Přejít na obsah

Mracitka

Danbartt

Doporučené příspěvky

Hoj. To bych moc neřešil. Znám lidi co je maj přilepený oboustrankou, lepidlem na plasty, silikonem, Milotec k nim dává nějaký spešl lepidlo... jeden týpek je má přilepený vteřiňákem a držej mu už 5 let :palec: Já osobně je po přelakování přilepil nějakym montážnim lepidlem, nic jinýho jsem zrovna doma nenašel... A držej fest :smich: Stačí jen kápnout na 4 - 5 míst, aby šli ještě sundat... Drží je kapota, takže nehrozí, že by někde cestou ulítly... Teda aspoň ty moje jsou tak dělaný :lol:

Odkaz ke komentáři

jj oboustraná (montážní) páska je ideální (stačí to jen jednou za pár měsíců pro jistotu překontrolovat) a jde to krásně v případě potřeby sundat, já je měl před 13 rokama na Feldě přilepený silikonem a pak po autonehodě, kdy mě v servise museli měnit světlo (byl ulomenej držák), tak se celkem zapotili, když to potřebovali sundat a přelepit :smich: od té doby jsem pak na jiných autech vždy dával montážní pásku :palec:

Odkaz ke komentáři

Já tam nalepil "nějakou" oboustrannou lepící pásku a měl jsem vůbec problém to odlepit když jsem to nalepil nakřivo, takže můžu říct že to drží jak přikovaný. Podmínkou je dobře odmaštěný světlo i mračítko. A mračítka od Kameie maj ještě takový držáčky na šroubky, tak ty jsem přilepil přibaleným lepidlem.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...
  • o 3 týdny později...

Zkusil bych niť nebo vlasec. Tím to dostaneš dolu, ale to lepidlo pude dolu blbě. Nemůžeš použít nějakou sračku, aby ti to nesežralo světla. Takže fakt nevím jestli to dostaneš dolu.

Zkusil bych to na zadních světlech, ty se dají sehnat levněji. Ä pokud to nepůjde tak koupit světla a pak prodat světla s mračítkama a mohl by si být na nule. :smich:

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...
Guest Pepřík

Ahoj, no já jsem před čtrnácti dnama tady na fóru narazil na samolepící mračítka, který jsou z folie. Mají už přesnou barvu, takže si podle kodu barvy auta presne vyberete barvu mracitka a to uz pak jen nalepíte. Takže s tím není žádné sraní, mračítko sem nandal asi za 10minut a bylo.... a nebyly ani drahý. Podle mě je to celkem dobrej nápad. Najdete je na www.mracitka.cz Mrkněte jak to sedí... :rolleyes:

post-3737-1272907075_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Guest Pepřík

No pardon, já sice nevím jak to poznáte, ale fakt asi ne... je fakt, že toho kluka, co to dělá trochu znám a snažím se mu trochu pomoct, bydlí nedaleko. Jenže je tam fakt je tam mám. Se třeba přijeďte podívat

Odkaz ke komentáři

TA ip je veřená Vodafone Czech Republic a.s http://cs.wikipedia.org/wiki/Diskuse_s_wik...u:217.77.165.56 .

Ale byla by to velká náhoda. Tohle zavání trošku schizofrénií. Chválit sám sebe. Každý tvůj příspěvek je o mračítkách to ti přijde normální?

Navíc ty mračítka jsou nehomologovaná takže na autě nemají co dělat. Světla jsou důležitá věc takže zakrývat si je tímto není dobrý nápad.

Odkaz ke komentáři
  • o 9 měsíců později...
já mám svtěla před face a na ně dělali takový mračítka do tvaru L tak jsem je seřízl aby to byly jenom proužky a je to v poho :blink: jsou decentní policajti ani nikdo na ně nikdy nic neřekl. Kupoval jsem je za asi 80kč ze škoda-dily.cz

Já mám předface světla ,dal jsem na ně mračítka na face podmázl silikonem(transparentní)a drží jak židovská víra :huh:

post-208-1299168606_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...