Hanyzzz Odesláno Prosinec 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 Bez obav, jsou to originaly, už jsem to tu psal. Než jsem auto koupil bylo bouchnutý na předek. A frajeři co to dávali dokupy se vysrali na ostřiky, jenom vyměnili nárazník, a ostřik světel uplně odstřihli. Poprvé mi to opravoval známý a říkal, že motorek měnil za jiný, takže ted nevim kolik vystupu měl ten puvodní, ale říkal, že to muselo opravovat nějaké prase, protože to bylo nějak zafixované obyčejným silikonem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Werbik Odesláno Prosinec 18, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2012 Tak nevim jestli je to ještě aktuální ale folie 5% mi lepil týpek "na koleni" žádný bublinky, folie suntek, dostal jsem k tomu osvědčení, policajtům se moc líbilo :-) a komplet auto kromě předních bočních 2300,- ale za mě... rozmysli si tu propustnost, fakt se přes ně blbě kouká :-D ale je to štýýl ;-) Jinak krásná oktávka a i ty cíle "tuzingový" máme podobný :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanyzzz Odesláno Prosinec 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2012 To je dobrá cena. Já to potřebuju zatmavit kvůli práci, často tam vozim hodně věcí, a občas prostě zapomenu zatáhnout roletu, takže je tam riziko že mi to někdo vybije. A tak přes léto s tim chcu jet na fesťáky a chrápat v autě, takže nechci at mi čumilové koukaj do ložnice :D Jsem zvyklý jezdit s dodávkou, takže ten výhled dozadu, jsem schopný přežít bez větších problémů :) Ještě si to rozmyslím no K tomu "Tuzingu", mám auto hlavně kvůli ježdění do práce, takže chci aby samozřejmě vypadalo hezky, ale zase nebudu z něj dělat káru na přehlídky, protože jeho hlavní učel je být pracantem. z čehož plyne že byť bych rád snížil podvozek, tak nemůžu, protože bych pak asi hobloval asfalt až bych to potřeboval naložit :) Takže chci jen drobné upravy ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baxnop Odesláno Prosinec 20, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2012 Jo koukal jsem teĎ na videa na netu a frajeři to tam otevřeli obyčejnym poklepanim na klič ktery pasuje do těch zamku, takže na co zamek za 8 tisic, když to typek otevře ani ne za 20 vteřin, aniž by se musel namáhat Viz video... tak to je sila :( a ja doted veril, ze nejvetsi prekazka pro zlodeje je defend, nebo cokoli podobnyho :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanyzzz Odesláno Prosinec 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2012 Taky jsem si to myslem, ale prostě pokud se někdo rozhodne si "pujčit" tvoje auto, tak si ho prostě pujči... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanyzzz Odesláno Leden 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2013 Chlapi můžete někdo doporučit kde bych si měl udělat tónování skel? Případně komu se určitě vyhnout a tak? :) nejlépe Ostrava a její okolí (Opava, Karvina, Havr...) díks 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 4, 2013 Sdílet Odesláno Leden 4, 2013 Chlapi můžete někdo doporučit kde bych si měl udělat tónování skel? Případně komu se určitě vyhnout a tak? :) nejlépe Ostrava a její okolí (Opava, Karvina, Havr...) díks naproti 112tce jak je pyrotechnika 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanyzzz Odesláno Leden 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 Chlapi podle čeho mam vybirat spravny Alu kola, na tu mou Octu? Kde vyčtu udaje, co mi sedne a co ne? Třeba nevím jakou rozteč volit jestli 5*100 nebo 5*112 ... jestli nějak rozhoduje i ET? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baxnop Odesláno Leden 9, 2013 Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 Chlapi podle čeho mam vybirat spravny Alu kola, na tu mou Octu? Kde vyčtu udaje, co mi sedne a co ne? Třeba nevím jakou rozteč volit jestli 5*100 nebo 5*112 ... jestli nějak rozhoduje i ET? na jednicku 5x100 tusim :) a jinak nekde je tu peknej clanek o rafcich a tak :) na jednicku 5x100 tusim :) a jinak nekde je tu peknej clanek o rafcich a tak :) narychlo tu psal nekde clen Dakie: http://www.skodaoctavia.cz/skoda-octavia/rozmery-pneumatik-rafku-pro-vozy-skoda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanyzzz Odesláno Leden 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 Tak jsme dneska s mazlem a kamarády vytazili do Beskyd na lyže. parádní záležitost, jsem uplně hotový :D pár zimních fotek ala "V zajetí ledu a sněhu" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanyzzz Odesláno Leden 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2013 Tak dneska dorazily Alu kola na léto, gumy už mám taky, tak se jen těším až to budu moct nahodit na Stříbrňáka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Leden 31, 2013 Sdílet Odesláno Leden 31, 2013 se pochlub fotkou ne? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanyzzz Odesláno Leden 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2013 Ještě je mám zafoliované strečkou :) Ale jsou to Dezenty F 16" ilustrační foto zde třeba TADY a mám na ně pneu Continental SportContact 205/55 B) A když koukám na tu fotku, tak i ty gumy jsou uplně ty samé co na to hodím, takže to kolo je vlastně identické jako budou ty mé :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 31, 2013 Sdílet Odesláno Leden 31, 2013 Dezenty F jsou moc pěkný kola a to že je mám v 15'' na to moje hodnocení VŮBEC NEMÁ VLIV 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanyzzz Odesláno Leden 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2013 Ale vůbec :D Právě, líběj se mi hrozně moc :) V 17" vypadaji ještě lépe, ale zase jsou i dražší, a pak i to opotřebení okolních dílů na autě je větší, takže jsem volil 16 :) Jezdím hodně cca 30k ročně, a na těch našich krásně děravých cestách by na 17" dostávalo zabrat snad všechno od prvního šroubu na kole, přes kotouče, desky, klouby atd. takže to budu šetřit a i tak si myslím, že udělají velkou parádu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 31, 2013 Sdílet Odesláno Leden 31, 2013 V 17'' se mi líbí strašně moc, ale pokud máš takový nájezd, tak 16'' bude určitě lepší, protože ty český silnice jsou hrozný, co si budem povídat... Jinak hodně lidí mi říká, že ty mé Dezent F v 15'' vypadají jako 16'', takže u tebe ty 16'' budou vypadat jako 17'' 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanyzzz Odesláno Leden 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2013 Přesně jak říkáš :) Měl jsem možnost 17" na gumě 225/45 vidět, přímo i na stříbrném kombajnu a byla to paráda! Jedinná nevýhoda byla, že u takové uzke gumy už by tomu vice slušelo trochu snížit podvozek. Což já třeba nemůžu udělat, protože občas musím převážet hromadu věcí, a při sníženém podvozku bych asi silničářům mohl frézovat ty rozflákané cesty :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanyzzz Odesláno Únor 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2013 Klucí, poraďte mi jaké koupit žárovky do obrysovek a mlhovek :) Teď mi to svítí oboje ošklivě žlutě, a v kombinaci s Xenama to vypadá škaredě, chtěl bych do běla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 12, 2013 Sdílet Odesláno Únor 12, 2013 Do obrysovek jedině diody viz. http://www.e-xenony.cz/led-diody/led-autozarovka-12v-s-patici-t10-bila--5led-3smd/ a do mlhovek je lepší spíš žluté světlo, ale pokud ti jde opravdu jen o parádu, tak něco takovýho http://www.e-xenony.cz/patice-h3-4/osram-12v-h3-55w-cool-blue-intense--1ks-/ nebo http://www.e-xenony.cz/patice-h3-4/h3-nightbreaker--90-/ :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanyzzz Odesláno Únor 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2013 Díky Konny :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VRoman Odesláno Únor 15, 2013 Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 Tak ja mam napriklad obrysovky presne ti co psal Konny a v mlhovkach mam http://www.led-dennesvietenie.sk/1261-h3-3000k-hod-sada-ziaroviek-55w-12v.html a povim ti je to luxus i bezpeci v jednom protoze na mlhovky je nejlepsi zlty svetlo ale kdybi si chtel bilomodry da se i http://www.led-dennesvietenie.sk/1262-h3-6000k-hod-sada-ziaroviek-55w-12v.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanyzzz Odesláno Únor 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 Už dlouhou dobu mi špatně startuje jedno xenový světlo, a v poslední době se kolikrát nechytne vůbec nesvítí. Nevíte čím to může být- a co udělat pro nápravu? Nechce se mi valit prachy za nový startér (nebo jak se to jmenuje) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 21, 2013 Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 Jako první zkus přehodit výbojky a pokud problém bude přetrvávat pořád na tom stejném světle, tak bude asi špatnej startér 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanyzzz Odesláno Únor 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 Výbojky mám měněné relativně nedávno (2-3 měsíce). A dělalo to i se starýma, akorát teď to dělá často, až někdy teda nenaskočí třeba vůbec. Takže startér :/ asi se to nedá nějak vykutit v tom současném, co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 21, 2013 Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 Pokud je špatnej startér, tak nezbývá než ho vyměnit (ale xenony nemám, tak to na 100% tvrdit nemůžu). Jinak zkus prohodit ty startéry mezi sebou a pokud se závada přestěhuje na druhé světlo, tak je to jasné... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 21, 2013 Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 bus starter nebo ridici jednotka, pokud chces na to prijd tak nejdri vimen startery mezi sebou, a pokud to bude stejne tak zzase ridici jednotku nebo naopak je jedno ci mzacnes urco se ti to projevi na druhe strane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanyzzz Odesláno Únor 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 Řídící jednotka je ta kovová placka na plastu zezadu světla a starter je přimo napojeny na vybojku, že? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 21, 2013 Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 jj přesně :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanyzzz Odesláno Únor 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 Kurnik, tak to si užiju s vytahovanim světel :lool: Minule, jak jsem měnil vybojky, tak mi zapadl jeden torx do narazniku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 21, 2013 Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 to mas hnedka vytahnute :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.