Přejít na obsah

Octavia vs. Toledo - rady, postřehy

Guest perceptio

Doporučené příspěvky

Guest perceptio

Zdravím všechny příznivce Octávie. Prosil bych o radu. Chci pořídit Octávii I nebo Seat Toledo II. Snad se někdo neurazí, že na foru o škodovkách uvažuju o seatu, ale je to taky vlastně VW,ne? :rolleyes: . Chtěl bych tak rok 1999, 2000 v benzínu. Najezdím totiž tak 4000 km za rok. Jde mi i o velký kufr pro budoucí rodinu. Vím, že toledo je sedan a má menší přístup, ale snad to není moc limitující. Proto se můžete také vyjádřit.

Potom zvažuju motor buď 1.6 74kW nebo 55kW. Většinou jezdím po městě, občas nějaký výlet. Nechci, aby to moc žralo. Stačí, když to bude jako teď moje felda 1.3 :D . Jaký motor by byl z těchto ideální?

Toledo se mi líbí moc a není tak okoukané. Oktávka je také pěkná. Navíc jich je větší výběr, ale zase poměrně drahé a prý se dost kradou....

Budu rád za každý příspěvek. Moc děkuju!

Odkaz ke komentáři

SEAAAAAAAAAAAAT :D

akorát těch 1,6 je málo, spíš TDI

kufr je stejně velkej 500l, ale vlez je na pikaču, nedejbože, když ti zajede dozadu

jinak podvozkově i motorově je to úplně stejné

když toledo, tak hledej výbavu signo=digi klima, mlhovky, ele všude ;)

Odkaz ke komentáři
Guest perceptio

Díky! :rolleyes: Předpokládám, že na foru škodovkářů mi většina asi stejně doporučí oktávii, ale i tak bych rád znal všechny názory :D . Já osobně se přikláním k Toledu, ale i oktávia mě láká. Ale musela by být nejlépe s novou palubovkou, páč ta stará je opravdu nic moc.

Jak to myslíš, že když zajede dozadu....? Co zajede?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...