Přejít na obsah

BMW E90, 330xD

jirka3

Doporučené příspěvky

Jardo, byl si v MB a nedals vědět? :(

jsem jenom projížděl do České Lípy na kontrolní den do KB .... přímo do MB nee, ale příště se polepším ....

Jardo, ve stredu rano bylo auto v servise, takze ja to urcite nebyl. Jedine, ze by s tim nejakej zamestnanec jel domu

aha, tohle bylo okolo 9.30-10.00, barva seděla, máš na kufru označení 330 xd?, pražský značky taky, ale písmena jsem nestihnul a ten den jsem jezdil hodně, takže záznam z kamery byl již překrytej jiným, mimochodem barvy na semaforu mu nic neříkali .... myslím tím oranžádu s červenou :lol:

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Pristi tyden nas ceka vylet do Prahy. Jen na par dni. A kdyz musim k doktorovi ja, pujde i auto:-). V kvetnu bylo auto na servise- palivak, kabinovej filtr, klima atd. No a bylo mi doporuceno prehrati softwaru, jelikoz je tam jeste puvodni z roku 2006. Dale necham pretesnit vedeni od turba, pry tam nasli misto, kde to malinkato prolina, tak at je klid. No a posledni vec bude komplet servis zhaveni. Jedna zhavicka uz neni v TOP stavu. A kdyz uz se to bude delat, necham vymenit vsech 6 zhavicek vcetne jednotky zhaveni atd. Kdyz uz, tak uz;-). Auto musi byt po technicky strance ve 110ti procentnim stavu

Odkaz ke komentáři

Kluci díky, hrozně jsem si oddechnul, byl jsem poslední dobou jako na trní. A když jsem seděl na onkologii v narvaný čekárně a viděl všechny ty chudáky tam, tak si člověk opravdu uvědomí, že když nejde o zdraví, tak jde opravdu o h...o. Naštěstí ten můj prevít nestačil zakořenit a doktor to vyříznul vzorově, takže je pryč. Jen se teď musím pořád hlídat a dvakrát do roka tam zajít na kontrolu, ale to se dá přežít.

Tome už tu nejsem, chtěl jsem co nejdřív za Klárkou:-)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...