Přejít na obsah

Šedá kombíková Myš

Doporučené příspěvky

Slava auto je doma! Pekne jim to trvalo...Kazdopadne zadni naraznik dobry az na 2-3 smitka co tam sou zalakovany, ale to je v kazdy lakyrne..To by melo jit rozlestit, pak na zadnim narazniku sou vystouply rohy laku ale to snad taky pujde rozlestit. Jediny co me prijde ze koncovka vyfuku je hrozne zastrcena vubec by nevadilo bejt o 2 cm vic ven, prej to delali podle navodu tak to tak asi ma bejt no..Ale prijde mi ze auto hned vypada o 100% lepe nez s tem plastama na bocich a naraznicich, predtim me to prislo takove neelegantni.

Hazim i par fotek mobilem z garaze, takze kvalita total shit navic auto je cele zasrane, takze kdyz bude o vikendu cas a trosku pocasi dopreje tak umeju a dam poradny :palec:

post-30282-0-24944000-1417808090_thumb.jpg

post-30282-0-35227200-1417808098_thumb.jpg

post-30282-0-60599000-1417808108_thumb.jpg

post-30282-0-87119200-1417808115_thumb.jpg

post-30282-0-55677800-1417808123_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zadní nárazník a lišty máš pěkné ;)

Jinak koncovky mi přijdou OK, dle návodu lezou ven jak nějakému tuzerovi, sám jsem si výfuk řízl tak, abych je mohl mít stejně - mi se to tak líbí ;)

PS: S tím mytím bych si hlavu nedělal - a to si vem, že máš velmi vděčnou barvu. Já jsem v neděli strávil několik hodin tím mytím + odstraňováním asfaltu, dle předpovědi u nás vůbec nemělo chcát a tak po mytí samozřejmě spustilo hned v noci a chcalo většinu týdne = auto mám tak zesrané, jako bych ho nemyl půl roku :wallbash:

Upraveno uživatelem Stickler
Odkaz ke komentáři

Diky :palec:

Byl to navod co byl k tem konckovkam = original ze Skodovky a reza se to skoro hned za vejfukem a sroubuje na to. Je fakt ze kdyz vzdycky nekoho s koncovkama vidim tak to ma vystrceny az za naraznik a to si kolikrat rikam ze je az moc.

jojo pocasi na myti je ted na pytel a nevdecny. Nemate nahodou nekdo tuseni jak dlouho by se nemel mejt nove lakovany dil nebo jestli je to jedno? Vim ze by se cca nemel tak 2 tydny voskovat

Upraveno uživatelem zikmeister
Odkaz ke komentáři

Zrovna před týdnem sem přebíral firemní audinu po bouračce. Auto bylo komplet navoskovaný i umýtý(vždycky to tak je) i na faktuře pro pojištovnu, co se asi stane. Nikdy to ničemu nevadilo... ;) ale dělejte jak uznáte za vhodný...

Upraveno uživatelem marekczek
Odkaz ke komentáři

Zrovna před týdnem sem přebíral firemní audinu po bouračce. Auto bylo komplet navoskovaný i umýtý(vždycky to tak je) i na faktuře pro pojištovnu, co se asi stane. Nikdy to ničemu nevadilo... ;) ale dělejte jak uznáte za vhodný...

Jasne, ale servisy toho o spravne peci o lak moc nevi.

Me se ty koncovky zdaji tak akorat pane. Mas tedy sroubovane? Ja mam take origo, nicmene jsou navarene.

Odkaz ke komentáři

Máš to moc pěkné :palec:

Hned je to někde jinde, když tam nejsou holé plastové lišty :) nárazníky taky super ;)

K těm koncovkám - já koupil navařovací (měly to být orig. RS), které byly průměru 50 mm, jen pár centimetrů u konce na navaření bylo zúženo na 45 mm, zúžené konce se odřezaly a koncovky se normálně navařily na zkrácené trubky výfuku. (viz. moje vlákno, takže jdou dát i navařovací na předFL.)

Odkaz ke komentáři

Diky mikku :palec: Uz to auto konecne vypada dle mych predstav a libi se mi uz na 100%, predtim na me auto pusobilo strasne lacině jak tam byli ty plasty černý. Vzhledove uz mam hotovo, na prvni strance jsem zase aktualizoval seznam co me ceka za vybavu a plany na dalsi rok doufam ze uz je seznam konecny a nebude se porad prodluzovat jako poslední 3 mesice (od puvodniho planu uz je vic jak dvojnasobnej) :smich::smich::lol:

Tak to se priznam ze me nenapadlo vzit tu ze supa, ale nastesti neni vubec videt ze jsou sroubovane z bezneho pohledu takze me to nevadi :)

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...