Spooky1 Odesláno Říjen 6, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2017 Hustýýý... Kube ještě žije... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Říjen 6, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2017 Co žije, ale ještě aji mění auta. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 18, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 18, 2017 Tak mam chvili cas.. Takze nekdy v unoru jsme meli malou nehodu a tukanec na prdek. Po tahanicich s pojistovnou jsme opet vyjeli konem kvetna s FL cumakem ale bohuzel naz podelala lakovna a ne uplne se to povedlo. Coz byl jeden z popudu proc jsem zacal premyslet nad vymenou.. Puvodne jsem premyslel nad S3 nebo G5/6 R no ale za tim se blbe taha vozik s mopidkem.. Pak v shledu okolnosti jsem skoncil z5 u produktu Skoda Auto.. A uprimne jsem za to moc rad. Ale to az v novem vlakne. Tady vam hodim jste par fotek jak sel cas a pak uz to necham uzamknout a zalozim nove vlakno.. Louceni se Stitchem bylo tezke ale diky novemu mazlikovi jsem to rychle preklenul. Ale auticko to bylo moc hodne ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 18, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2017 Ten T-Max je tvůj? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 18, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 18, 2017 Ano T-max mi děla radost už 13 nesicu ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 19, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2017 Tak uz zaloz vlakno s V6 :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.