Přejít na obsah

zabezpečení

celeston

Doporučené příspěvky

Zámek zpátečky construct se mě podařilo sehnat novej komplet balenej se vším montáž osobně čili 1500,- vše, takže si myslím že je to OK, dále vyhodit diagnostickou zásuvku, jinak páka na volant je na nic, to už větší práci dá normální standartní zámek volantu. :lool:

Jinak samozřejmě pojistka auto (nebo aspon moje) nestojí taky 20 nebo 50tis a je o ně celkem zájem, takže pokud to někdo bude chtít, tak si to veme. Jinak mám ještě garáž, takže to je taky velké plus.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Zaslepit zámky dveří (trochu nad tím popřemýšlet, ne jen koupit orig. hliníkové ucpávky a plast. krytky), to si myslím je první věc, kterou je potřeba udělat. Rovnou odpovím tomu, který se mě bude chtít zeptat, co když se do auta nedostanu dálkovým ovladačem - nevím :rolleyes:

Namontoval jsem si Defend-Lock, který jsem koupil za 4.200,-Kč

Koupil jsem si http://autosportslezska.cz/zamek-pedalu-bullock-excellence-typ-x

A taky tu diagnostickou zásuvku...

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Ahoj, nově jsem si pořídil OII Face... krádeže jsem se opravdu bál, takže jsem zvolil pískování skel a satelitní vyhledávání - krásně schované, nic nejde vidět... má někdo špatné zkušenosti s tímto???

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

To je dobrá cena, ono to rapidně stoupá s výbavou, já mám zaškrtaný skoro všechno a havárka na rok se vším včetně bouračky atd. za 5197,- Jsem zvědavej na Scouta ten má navíc El. sesle a 4x4 to bude tak 7mička aspon, já mám základ 16500tis a počítám, že scout bude mít tak 20ku za rok.

Odkaz ke komentáři

Já mám zatím construct v kombinaci s bullockem na pedály (kterej mi v aut. servisu chtěli rozmluvit, protože to prej ničí čidlo spojkovýho pedálu nebo co). Teď bych chtěl ještě zainvestovat do nějakýho GSM nebo GPS systému. Má s tím někdo zkušenosti?

GSM/GPS rusiscka je prve co zlodej zapne. To nie je ochrana.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...