Přejít na obsah

BMW E90, 330xD

jirka3

Doporučené příspěvky

Interier zatím nafocenej nemám, musím ho nejdřív pořádně vyluxovat a pak něco nafotím. Teď mám zatím jen tyhle dvě fotky.

Jinak co se místa týče, tak je fakt, že oproti Passatu jsem si dost pohoršil. Ale tak nějak jsem s tím počítal a nevadí mi to. Jezdím většinou sám nebo ve dvouch, kola strčím na střechu a je to. Myslel jsem si, že si Passata ještě nechám. Na BMW jsem přišel víceméňě náhodou. A kdyby to nebyla 330 xD s M-paketem, tak ho ani nekoupím. Ale bylo za hezkou cenu a Passat se hodně dobře prodal :palec:

post-251-0-69109900-1352835411_thumb.jpg

post-251-0-64252900-1352835447_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

čau pane....máš to moc krásný..ať slouží....:-)kamarád kupoval teď něco podobného vlastně trošku starší a vlastně podobné jen že BMW a ten M paket...velmi zachovalý kousek E46 330ci kupéčko....po nějakým pánovy duchodcovi...auto jak nové....svezl jsem se a nádhera ....až na tu vošklivou pruměrnou spotřebu 12,8:-)

Odkaz ke komentáři

Tak oba páni Coufalové jsou na dovolený, takže auto mi dělal jejich technik. Ale poradil si s tím na výbornou. Měl jsem na autě ďolíky od vedle parkujících aut, celkem jsem jich napočítal 5. Čtyři z nich byly zanedbatelné, opravdu prakticky neviditelné, ale já o nich věděl.......Horší to bylo s tou pátou, byla větší a přímo v hraně na dveřích, ale poradili si s tím na jedničku a nejde to absolutně poznat, že tam někdy něco bylo. Měl jsem štěstí, prý kdyby byla o centimetr vedle, už by se tam okýnkem nedostal a musel by se demontovat tapec. A ještě mi opravili i neodborně zaťupkované místa od předchozího majitele. Prostě super přístup. Po zimě jsme se dohodli i na renovaci laku. A nejlepší bylo, že když jsem zajel do jejich osvětlený garáže, našli jsme ještě jeden důlek, který nebyl vůbec vidět. Celé to trvalo něco málo přes hodinku a cena skvělá

Odkaz ke komentáři

Byla možnost čísla 9988, což se mi líbí víc než 1141, tak jsem to vyměnil. Vím, že na značky to nejezdí, ale vypadá to hezky. Navíc původnímu majiteli někdo do SPZetky klepnul a byla malinko prohlá. Asi by to šlo srovnat, ale chtěl jsem to na tu oboustranku a mám to rád TOP. A ještě mě rozčilovalo, že zadní SPZetka byla škráblá od nějakýho odborníka z STK, kterej odborně sundaval známku emisí a TK

Odkaz ke komentáři

Je to tak, i baleni toho patexu je trochu jiny. Ale drzi to neskutecne, myslim, ze rukou to dolu nedostanes.

Dneska jsem auto trochu dovybavil a poridil lepici sadu Slime smart spair. Mam sice dojezdove pneu Runflat, ale moc jim neverim. A hlavne uz je jako pristi gumy nechci

hroznej kostitřas ty runflaty což?

oboustranka drží, přežila i ten můj náraz ve 130 km/h, v podstatě nalepená RZ držela nárazník

post-117-0-37268200-1354041552_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak dneska dostal mazel preventivně novou baterku. V autě byla ještě původní a nechtěl jsem čekat, až mě někde nechá, takže jsem nechal dát preventivně novou.

A taky se mi dneska do auta podíval nezvaný host a "půjčil" si novej kávovar za 7 tis., kterejjsem dnes kupoval budoucímu tchánovi pod stromeček :angry:

Odkaz ke komentáři

Na autě naštěstí nic není. Jen na zámku od kufru je vidět, že tam někdo něco strkal, ale nejsem si jistej, jestli už to tam nebylo, nikdy jsem na to nekoukal. Daší možná varianta je, že jsem zapomněl zamknout. Jsem zvyklej ze Švýcarska a už se mi to i stalo. Ale zrovna dnes jsemsi celkem jistej, že jsem zamykal, ale ruku do ohně za to nedám. A myslím, že když jsem k autu přišel, tak že auto dvakrát bliklo, to by znamenalo zamčené auto. A že chybí kávovar jsem zjistil až doma. No každopádně kávovar fuč a zítra pojedu pro nový. Naštve to, ale stanou se horší věci.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...