlákno již několik let mrtvé, rád bych popsal pro ty, kteří před tímto problémem stojí poprvé, jak se dveře štelují správně. Dveře se štelují šrouby na pantech vždy v horizontální rovině. Přítlak spodního nebo horního rohu dveří se šteluje šrouby na dveřích. Výška dveří na straně zámku (většinou dveře stářím spadnou a jdou špatně zavřít) se šteluje šroubama na spodním pantu na karoserii. Na předních dveřích je jeden šroub z interiéru a druhý z venku (na předních dveřích se k tomu šroubu dá dostat po oddělání zástěrky a částečně podběhu předního kola). Na horní pant, pokud není poškozený, většinou není nutno sahat. Pokud je auto na heveru, je nutno počítat s tím, že až se auto sundá, tak se karoserie prohne a dveře si trochu sednou. Tudíž je nutno dveře v autě na heveru utáhnout tak, aby byly mírně nad ideální polohou zámku. Postup výškového seštelování předních dveří: povolit šrouby na přením kole a dát auto na hever sundat přední kolo a zástěrku (na třech šroubech a dvou plastových západkách, které by se měly před sundáním vyvlíknout) vyšroubovat 2 šrouby na podběhu na straně ke dveřím (není nutno sundavat celý podběh) a povolit šroub na spodním pantu dveří, který je za podběhem dobře dosažitelný. Nyní dveře visí na spodním pantu pouze na jednom šroubu. sundat obložení interiéru z duhé strany spodního pantu (na dvou šroubech) a povolit druhý šroub pantu. Šroub je poměrně hluboko v díře u držáku konektoru kabelů dveří. Je nutná ráčna s nástavcem, nebo torx zástrčný klíč s nějakou trubkovou násadkou. V tomto okamžiku se dveře vlastní vahou propadnou a jdou zavřít jen, když se nadzvednou. dveře přivřít a podložit tak, aby byly mírně nad ideální polohou (používat dřevo a hadry, aby se nepoškrábala barva). Pokud člověk nemá k dispozici dříví příslušné velikosti, dá se použít druhý hever. Utáhnout vnější šroub pantu od kola. Musí se to párkrát vyzkoušet a dostat do ruky sílu utažení šroubu i výšku nadsazení dveří. Nakonec utáhnout vnitřní šroub. Je to docela milimetrová práce, protože při odhadování nadsazení dveří je nutno vzít v úvahu, že dveře si sednou dvakrát: jednou, když se sundá podložení dveří po utáhnutí šroubu pantu a podruhé, když se auto sundá z heveru. Takže se to musí párkrát zopakovat. Nicméně, kdo si dá záležet, má dveře seštelovány lépe než ze servisu, kde se s tím nikdo nepáře.  
    • Tak dnes jsem překonal 1500 km, píšu si to tady do deníčku 😄. Přes víkend to kašlu, to vedro je hrozné, dnes jsem jel 40 km a tachometr mi ukazoval 35,9°C - hruzinec. Jet nějaký delší kopec, tak mě jebne.🙈
    • No myslím, že jsi určitě neudělal chybu. Tak ať jsi taky spokojený. Já jsem zatím max. spokojený 😉👍 
  • Vytvořit...