Přejít na obsah

Šedá kombíková Myš

Doporučené příspěvky

Jako ten naraznik unikat je to je jasny, ale hlavne neznam nikoho kdo by me to udelal a navic uz mam naraznik takze sem spokojenej. Me se prave strasne treba libi ty DLR prouzky do predfl svetel (asi by slo i do FL?), ale bohuzel sam to nedam udelat, skoda ze se tim nekdo z fora nezabyva :)

Na skodateile prodavaj i narazniky jo? To sem ani nevidel. Hele ten muj je z vrakace - byl v priprave na lak a plne osazenej a za super cenu tak sem nevahal a vzal ho ;)

Jinak k tem Xenum, me prave vubec neprijdou drahe 10 tkč za oba me prijde v pohode na to, ze cocky stojej 6ku. A k tem bixenony.cz - slysel sem od znameho ze udajne umi udelat xenony s nivelaci a novejma xenonama na O2 za 16 tkč. Ale nevim jak to delaj kvalitne, nemam na to zadny reference.

Upraveno uživatelem zikmeister
Odkaz ke komentáři

K nárazníku: klidně i RS nárazník proč vlastně ne, ale zrovna tam na předělávku cpát RS logo atd atd, no nevím no.

Osobně bych dodělal xeny, před FL O2 prostě vypadá luxusně ve všech verzích, FL se mě rozhodně tolik zepředu nelíbí (i když to zas tak špatně nevypadá, jenom ji ubyly typické linie O2 :wub: zpředu).

Webasto taky proč ne, na dálkový ovladač vynikající věc. Když je zima, tak si to s tím přitápí a auto topí prakticky ihned, což u ropáku mě je v zimě teplo tak po 15-20 minutách a to mě přijde celkem špatný, u TSI 1.8 prakticky poloviční čas.

Upraveno uživatelem marekczek
Odkaz ke komentáři

@marek: Na mě asi dolehla moderni doba protaženejch světel, ale ten předek se mě pravě na FL líbí o 100% více, ten predFL me prijde designove zvenku strasne starej. Hodne tomu dodava i ta maska. Ale zase abych na design nasi milovany octy furt neházel špínu, O2 me prijde co se tyce vnitrku fakt nejlepší auto daný třídy, žádný jiny me jeste tak vzhedove nevyhovovalo. Vsichni vetsinou rikaj ze je to neporovnatelny s Golfem, ale ten me ve vnitr prijde osklivej :)

@Karlos: Jaka topna elektricka vlozka, co to je a jak to funguje? :)

Ja zase osobne bych uplne nejvic chtel to webasto prijde naprosto super ze si na dalku muzu zapnout topeni. Ale duvod proc nad nim vaham a asi dostane prednost jina vec je, ze u me bych ho moc nevyuzil. Pres noc jsem vzdy v garazi a pres den bych ho vyuzil jen 2-3 v tydnu protoze dost casto popojizdim po Praze tak ze ani auto nenamrzne nebo stojim u klientu v garazi. Jediny kdy bych ho vyuzil je jeden tyden na horach (ale tam by se fakt hodilo) a pak obcas kdyz jedu z prace a to me prijde docela zbytecny no. Jinak ja s topenim taky nemam problem do auta rano chodim v mikině a poustim vyhrivani sedacky a to me staci :) Ale je fakt jak pise marek, poradne to zacina topit az tak po 15ti minutách.

Odkaz ke komentáři

ano já myslel opravdu, kdy v autě je cca 21 stupnu.

No jsme na tom stejně, opravdu většinou přes noc auto stojí v garáži kde je lehce nad nulou i v zimě. A přes den opravdu už není taková potřeba topit.

Normální přídavnej topnej článek.

@kyselinka měl sem toho leona 1.6 TDi, toje asi stejný motor, tak to byl nezvyk, že to netopí.

Upraveno uživatelem marekczek
Odkaz ke komentáři

My ted kdyz venku bylo -8 meli v garazi 9 stupnu, takze myslim ze ikdyz budou poradny mrazy budem mit taky furt nad 0, takze taky na pohodu.

Jo uz vim, ten pridavnej topnej clanek je podle me k prdu, alespon podle my zkusenosti. Mel sem ho na prvni Octe a jednoho krasnyho dne odesel a vybijel baterku, tak se odpojil. A na rychlosti vytopeni auta sem nevidel zadnej rozdil. Jo a zas tak taky levnej neni, chteli tenkrat po me s praci 10tkč tak sem ho nechal odpojenej :)

Odkaz ke komentáři

Aha tak to je škoda, kdyby šla ta klima tak by asi webasto i vyhralo, v lete fakt nesnasim jit do toho zaparenyho auta kde je tech 50 stupnu a moc neverim, ze by to odvetravani nejak zasadne pomohlo :) Takhle zatim u me lehce vede přestavba na facelift, jediny kvuli cemu furt vaham je to schaneni veci na to, idealni by bylo kdyby se tim nekdo zabyval komplet, ze by sehnal dily a pak zkompletoval, asi o nikom nahodou nevite co? :) Ale jeste se uvidi do tohodle se budu poustet nejdriv za pul roku tak se leccos muze zmenit.

Odkaz ke komentáři

Sakra, skoda ze jsem si tohle nezjistil kdyz sem daval alarm, ted bych to zase musel cely prekopat :wallbash:

ted sem se v tom trochu zamotal, bufik = webasto, ze? Jinak k ty spotrebe na ten volnobeh si myslim ze by to zas o tolik nezralo vic myslim, standardne me klima v nejvetsich paracich zere cca 1,3 l/hod, ale pak to padne po chvili na 0,9 (udaje brany z 1.6 mpi na dieslu si myslim ze to bude o trosinku mene). Na leto si myslim ze by to mohlo byt v pohode, ale na zimu asi nic moc navic furt aby auto bezelo na volnobeh taky nevim jestli by mu to delalo dobre, kort u meho kdyz uz ma neco za sebou.

Jinak kolegovo webasto se vyhreje cca 15-20 minut a spotreba 0,6 l/hod. Ale pry tam nema funkcni odvetravani, to je nejaka nova fičura nebo on o tom neví? :lol: Ma to webasto cca 5 let stary

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...