Jump to content

Shell nitro+

RichardD

Recommended Posts

Ha, přesně to samé mě zajímá. Já jezdim už jen na Shellku (u nás má nejlevnější benzín) a většinou beru Fuelsave avšak když jsem tam byl naposled tak jim právě Fuelsave došel, tak jsem pumpařovi řekl, že vyzkouším Nitro. On hned,že určo poznám rozdíl, že to pročistí motor... S Vervou to porovnat nemohu, ale pokud mohu srovnat s již zminovaným Fuelsavem, tak bych řekl, že tam určitý nárůst výkonu je. Ale třeba je to jen sugesce. Proto jsem vymyslel test, změřil jsem si čas z 0 na 100 a z 130 na 160. Na stejném useku při řazení vždy na 4500 otáčkách. Přiští týden bych měl mít vysledky pokud teda již budou mít Fuelsave. Btw. má někdo ty jejich kleštičky z té nové sady? S tátou je chcem a oni je pořad nemaj :D Doufám že za něco stojej.

Když jsem hledal nějaké zkušenosti na jiných fórech, tak musím říct že reakce jsem četl jen pozitivní a to ve smyslu menší spotřeby a vyššího výkonu.

Já tankuji ovšem Verva diesel a tak si myslím že v této konkurenci už to bude tvrdší oříšek než s běžným palivem. Další nádrž pokud nebude stát enormně moc vyzkouším.

KraD: ty kleštičky stojí za hovno resp. použitelný jsou na nich maximálně ty kleště a např. otvírák pilník, šroubovák atd. je nepoužitelnej. Jsou to jen vyhozený prachy. Podle mě je to nejhorší věc z celé kolekce.

coplos: jj v Jihlavě teď mají na Shellce luxusní ceny tankuji tam 2x týdně plnou nádrž. Je to konkurenční boj s Tank Ono ....

Edited by Alessi

Jo, unás v KH je taky asi 3 km od sebe Shellka a ONO, takže včera cena benzinu FS 35,50! Slyšel jsem, že všude kde je Shellka a ONO do 10 km od sebe, tak Shellka musí mít cenu benzínu/nafty stejně nebo nižší. Zatím to tak funguje, tak doufám, že je to jen tak nepřejde. :lool: Dokonce i LUK Oil (o kvalitách jejich paliva jsem slyšel své) měl cenu 37,50...

já už na Shelku nejezdím, po tom co jsem si vyzkoušel rozdíl mezi Shell V-Power diesel u nás a v Rakousku.

Vadí mě to vyjebávání se zákazníkama.

:palec: Tak pod toto bych se mohl podepsat. :rolleyes: A za sebe mohu říci, že i kdyby Nitro+ byla stejně dobrá nafta jako je např. VERVA DIESEL nebo MAXXMOTION DIESEL tak ji na Shellce stejně nenatankuji ( vlastně bych si tam nekoupil vůbec nic ). Už jen z principu, že dělají rozdíly mezi zeměmi a z nás poctivých lidí v ČR dělají blbce. To by si totiž v Německu nebo Rakousku ani nemohli dovolit. :lol:

Je hrozny jak se u nas musi resit,kde natankovat. Z 90% tankuju v Nemecku a vubec neresim jestli je to u Aralu,Avia nebo Shell. Nikdy s naftou zadny problem. A to mam jen octu PD. Sef ma noveho Touarega a taky tankuje zakladni naftu na kterekoliv pumpe.

Pokud tankuješ v Německu tak je to jen tvá deviza. Oni mají na menších pumpách pořád lepší základní naftu než u nás někteří prémiovou. :angry: A pokud šéf tankuje Touarega jak píšeš " zakladni naftu na kterekoliv pumpe" v ČR pak bych chtěl vidět ten motor po 190tis km. :rolleyes: To už ho asi mít nebude a další majitel si pak může připravit kasičku. :palec:

Skúšal som Shell Nitro+, Slovnaft Evo Benzin, všeličo, ale na 2.0TSI som nezbadal absolútne žiaden rozdiel. Ani v jazdných vlastnostiach, ani v spotrebe. Najväčší problém týchto prémiových palív je ten, že sa predávajú strašne málo a benzín v nádrži na benzínke niekedy stojí aj 3-4 mesiace (mám overené u Slovnaftu, OMV aj Shell)...

Už nejakú dobu tankujem len v Rakúsku, prvá pumpa Avanti za hranicami, tankujem obyčajný Super a vždy je lacnejší aspoň o 5 centov, ako najlacnejšia benzínka u nás :pivo:

:palec: Tak pod toto bych se mohl podepsat. :rolleyes: A za sebe mohu říci, že i kdyby Nitro+ byla stejně dobrá nafta jako je např. VERVA DIESEL nebo MAXXMOTION DIESEL tak ji na Shellce stejně nenatankuji ( vlastně bych si tam nekoupil vůbec nic ). Už jen z principu, že dělají rozdíly mezi zeměmi a z nás poctivých lidí v ČR dělají blbce. To by si totiž v Německu nebo Rakousku ani nemohli dovolit. :lol:

Pokud tankuješ v Německu tak je to jen tvá deviza. Oni mají na menších pumpách pořád lepší základní naftu než u nás někteří prémiovou. :angry: A pokud šéf tankuje Touarega jak píšeš " zakladni naftu na kterekoliv pumpe" v ČR pak bych chtěl vidět ten motor po 190tis km. :rolleyes: To už ho asi mít nebude a další majitel si pak může připravit kasičku. :palec:

Ne to jsi spatne pochopil sef je nemec a tankuje samozrejme doma v Nemecku,ale zakladni naftu

Je hrozny jak se u nas musi resit,kde natankovat. Z 90% tankuju v Nemecku a vubec neresim jestli je to u Aralu,Avia nebo Shell.

jj, mám to stejný v Rakousku, jen tam tankuju ze 100%. Čuměl sem jak klacek z bahna když po mě ženský chtěli dovízt Persil z Rakous, prej vypere podstatně líp než ten co koupí v Česku.

Benzin tankuji na hodne mistech jak v CR tak i v Nemcku ci Rakousku(skoda ze ma Octa jen 55l nadrz, jinak bych tankoval asi jen venku), ale..

1. I na ruznych benzinkach jedne znacky jsou velice odlisna paliva.. v ramci CR a SR.

2. Nekdo vyse pomlouva LukOil ... nejkvalitnejsi paliva po cele CR...nejvice kontrolovana spolecnost na kvalitu paliva...nekolikrat rocne se delaji detailni rozbory...kvuli prevodu z JETu na LukOil...pokud muzu tankuji jedine tam, maji dobre ceny a vzdy kdyz nejakou dobu tankuji v CR(Shell, Benzina, OMV) tak me po natankovani u nich klesne spotreba...stejne tak jako kdyz tankuji v Nemecku nebo Rakousku. u LukOilu tankuji nejvice na dalnici u Velkeho Mezirici.

3. Vzdy tankuji Natural98 a vyse...u Shellky ty jejich FS fungovali jen ze zacatku, pak to zase zacalo byt standardni palivo bez jakychkoliv funkci...to same bude podle me s Nitro+...ze zacatku to bude mit to co rikaji a pak az vsichni prestanou resit rozdili, tak to pekne vrati na standardni benzin...v tomto je Shellka jeden z nejvetsich lumpu, je zajimave ze si to dovoli akorat v CR, SR a Polsku :(

Tot moje pocity z kvalit PHM v CR a okoli ;)

S tim Persilem je to pravda, take to vozim at uz z Nemecka a nebo z Rakouska...vubec celou drogerii, vzdy mam pekny seznam, kdyz jedu na sluzebku ;)

• 4 weeks later...

Shell v power nitro je podle mě akorát podvod.....Ve svete motoru vyšel test nafty...a zmíněný nitro plus je kvalitativně stejný s naftou u lukoilu nebo agipu..je dokonce horší co se týče cetanového čísla a pěnivossti než fuel save..maxxmotion od OMV vyšel v testu nejlépe..druhá nejlepší nafta kterou můžete v ČR natakovat je verva...jinak ten maxxmotion se dováži z Rakouska, na moravu přímo a do zbytku čech se ještě přečerpava v Litvínově a v Kralupech u Prahy...A ještě na závěr na OMV se zaváží maxxmotion cca. každé 2 týdny. :pivo: