Přejít na obsah

Šedá kombíková Myš

Doporučené příspěvky

@Stickler: Ja mel na mysli tu vyrobni vybavu coz byla social ala ambiente :) Nicmene, ano toto beru jako zakladni vybavu auta a uz nikdy nechci a doufam ze nebudu mit auto s nizsi vybavu - parkace predozadni, automaticka klimatizace, mf volant a navigace (neni nutnost zabudovana) to beru jako zakladni vybavu :)

@Rolbař: Aha to to jsem to nekde spatne precetl, diky.

A dneska probehla konzultace detailingu se SirMikem (za coz mu dekuji) a uz se tesim az bude hotovo :palec:

Upraveno uživatelem zikmeister
Odkaz ke komentáři

Tak to tedy nevím, jak bys nazval mou, kterou jsem si přivezl? :D

Klimačka - manuální

El. okna vpředu

Dálkový centrál

Náhradní kolo

Nastavitelné bederní opěrky sedaček + výškově stavitelná sedačka spolujezdce + dělená zadní sedadla se sklopným sedákem

1DIN rádio Škoda Melody

...tolik k příplatkům...

A pak samozřejmosti jako čalouněné bočnice palubky, mlhovky´+ denní svícení, zadní světélko ve stropnici, druhé světélko v kufru, světélka ve dveřích, světélko v kastlíku před spolujezdcem, lakované kliky a zrcátka, tónovaná okna, litá kola, duální anténa, druhý duální klakson, atd, atd.. - to vše tam chybělo :) Než jsem se dostal aspoň na úroveň někde mezi Ambiente a Elegance + další prvky nadstandardní výbavy, stálo mě to většinu vložených peněz (nyní asi 150 K), aniž by to bylo vidět :)

Odkaz ke komentáři

@Karlos: Ja si myslim ze asi delalo kdyz to pise Jarda, preci jen v tom dela vi vice jak my :)

@Stickler: Klasicka zakladni vybava jako melo tohle auto kdyz vyjelo z linky :) Ja to myslel tak ze pro me je tohle "zakladni" vybava a mensi uz nechci, jinak samozrejme to je na urovni elegance. Ja uz sem holt zmlsanej, si pamatuju na prvni O2 co sem mel byla to ambiente a dodelany parkace vzadu a pripadal sem si ze mam dokonalou vybavu a ted by me opravdu nestacila :lol:

Odkaz ke komentáři

Tak to tedy nevím, jak bys nazval mou, kterou jsem si přivezl? :D

Klimačka - manuální

El. okna vpředu

Dálkový centrál

Náhradní kolo

Nastavitelné bederní opěrky sedaček + výškově stavitelná sedačka spolujezdce + dělená zadní sedadla se sklopným sedákem

1DIN rádio Škoda Melody

...tolik k příplatkům...

A pak samozřejmosti jako čalouněné bočnice palubky, mlhovky´+ denní svícení, zadní světélko ve stropnici, druhé světélko v kufru, světélka ve dveřích, světélko v kastlíku před spolujezdcem, lakované kliky a zrcátka, tónovaná okna, litá kola, duální anténa, druhý duální klakson, atd, atd.. - to vše tam chybělo :) Než jsem se dostal aspoň na úroveň někde mezi Ambiente a Elegance + další prvky nadstandardní výbavy, stálo mě to většinu vložených peněz (nyní asi 150 K), aniž by to bylo vidět :)

Dokonce se snad dělala OII se švihadlama i vpředu? Dle katalogu takový tapecy existují :blink:

Zikmeister: Není zač, bude to ještě boj :D

Odkaz ke komentáři

Diky za objasneni, ted uz vim jaky potrebuju. Nicmene kdyz sem se dival na ceny tak se me protocili panenky. Bud se me povede sehnat na vrakaci nebo koupim polarfis advanced+, ten to umi taky temer za stejnou cenu a je k tomu u plno dalsich funkci navic :).

Ale ted me zacina trapit jiny problem, posledni dobou se me klepe pravy svetlo, vsimam si toho v kolonach nebo na tabulich ze se to pravy svetlo strasne klepe a prijde me ze je to horsi a horsi. Svetlo jako takove fyzicky drzi dobre takze tim to nebude, osobne to vidim na čočku. Zarovkami by to taky nemelo byt protoze jsou tam temer nove a navic i se starymi to delalo. Mel ste nekdo podobny problem a pripadne jak ste opravili? Nebo se s tim nic neda delat? Diky

Odkaz ke komentáři

Off topic: Ještě nedávno se mi klepalo pravý světlo a poměrně dost :jelen:

Osobně si myslím, že by v diagnostice mohl být test naklápění min - max, tak že bych to zkusil, otevřel kapotu, vyndal deklíky žárovek a poslouchal, jestli to nedělá nějakej brajgl... ale nemám s tím zkušenost, na vlastním autě jsem to ještě nedělal.

Odkaz ke komentáři

Myslim si ze jo zrovna predevcirem sem ji vyndal a dal znova a snazil sem se ji tam co nejvic zatlacit a furt to same

A hlavne sem si i ted vsiml ze z urcityho uhlu to pravy svetlo sviti o dost mene nez levy (pred serizenim to bylo opravdu hodne, ted uz to neni tolik ale stejne)

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...