Přejít na obsah

Šedá kombíková Myš

Doporučené příspěvky

to byl jenom příklad, už x krát sem škrtnul asi nádrží když sjíždím z chodníku nebo při rychlejší jízdě se mě auto rozhoupalo po nerovnostech a taky se něco ozvalo. Nejsem schopen jezdit dřívější trasy,protože vím že bych prostě zase škrtal atd.. je to pro mě dost omezující, ale chápu že to každý nemusí mít ;)

a tlumičům Miku nevadí, že budou mít jiný pružiny?

A jako bonus nakonec, sem musel u garáže zvýšit výšku, protože sem zase škrtal nádrží :D

Upraveno uživatelem marekczek
Odkaz ke komentáři

To snizeni nebude zase tak brutalni. Cekam stav, kdy mezera mezi pneu a horni hranou blatniku bude stejna jako na stranach. Respektive to bude zhruba stejny jako auta koncernu na salonech a v TV reklamach stazeny kurtama viz. novy Rapid. :) Tlumice by meli byt OK, tam se to tlouct nebude a fungovat to bude na 100%. Na H&R mam dobre reference i pri daily pouzivani... Nad KW jsem take premyslel, jsou i levnejsi a hlavne skladem. Nicmene reference z okoli byly hlavni. Sice jsem to neplanoval, ale co se da delat. :) Na 17" zimakach to bude nic moc, ale letni 18" ET51, na to se tesim. :)

Zikmeister: Mohl bys mi zmerit kolik mas od zeme po hranu blatniku ve stredu? Tedy pokud jsi to na zimu nevysteloval. :)

Upraveno uživatelem SirMike
Odkaz ke komentáři

Víš, jak to s columbusem je, nikdy není nic ztraceno;)

Mno nejdražší na celé té věci budou logicky DLR proužky, ale nárazníky za cca 2500, mřížky 1000, držáky mlhovek a mlhovky tak 2000... mno půjde to, základem je nárazník a mlhovky, DRL už jsou otázka šetření.

Odkaz ke komentáři

Neptal :) Hele jeste nevim, trochu sem nad tim uvazoval zatim me vychazi asi nejlip soucasna variace - do barvy laku by to vypadalo v tyhle barve divne; a cerna folie by k tomu podle me nesedela; pak jsem jeste premejslel ze dam mrizky narazniku a masku do black piano ale to nevim jak by vypadalo kdybych dal i to chromovou cast a navic by to stalo strasny prachy takze spis zustane tak jak je. Ale jeste uvidim pristi leto :)

Odkaz ke komentáři

Tak kazdej ma jinej vkus, me se libi bez podlozky pouze kdyz tam nejsou srouby nez spz se sroubama tak to radsi podlozky :)

Jinak jak jsme se tu bavili o PLA - tak na PLA 2.0 je potreba mit 3. generaci rizeni a tu ja nemam, takze se budu muset spokojit s PLA 1.5 tzn. pouze podelne. Ale nevim presne od kdy je ta 3. generace rizeni, nejsem jistej jestli uz byla soucasne s FL

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...