Přejít na obsah

BMW E90, 330xD

jirka3

Doporučené příspěvky

Jiří moc pěkný povoz! :palec: Hezká decentka se slušným motorem. Uplně bych k tomu viděl Individual hlíny ze 7er viz. http://files.conceptcarz.com/img/BMW/bmw_7series_manu-07_01-1024.jpg nebo http://www.cartype.com/pics/6934/full/bmw_7_1_09.jpg B)

Koukal jsem na vaše iglú webovky a musím říct, že to je veliká pecka. Četl jsem post TomášeB, že pod barákem je Svatý Mořic - v zimě je to tam tedy i na lyžovačku ve smyslu "sjedu kopec a jsem v areálu"? Dá se v týhle oblasti taky dobře zabajkovat? Máš představu na jaký úrovni je tamní bike park? Zajímá mě především nějaký to endurko, případně lehčí DH či FR - tedy v létě pojízdná lanovka na kola atd.? :palec:

Odkaz ke komentáři

Tak urcite by se mi libily nejaky 19ky. Kdyz uz, tak jedine origiinal nebo BBS. Ale rekl jsem si, ze do toho nebudu cpat penize. Proste jen servis a jezdit, jezdit a jezdit. Co se sjezdovek tyce, mame dokonce svoje soukromy vleky, jen pro nase klienty. No a kdyz chces opravdu neco TOP, tak cca 20 min autem je Brana slunce- Portes du soleil, tam je cca 650 km sjezdovek. Jinak se tam taky, v Champery, jezdi kazdej rok sampionat ve sjezdu na kole, takze i v lete cyklisti si prijdou na svoje;-)

Odkaz ke komentáři

Piz Nair, moc krasne, dal jsem si tam celodeni vylet z Rakouska kdyz jsem byl lyzovat v Kaunertalu, nebylo to tak daleko tak jsem to skusil a bylo to moc fajn a rikal jsem ze bych si tam udelal klidne i cely tyden, ale proti tomu byli´ceny ubytovani :lol:

Tak a ted vidim ze tam mate teda primo eine angenehme unterbringung? :lol:

Odkaz ke komentáři

Jaro kuš!Toho druhýho mám v merku,to je přesně ten, o kterym sem psal výše...

A třetí, na toho sem koukal taky, navíc ho mám o víkendech "pod nosem",tak jsem přemejšlel se na něj zajet podivat..

Jirko, pěknej červenáček... ;)

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...