Hoblik Posted June 19, 2014 Share Posted June 19, 2014 Prasaku tak se jezdi do zatacek??? 0 Quote Link to comment
Kube Posted June 19, 2014 Author Share Posted June 19, 2014 Lanci jsme si te vubec nevsiml. Musis blikat a troubit. Marosi v Belgii minuly nebo pred minuly tyden. Hobliku ja max low and fast a do te zatacky skoro na max a pod plynem Jinak dneska mensi foceni. Byla suprova nalada, hormada smichu a krasne auticka se sesly, domu pak moc hezky downhill a pak highway race 1,9TDI vs 3,6FSI :jelen: Zatim par mobilovek 0 Quote Link to comment
Lancelot Posted June 19, 2014 Share Posted June 19, 2014 To je výhoda současného SII, že zcela zapadne a neční jako ten bílý :D na troubení a blikání nebyl čas, byl to doslova jen okamžik ;-) To je někde pod Lysou? Ta selfie je drsná, skoro jako z Oscarů :D 0 Quote Link to comment
Kube Posted June 19, 2014 Author Share Posted June 19, 2014 Lanci kousek pod Javorovym. Selfie byla spontani a rychla akce. Myslim ze je hooodne pozitivni. Jako cela akce. Hodne jsme se nasmali ;) Jsem zvedav s cim se vytasi dve rzdcadla co tam byli 0 Quote Link to comment
Kube Posted June 20, 2014 Author Share Posted June 20, 2014 Tak tady mate linky na fotky ze zrcadel prvni jed od Jera http://jeronymo.rajce.idnes.cz/Sraz_PRATEL_%2C_aut_a_dobreho_humoru_19.6._2014/ A druhy je Jeruv kamarada Martin, majitel toho Passika https://www.facebook.com/martin.rusnok.39/media_set?set=a.335050266642540.1073741871.100004127078477&type=1 0 Quote Link to comment
Martin_TDi Posted June 20, 2014 Share Posted June 20, 2014 Moc povedené fotečky ! 0 Quote Link to comment
Honza9007 Posted June 20, 2014 Share Posted June 20, 2014 ta tvoje první mobilovka je luxusní a fotky z těch zrcadel taky ;) a selfie top A fakt čučím a téměř nechápu, co udělá snížení s autobusem :jelen: 0 Quote Link to comment
Lancelot Posted June 20, 2014 Share Posted June 20, 2014 Nejrychlejší autobus v MS kraji, možná i v ČR. Fotky fajné, i to místo se mi moc líbí z těch fotek. Tam se musím vypravit někdy. A kde jsou nějaké důlky Kube? Není tam vůbec nic vidět. 0 Quote Link to comment
libor.kratas Posted June 20, 2014 Share Posted June 20, 2014 mobilovky zahod dej tu fota co fotil Jero 0 Quote Link to comment
Kube Posted June 20, 2014 Author Share Posted June 20, 2014 Kluci moc diky za slova chvaly. Dela mi to opravdu velkou radost. Dneska jsem Stitchovi jeste koupil maly darecek tak ho zkusim v mezicase nahodit. Snad se bude libit. Ale jeste to nebude komplet... :) 0 Quote Link to comment
libor.kratas Posted June 20, 2014 Share Posted June 20, 2014 ježiš co jsi mu zase koupil ? :D 0 Quote Link to comment
Kube Posted July 17, 2014 Author Share Posted July 17, 2014 Libore pekny šunt :( A ted par origo veci. Jinak z drobne opravy se vyklubala prevodovka ven :( Az budu mit cas vse nafotim a vysvetlim. Balim si totiz veskere veci a vyklizim byt. Nasli se zajemci na podnajem tak musim maknout. Veci ulozit nez najdu neco v Belgii. Nejak ted nic nestiham :( 0 Quote Link to comment
Martin_TDi Posted July 19, 2014 Share Posted July 19, 2014 Tak závada na převodovce je nepříjemná. Držím palce ať je to co nějaká drobnost. 0 Quote Link to comment
Kube Posted September 6, 2014 Author Share Posted September 6, 2014 Tak pratele po dlesi odmlce z duvodu pracovniho vytizeni jsem zpet. Udalo se toho hodne. Takze zacnem servisem. Z banalni vymeny ovladaciho spojkoveho valecku za pedalem byla prevodovka ven protoze bylo vadne hlavni spojkove lozisko stare neceleho pul roku. Do toho prisel ocelak pod motor, pak ulet s new maskou bez znaku.... K tomu new bocni sloupky ktere byly uz fakt hnusne oloupane, k tomu original pedaly R vcetne R naslapu. Nejaka ocista a bezny servis. Pred srazem opet vymenen olej a fitry. Predek sesroubovany na bezpecne zavitove minimum a zadek upraven taky. Pujceny podlozky pod kola. Predek 1,5cm a zadek 2cm. Spekulace s maskou a rozjednani stage III s TDIFunem :D V globalu az na par drobnosti Stitch jezdi jak das a slouzi jak ma. Dela mi radost a lidi se za nama otaceji cim dal vic. Cim dal vic slicham chvalu a vidim palce nahoru coz mi dela obrovskou radost a motivuje me to k dokonceni celeho projektu a k tomu si Stitche nehcat na x dalsich let ;) DO toho jsme ted bezdomovci. Nasli se zajemci na pronajem bytu takze jsme se vystehovali. Z 85% jsem vsechno odvozil Stitchem. Sikovne auticko. Porad hledam vhodne bydleni v Belgii. A pomalu a jsite se blizime k 200tis km na tahcaci :) Kolegovi jsem vybral nadherneho Supika :D A jinak si tak nejak spolu zijem :D A taky se mi nedarilo v praci :( Pribily diody do mlhovek ktere pozuzivam do jako denni sviceni ;) Dalsi varka foto ;) Joo a diky vsem co mi v Zamberku na letosnim sraze dali hlas i kdyz jsem proti te krasne cervene Octavii nulte serie nemel sanci :( Joo a nad cistenim kol pred srazem jsem stravil skoro 4h a nechal tam ruce :D A posledni jsou z dnesniho koupani v Belgii... ;) 0 Quote Link to comment
maros Posted September 7, 2014 Share Posted September 7, 2014 Porc ulet s maskou ,uz se ti nelibi ? Cos delal v robote zes tak pochromoual medu ? 0 Quote Link to comment
Lancelot Posted September 7, 2014 Share Posted September 7, 2014 Informací skutečně hafo, až mi z toho jde hlava kolem. :) Ale Stitch válí, vypadá fakt dobře a nejde přehlédnout. Teď ještě aby nezlobil a jen jezdil. Co je Stage III, respektive co tomu ještě "schází"? S Meďou bych řekl, že štrejchl o něco při couvání. Kdybys byl ve Francii na jihu, tak bych řekl, že o nějaký ten jejich pitomý patní, kterých tam jsou tři prdele. 0 Quote Link to comment
Kube Posted September 7, 2014 Author Share Posted September 7, 2014 Marosi maska se mi libi ale je to cinska sracka a nelicuje s naraznikem jak by mela a to se mi nelibi. Na fotkach to jde videt. Spodni oblouky trci ven. Fakt hnus. Tak jsme s Jirinou zkusili striknout predni znak do cerneho matu a vypada to super ;) Uz se tesim az ten predek bude hotovy cely :) A schudky jsme vzal v Anglii pri couvani jak pise Lanci :( Jen to byla mala zidka. Couval jsem do takoveho maleho ostruvku. Uz jsem tam couval x krat a nikdy nic. Jen tu sichtu jsem byl fakt unaveny a hold se stalo. Pak jsem na ten schudek jeste slapl a tak tam mam diru uplne. Cekam kdy me poslou do servisu. Cena schudku 9500,- :( A Lanci stage III je doladit motor. Porad me ceka repas hlavy tak se pujde vykonem lehce nahoru :D A nejake drobnosti jako audio, predni lampy a vyfuk 0 Quote Link to comment
maros Posted September 7, 2014 Share Posted September 7, 2014 Prazakovi jsi zboril plot :D 0 Quote Link to comment
Neználek Posted September 7, 2014 Share Posted September 7, 2014 Pěkně jsi to zase potáhl 0 Quote Link to comment
Dakie Posted September 7, 2014 Share Posted September 7, 2014 Krása, baví mě sledovat tohle téma!!! A schůdek už se opravuje, ne? :) 0 Quote Link to comment
Kube Posted September 7, 2014 Author Share Posted September 7, 2014 Tak nějak Maroši. Kluci diky. Snazim se. Porad je co dělat :) A schudky cekaji na výměnu :( 0 Quote Link to comment
Lancelot Posted September 7, 2014 Share Posted September 7, 2014 Hm, takže stage III už jen drobnosti :D Únava je sviňa, to taky vím, jsem po 18h, v cíli cesty zase odřel auto o zeď :( 0 Quote Link to comment
Kube Posted September 7, 2014 Author Share Posted September 7, 2014 Lanci jak to vidim ja tak Stage III bude asi nejnarocnejsi :D Ale myslim, ze vysledek bude stat za to ;) Jo posledni tri mesice jsem s unavou dost bojoval. Jak fyzickou tak psychickou. A vypada to, ze se to pomalu vraci do normalu a bliska se na lepsi casy. Momentalne ma prioritu bydleni v Belgii a mezi tim se budou stradat veci na Stage III. Rozhodl jsem se dotahnotu projek do konce. SII combi mi nikde neutece. A Stitch me ted neskutecne bavi. New turbo a trysky uz jsou odlozene... Ale to jsem prozradil uz moc :D 0 Quote Link to comment
Martin_TDi Posted September 8, 2014 Share Posted September 8, 2014 Kubo, neznám rychlejší a upravenější stěhovák než ten Tvůj ! Máš můj veliký obdiv! Tu škodu na Medvědovi budeš platit ze svého? Když jsem jezdil kdysi kamionem, tak to šlo buď z pojistky nebo to zacvakala firma. 0 Quote Link to comment
Hoblik Posted September 8, 2014 Share Posted September 8, 2014 No to tak vidim ze stage 3 uz neujedu:-) budu muset zapremyslet o nejake stage 1 jelikoz me autobus predjizdet nebude:-))) 0 Quote Link to comment
jar_da Posted September 8, 2014 Share Posted September 8, 2014 Autobusy jsou fajn .... 0 Quote Link to comment
marena tdi Posted September 8, 2014 Share Posted September 8, 2014 Kube kdy te mam cekat na rezani karoserie a implantaci poradneho motoru ? 0 Quote Link to comment
Kube Posted September 18, 2014 Author Share Posted September 18, 2014 Martine díky. Ty zas mas muj obdiv! A ohledně schodů nevím. Ale uz jsem rekl šéfovi at me posle na výměnu ;) Tome toho bych se nebál ;) Jardo to je pěkně ale moc me to nebere :) Marku nic se řezat nebude :D 0 Quote Link to comment
Kube Posted September 22, 2014 Author Share Posted September 22, 2014 Tak dnes uspesne absolvovane ME+STK v zavadach napsany lehce podrene a popraskane brzdove hadicky. Jian kluci remcali na diody a podvozek ;) Zase klidek na dva rocky :) 0 Quote Link to comment
Martin_TDi Posted September 23, 2014 Share Posted September 23, 2014 Musíš na STK tam kde mechanici neremcají :D 0 Quote Link to comment
Recommended Posts