LukášV Posted June 5, 2014 Share Posted June 5, 2014 Ahoj Kube, jak to vidíš, kdy se stavíš? :) 0 Quote Link to comment
Kube Posted June 9, 2014 Author Share Posted June 9, 2014 Tak dnes se neco malo platilo a ted zarizuju vyzvednuti balicku.. A 16.6 uz se blíží :P B) 0 Quote Link to comment
Kube Posted June 15, 2014 Author Share Posted June 15, 2014 Vim, ze jsem rikal 16.6 ale defakto to podstatne se zvladno uz dneska takze Vas pratele a fandove nebudu uz dele trapit :P Ja mam po testovaci jizde rohlik na hube uz 4h :D :P :lool: Fakt paradicka a zatim dle me tah spravnym smerem 0 Quote Link to comment
Honza9007 Posted June 15, 2014 Share Posted June 15, 2014 jo, moc pěkné. A ty plácačky se obrousí cestou ;) 0 Quote Link to comment
maros Posted June 16, 2014 Share Posted June 16, 2014 Parada o kolik jsi to dal dolu a je to poznat na jizde ? 0 Quote Link to comment
Martin_TDi Posted June 16, 2014 Share Posted June 16, 2014 Parádní výběr podvozku, vypadá to skvěle! Hlavně dávej bacha na olejovou vanu, doufám že máš plech pod motorem a ne plasťák ! Musíš mě pak svézt, zajímá mě jak to jede a jak se to chová ! 0 Quote Link to comment
Dakie Posted June 16, 2014 Share Posted June 16, 2014 Bomba, bomba, bomba! Tak teď hlavně oči na pozoru :)) 0 Quote Link to comment
Hoblik Posted June 16, 2014 Share Posted June 16, 2014 Ted jak prejedes kocura tak ho za sebou potahnes az do belgie:)))) 0 Quote Link to comment
LukášV Posted June 16, 2014 Share Posted June 16, 2014 Pecka !! Štelovák závidím! <_< :D O kolik jsi šel dolu? 0 Quote Link to comment
Neználek Posted June 16, 2014 Share Posted June 16, 2014 Kubo paráda je to jak žehlička :o pěkně to bude žehlit cestu :D. Ještě že to mám na vzduchu a nemusím snižovat 0 Quote Link to comment
Ol@f Posted June 16, 2014 Share Posted June 16, 2014 Dobra prace, placacky na leto sundavat 0 Quote Link to comment
maros Posted June 16, 2014 Share Posted June 16, 2014 Abys nedopadl takto :D http://www.jenpromuze.cz/video/18163-dukaz-jak-je-tuning-strasne-debilni-a-blba-vec 0 Quote Link to comment
Kube Posted June 18, 2014 Author Share Posted June 18, 2014 Kluci diky za pochvaly. Mam z toho radost jak malej. Prvni jizda po montazi byla plna radosti a sileneho smichu. Placacky uz jsou dole. Predni jsem uz ohobloval o pul cm :D Jinak abych vam vsem odpovedel: dolu to slo cirka o 10-12cm a jeste by to mohlo. Predek pujde tak o 2cm ale az bude ocelak pod motorem. Ten se bohuzel tezce shani. Ale vypada to ze by mohl byt pristi mesic. Dalsi otazka byla jizda: luxus!!! Uplne to to auto zmenilo a az bych rekl ze ten podvozek tomu autu chybel. Vubec to neni prehnane tvrde. Joo jasne nektere hboly jsou trochu cicit ale jezdim s tim uz dva dny a kazdy koho jsme vezl tak rikla ze pecka. APcko je sportovne komfort a je to proste pecka!! Jsem opravdu rad, ze jsem ho koupil. Kdyz jedu pohodku tak uplne normalni Touranek ale jak boucnou kamna tak to je uplne ale uplne jine auto Rohlik na hube skoro porad Noo a pondeli geoska. Museli jsme ji delat na jinych kolech protoze na moje nesla nasadit kamera. A pak instalace LED u kamarad z VW klubu a demontaz zasterek ;) Snad se vam bude i nadale Stitch libit :P 0 Quote Link to comment
Martin_TDi Posted June 18, 2014 Share Posted June 18, 2014 Kubo doufám že mě svezeš, s AP-čkem jsem ještě nejel ! Ale to snížení 10-12 cm jsi měřil nebo je to odhad? Zdá se mi to trochu moc. Současné auta mají v nezatíženém stavu pod motorem cca 12cm, takže bys už hobloval vanu na rovince. 0 Quote Link to comment
Kube Posted June 18, 2014 Author Share Posted June 18, 2014 Jeste par fotecek ;) Martine je to odhad. Bo jsem si to akorat vyfoti ale nezmeril. ale normalne jsi merzi kolo a auto strcil ruku na vysku tad ji tam nedas na placato, jen na kousek... A v zakladu je o 3cm nizsi plus co jsme smotali tak je to cca 8cm.. :D 0 Quote Link to comment
Martin_TDi Posted June 18, 2014 Share Posted June 18, 2014 Super fotečky pořádně u země! :-) 0 Quote Link to comment
princes Posted June 18, 2014 Share Posted June 18, 2014 Kube-nestacim zirat!Fakt super si hrajes!Jak vykon tak stelovak a. kola!Vypada to celkove moc dobre!Tak at mas rohlik porad a dela ti radost ;) 0 Quote Link to comment
maros Posted June 18, 2014 Share Posted June 18, 2014 Jeste par fotecek ;) Martine je to odhad. Bo jsem si to akorat vyfoti ale nezmeril. ale normalne jsi merzi kolo a auto strcil ruku na vysku tad ji tam nedas na placato, jen na kousek... A v zakladu je o 3cm nizsi plus co jsme smotali tak je to cca 8cm.. :D Ta poslední fotka je super. Pekne ti to sviti v tom interieru ale ten bordel v kufru :P 0 Quote Link to comment
Neználek Posted June 18, 2014 Share Posted June 18, 2014 Kube je to parádní :palec: A ten bordel , Maro to je daň za to že je pořád na cestách 0 Quote Link to comment
Kube Posted June 18, 2014 Author Share Posted June 18, 2014 Dneska jeste rychlo vymena horniho ulozeni tlumicu i s lozisky potoze to zacalo drhy den po montazi vrzat. Takze i znova geometrie... 0 Quote Link to comment
maros Posted June 18, 2014 Share Posted June 18, 2014 Kube je to parádní :palec: A ten bordel , Maro to je daň za to že je pořád na cestách ja vim,si delam legraci :P 0 Quote Link to comment
Kube Posted June 18, 2014 Author Share Posted June 18, 2014 Maroši kterou fotku mysliš?? Jinak ten bordel v kufru je umyslne protoze jsem to porad rovnal rovnal rovnal ale furt to padalo a litalo to po kufru jak chteli vsichni poradne svezt. Takze jsem to tam tak nejak rozhazel aby se to nehybalo :D Jinak moc diky za chvalu ;) 0 Quote Link to comment
maros Posted June 19, 2014 Share Posted June 19, 2014 Ta fotka v noci- za tmy . Jak vynikaji ty kola. 0 Quote Link to comment
Kube Posted June 19, 2014 Author Share Posted June 19, 2014 Jo to byl takovy pokus o nocni foto a vzniklo toto. Jo a jinak aby jste nerekli, ze jen same radosti mam tak zitra musim na pojišťovnu. V pondeli jsem zjistil ze mam na celem aute dulkynod kroup. Takze radost :( 0 Quote Link to comment
Hoblik Posted June 19, 2014 Share Posted June 19, 2014 Vis jak se to rika low and slow:-))) 0 Quote Link to comment
Lancelot Posted June 19, 2014 Share Posted June 19, 2014 No sedí to pěkně, dnes jsem to jen v letu viděl na vlastní oči. Jedu si takhle přes Brušperk a najednou jede low rider :D a říkám si, to bude beztak Kube, a taky že jo. Nálepka na zadním okně viděna v zrcátku to potvrdila. 0 Quote Link to comment
Recommended Posts