Schavi Odesláno Prosinec 4, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2014 Tak jak to má Majinek to vypadá dobře a myslím, že u Tebe by taky mohlo...dát určité věci do piano black určitě ne, to už to radši nechat tak, jak to máš teď. Tu SPZ samozřejmě bez podložky :) Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 4, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2014 @marek: jj to vim, ty by me zas tolik nevadili, ale soucasna znacka byla provrtana tak ze by ty srouby barevne neladili minimalne na zadni SPZ @majinek: covece fakt to vypada cool, asi to fakt necham striknout na jare, otazka je ale aby trefili barvu :) Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Prosinec 4, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2014 Prilepit oboustrankou a je to. Ale jestli se ti vic libej podlozky, tak neni co resit;-). Jinej ta maska v barve vypada super Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Prosinec 4, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2014 Vypada fo hezky taka decentka.. myslel sem ze to mozna nebude hezke ale kdyz sem to videl hotove tak sem nepochyboval uz ani sekundu :-) kdyz to daji podle kodu tak by to mnelo ladit ;-) ... Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 4, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2014 No ono to tak uplne jednoduchy neni, protoze sice to delaj podle kodu a navodu od skodovky ale ta moje barva ma dalsich 6 pododstinu, ted me delali narazniky, ale docela vypada ze to trefili, ale to uvidim az na slunci Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 4, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2014 A na ty masce se musi nejdřív odrbat ten chrom ne? Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Prosinec 4, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2014 Já jsem se na to ptal a někdo to loupe do čista (tak jak to udělal lakoš v případě mého bratra) nebo se to nějak leptá. Odrbat mi to přijde jistější. Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 4, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2014 jj urcite se to musi dostat dolu, asi by to slo lakovat i pres to ale brzo by se sloupalo Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 4, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2014 Tak se to opet zase protahlo :wallbash:snad zitra...ale aspon pouceni pro priste Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Prosinec 4, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2014 tak ta maska vypada velmi dobre :) jinak k PLA 2.0: pokud dobre vim, tak servo by ti melo zacinat 1K0 (asi to ma jen facelift) se SW 3305 Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Prosinec 4, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2014 jo taak .. tak snad ti dobre trefili.. ten chrom musi dolu mne to delal kamos v co lakuje auta a ten to neloupal ale zbrousil ho dolu pekne mu to slo Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 5, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2014 Slava auto je doma! Pekne jim to trvalo...Kazdopadne zadni naraznik dobry az na 2-3 smitka co tam sou zalakovany, ale to je v kazdy lakyrne..To by melo jit rozlestit, pak na zadnim narazniku sou vystouply rohy laku ale to snad taky pujde rozlestit. Jediny co me prijde ze koncovka vyfuku je hrozne zastrcena vubec by nevadilo bejt o 2 cm vic ven, prej to delali podle navodu tak to tak asi ma bejt no..Ale prijde mi ze auto hned vypada o 100% lepe nez s tem plastama na bocich a naraznicich, predtim me to prislo takove neelegantni. Hazim i par fotek mobilem z garaze, takze kvalita total shit navic auto je cele zasrane, takze kdyz bude o vikendu cas a trosku pocasi dopreje tak umeju a dam poradny Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 5, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2014 (upraveno) Zadní nárazník a lišty máš pěkné ;) Jinak koncovky mi přijdou OK, dle návodu lezou ven jak nějakému tuzerovi, sám jsem si výfuk řízl tak, abych je mohl mít stejně - mi se to tak líbí ;) PS: S tím mytím bych si hlavu nedělal - a to si vem, že máš velmi vděčnou barvu. Já jsem v neděli strávil několik hodin tím mytím + odstraňováním asfaltu, dle předpovědi u nás vůbec nemělo chcát a tak po mytí samozřejmě spustilo hned v noci a chcalo většinu týdne = auto mám tak zesrané, jako bych ho nemyl půl roku Upraveno Prosinec 5, 2014 uživatelem Stickler Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 5, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2014 Mno asi je máš více zastrčené, to nevím jak měřili nebo jaký měli návod.... Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 5, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2014 (upraveno) Diky Byl to navod co byl k tem konckovkam = original ze Skodovky a reza se to skoro hned za vejfukem a sroubuje na to. Je fakt ze kdyz vzdycky nekoho s koncovkama vidim tak to ma vystrceny az za naraznik a to si kolikrat rikam ze je az moc. jojo pocasi na myti je ted na pytel a nevdecny. Nemate nahodou nekdo tuseni jak dlouho by se nemel mejt nove lakovany dil nebo jestli je to jedno? Vim ze by se cca nemel tak 2 tydny voskovat Upraveno Prosinec 5, 2014 uživatelem zikmeister Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 5, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2014 Normálně hned mejt i voskovat, to vůbec neřeš.... Opravdu sou více vylezlé, mám to tak taky podle návodu přesně rozměřený... Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 5, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2014 Obecně je dobré nechat lak aspoň těch 14 dnů vyzrát, ideálně během měsíce mýt minimálně. Pak je to OK :) Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Prosinec 5, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2014 To se mylis, novy lak se nema okamzite myt a uz vubec ne voskovat, lestit apod.! Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 5, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2014 (upraveno) Zrovna před týdnem sem přebíral firemní audinu po bouračce. Auto bylo komplet navoskovaný i umýtý(vždycky to tak je) i na faktuře pro pojištovnu, co se asi stane. Nikdy to ničemu nevadilo... ;) ale dělejte jak uznáte za vhodný... Upraveno Prosinec 5, 2014 uživatelem marekczek Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 5, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2014 Tak ji necham jeste par dni spinavou :) Tak to asi posrali, nedivil bych se nicemu, posledni dobou slysim na ten servis samy stiznosti :( No nastesti to nevypada tak hrozne tak to tak necham, sice se me to na tom foto od marka libi vice, ale novej vyfuk kvuli tomu kupovat nebudu.. Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Prosinec 5, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2014 Zrovna před týdnem sem přebíral firemní audinu po bouračce. Auto bylo komplet navoskovaný i umýtý(vždycky to tak je) i na faktuře pro pojištovnu, co se asi stane. Nikdy to ničemu nevadilo... ;) ale dělejte jak uznáte za vhodný... Jasne, ale servisy toho o spravne peci o lak moc nevi. Me se ty koncovky zdaji tak akorat pane. Mas tedy sroubovane? Ja mam take origo, nicmene jsou navarene. Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 5, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2014 (upraveno) To by mě prosímtě Miku zajímalo co se stane teda když to umyli a nečím na voskovali.... Upraveno Prosinec 5, 2014 uživatelem marekczek Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 5, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2014 Mam sroubovane - chtel sem navarovane, ale nedelaj se na 1.9 TDI predFL, ty navarovaci maji jiny prumer trubky a pasujou jen po FL Odkaz ke komentáři
mikk Odesláno Prosinec 5, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2014 Máš to moc pěkné Hned je to někde jinde, když tam nejsou holé plastové lišty :) nárazníky taky super ;) K těm koncovkám - já koupil navařovací (měly to být orig. RS), které byly průměru 50 mm, jen pár centimetrů u konce na navaření bylo zúženo na 45 mm, zúžené konce se odřezaly a koncovky se normálně navařily na zkrácené trubky výfuku. (viz. moje vlákno, takže jdou dát i navařovací na předFL.) Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Prosinec 5, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2014 Mikk to jsou původem ze superba. Odkaz ke komentáři
mikk Odesláno Prosinec 5, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2014 tak jsem při koupi dostal špatnou informaci (bazoš)...hlavně že pasují Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Prosinec 5, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2014 JJ já je už kupoval 3x a vždycky je odřizneš a navaříš na supovi jen odřízneš koncovku origo, vsuneš a jen obvaříš kolem dokola. Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 6, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2014 Diky mikku Uz to auto konecne vypada dle mych predstav a libi se mi uz na 100%, predtim na me auto pusobilo strasne lacině jak tam byli ty plasty černý. Vzhledove uz mam hotovo, na prvni strance jsem zase aktualizoval seznam co me ceka za vybavu a plany na dalsi rok doufam ze uz je seznam konecny a nebude se porad prodluzovat jako poslední 3 mesice (od puvodniho planu uz je vic jak dvojnasobnej) Tak to se priznam ze me nenapadlo vzit tu ze supa, ale nastesti neni vubec videt ze jsou sroubovane z bezneho pohledu takze me to nevadi :) Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 7, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2014 Nemate nekdo tuseni jakej kod ma dverni jednotka s pameti pro zrcatko (kdyz se zaradi zpatecka pravy zrcatko se sklopi dolu)? Diky Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Prosinec 7, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2014 Jeee tuhle funkci mam a mam prakticky permanentne vyplou :D Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky