celeston Odesláno Říjen 18, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2012 Zdravím poradte jak zabezpečit vuz levneji nez si nechat montovat zamykání zpátečky? (octavia II) Je třeba páka na volant vůbec nějaké zabezpečení? Předem díky za odpoved. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BoeCZ Odesláno Říjen 18, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2012 Jakekoli zabezbeceni vozu je zneprijemneni prace pro zlodeje. 100% ochrana neexistuje, ale zamek zpatecky je podle me nejlepsi kompromis mezi cenou a "vykonem". At auto zabezpecis jakkoli, vzdycky to jde obejit a nebo odtahnout. Ja doporucuju pojistit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Duri Odesláno Říjen 18, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2012 http://www.zederlock.sk/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Říjen 18, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2012 Zámek zpátečky construct se mě podařilo sehnat novej komplet balenej se vším montáž osobně čili 1500,- vše, takže si myslím že je to OK, dále vyhodit diagnostickou zásuvku, jinak páka na volant je na nic, to už větší práci dá normální standartní zámek volantu. :lool: Jinak samozřejmě pojistka auto (nebo aspon moje) nestojí taky 20 nebo 50tis a je o ně celkem zájem, takže pokud to někdo bude chtít, tak si to veme. Jinak mám ještě garáž, takže to je taky velké plus. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Říjen 19, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2012 Hele kde jsi sehnal nový construkt za 1500 Kč? Když tak SZ. Jinak nejlepší je podle mě více variant zabezpečení najednou, zámek zpátečky, tajný vypinač, a dobrá pojistka. U drahých aut asi vyhledavací zařízení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Říjen 19, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2012 Bylo to normálně na aukru, ale není to normál obchod, tam to stojí kolem 5ky. P.S. mám k tomu i orig klíče s tím orig znakem škoda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa Kvapil Odesláno Listopad 10, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2012 Zaslepit zámky dveří (trochu nad tím popřemýšlet, ne jen koupit orig. hliníkové ucpávky a plast. krytky), to si myslím je první věc, kterou je potřeba udělat. Rovnou odpovím tomu, který se mě bude chtít zeptat, co když se do auta nedostanu dálkovým ovladačem - nevím Namontoval jsem si Defend-Lock, který jsem koupil za 4.200,-Kč Koupil jsem si http://autosportslezska.cz/zamek-pedalu-bullock-excellence-typ-x A taky tu diagnostickou zásuvku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Listopad 10, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2012 Jen takovej dotázek. Když odstraníš zasuvku diagnostiky čím si pomůžeš? A Jak potom budeš dělat diagnostku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa Kvapil Odesláno Listopad 10, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2012 Jsem tu celkem nový, tak nebudu odpovídat do detailu, abych nebyl nařčen, že prozrazuji co nemám a nechám odpověď na zkušenější členy fora. Ale myslím, že i VEVCA nemyslel zásuvku hodit do koše. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Listopad 10, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2012 jj tak tak ty ji neodděláš pryč úplně ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Listopad 10, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2012 No už jsem se lekl. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 10, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2012 záslepka zámku = nesmysl, tak jako tak se tam dostane a bude to řešit třeba cihlou oknem, nebo rozjebáním dveří. Daleko důležitější je, aby s vozidlem neodjel - alarm, skrytý vypínač a podobně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Listopad 11, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2012 (upraveno) Dobře to pojistit.... Upraveno Listopad 11, 2012 uživatelem zdenaal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Listopad 11, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2012 Mám všechno :palec:samozřejmě nejdůležitější je dobrá postaka všechno ostatní je podružný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Ruda :o) Odesláno Listopad 20, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2012 Ahoj, nově jsem si pořídil OII Face... krádeže jsem se opravdu bál, takže jsem zvolil pískování skel a satelitní vyhledávání - krásně schované, nic nejde vidět... má někdo špatné zkušenosti s tímto??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Listopad 21, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2012 Všechnoi jde obejít 99,9% jistota je pojistka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bobo Tsi Odesláno Listopad 21, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2012 Ja mám vypieskované okná a Zeder. A z výroby alarm s náklonovým čidlom. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Ruda :o) Odesláno Listopad 23, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2012 Všechnoi jde obejít 99,9% jistota je pojistka. No pojistka mi na to myslí, ale i tak... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Únor 18, 2013 Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 hlavně je pěkná pitomost takové návody strkat na net... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Únor 18, 2013 Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 Tomaši77, v tuto chvíli už to asi moc tajný nebude :o, když jsi tady dal odkaz i se schématem zapojení :D ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stoper Odesláno Únor 20, 2013 Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 Já mám zatím construct v kombinaci s bullockem na pedály (kterej mi v aut. servisu chtěli rozmluvit, protože to prej ničí čidlo spojkovýho pedálu nebo co). Teď bych chtěl ještě zainvestovat do nějakýho GSM nebo GPS systému. Má s tím někdo zkušenosti? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš77 Odesláno Únor 27, 2013 Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 No pojistka mi na to myslí, ale i tak... :) Tak jsem tu moji krasavici pojistil(1,9 TDI Elegance 2005). Už jsem na to neměl nervy. Cena jen proti krádeži a vandalismu s 5% spoluúčasti 2150,-Kč/rok. Si myslím ,že to je celkem slušné. Né? Dneska jsem byl na foto u Global expert. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 27, 2013 Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 dobry!!! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Březen 1, 2013 Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 To je dobrá cena, ono to rapidně stoupá s výbavou, já mám zaškrtaný skoro všechno a havárka na rok se vším včetně bouračky atd. za 5197,- Jsem zvědavej na Scouta ten má navíc El. sesle a 4x4 to bude tak 7mička aspon, já mám základ 16500tis a počítám, že scout bude mít tak 20ku za rok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 Já mám zatím construct v kombinaci s bullockem na pedály (kterej mi v aut. servisu chtěli rozmluvit, protože to prej ničí čidlo spojkovýho pedálu nebo co). Teď bych chtěl ještě zainvestovat do nějakýho GSM nebo GPS systému. Má s tím někdo zkušenosti? GSM/GPS rusiscka je prve co zlodej zapne. To nie je ochrana. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 3, 2013 Sdílet Odesláno Březen 3, 2013 Ty platis havarku 5190kc na rok se vsim??Kolik mas spoluucast?? Ja platim 5300,- rocne mam to taky se vsim a mam 2%ˇspoluucast cili zaplatim 2tis a oni zbytek a povinne mam za 3600 rocne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Březen 3, 2013 Sdílet Odesláno Březen 3, 2013 mám 5%, ručko mám 4100 včetně oken . čili základ 3620 na 2,0, Jinak nezapomen, až tam dáš kužu s EL sedačkama vylítně ti to apon o litr, pokud si to tam dopojistíš Já to tam mám, jen ne v El. :lool: samozřejmě všechno záleží od vyjetých bonusů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 3, 2013 Sdílet Odesláno Březen 3, 2013 Aha no nemam tam danou ani tu navigaci ale kuzi tam dam aj kola do toho! Ale to nevadi o litr radeji budu platit navic nez kdyz mi to nekdo poskodi a ja budu muset dat 30litru za opravu sedacek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Březen 3, 2013 Sdílet Odesláno Březen 3, 2013 Já tam mám origo navigaci ,HF, televize, dvd atd, kůže, předozadní senzory, alu, atd. je tam toho dost :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.