mischicka Odesláno Leden 5, 2013 Sdílet Odesláno Leden 5, 2013 No já si stále víc myslím, že další škodovku už si nekoupím a ani jí nebudu radit nikomu v rodině. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Leden 5, 2013 Sdílet Odesláno Leden 5, 2013 Teď jsem si to poctivě pročetl. Ta barva tomu sluší a přeji Ti mnoho šťastných kilometrů Ten prodejce škodovky je dobrej šoumen, když porovnával FII Combi s tímto. Ten asi na produkťáku nedával pozor A jinak platí to, co jsem Ti psal ve vlákně o Rapidu Co mně třeba na Hyundaiích vadí, tak je rozmístění některých ovládacích prvků, které nejsou v dosahu připoutaného řidiče, resp. jsou umístěny někde úplně jinde, než by je člověk čekal. Ale na to se dá zvyknout. Ale třeba řazení je -s odpuštěním- katastrofa (v Saragosse při školení prodejců se během 7 týdnů rozpadly převodovky u 6ti aut, kdy nevydržely střídání řidičů. Je teda pravda, že dostávaly co proto a největší borci na ku*vení aut jsou Turci ) a řízení v krizových situacích dost nestíhá :( Ale snad se nikdy do podobných situací nedostaneš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 5, 2013 Sdílet Odesláno Leden 5, 2013 Honzo, díky za reakci... no, co se týče některých ovládacích prvků, tak musím souhlasit... tlačítko TRIP, které slouží k ovládání palubního počítače je fakt na prd... stejně tak mám problémy s regulací výšky sklonu světel..., ale je to fakt o zvyku... ;) no, s tím řazením jsi mě krapet vystrašil, ale pevně věřím, že to nebude tak horký... hmm... a to řízení? fííha... uvidíme... všechny auta maj pro a proti... uvidíme co mi Hyundai přinese... ;) Mi... úplně ti rozumím... dnešní nabídka je tak pestrá a za dobrý peníze, že je fakt z čeho vybírat... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Leden 5, 2013 Sdílet Odesláno Leden 5, 2013 To řazení/převodovku: je potřeba brát s nadhledem. Na autě se za 7týdnů protočilo víc jak 14000 lidí a řadilo se vždy jen 1°až 3° a točilo se to do omezovače otáček. Běžně odcházely spojky. Ale třeba Opel byl na tom ještě hůř - tam opadaly zuby po dvou dnech K řízení: když bylo auto uvedeno do nestabilního stavu (chápej do přetáčivýho smyku) ve vyšších rychlostech, tak nestíhal posilovač při kontrování. "Půlku" manévru člověk tahal sám a nejhorší bylo, když uprostřed točení posilovač zase ožil Ale jinak na mě to auto nepůsobilo špatně a určitě svojí funkci udělá taky. I když je to oproti Octavii skok směrem zpátky, ale zase upřímně a s rukou na srdci, mnoho majitelů OII je dnes už zhýčkaných, namlsaných a nejsou ochotni slevit ze svých nároků na budoucí vůz (i když na něj třeba ani nemají...ale to je jiné téma). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 6, 2013 Sdílet Odesláno Leden 6, 2013 To řazení/převodovku: je potřeba brát s nadhledem. Na autě se za 7týdnů protočilo víc jak 14000 lidí a řadilo se vždy jen 1°až 3° a točilo se to do omezovače otáček. Běžně odcházely spojky. Ale třeba Opel byl na tom ještě hůř - tam opadaly zuby po dvou dnech K řízení: když bylo auto uvedeno do nestabilního stavu (chápej do přetáčivýho smyku) ve vyšších rychlostech, tak nestíhal posilovač při kontrování. "Půlku" manévru člověk tahal sám a nejhorší bylo, když uprostřed točení posilovač zase ožil Ale jinak na mě to auto nepůsobilo špatně a určitě svojí funkci udělá taky. I když je to oproti Octavii skok směrem zpátky, ale zase upřímně a s rukou na srdci, mnoho majitelů OII je dnes už zhýčkaných, namlsaných a nejsou ochotni slevit ze svých nároků na budoucí vůz (i když na něj třeba ani nemají...ale to je jiné téma). no, s tím řazením a převodovkou jsi mě krapet vyděsil... :D ale vidím, že tohle byly hodně nestandartní podmínky... ;) ad. řízení... zkusím někde na volném prostranství přetáčivý smyk a uvidím, jak se bude řízení chovat..., pak písnu... ;) upřímně řečeno, nepříjde mi, že by to byl vyloženě krok zpátky... ale to je otázka toho, jak to kdo vnímá... navíc není Octavia jako Octavia... ;) já když viděl třeba Octavii Tour, tak zlatá i30 ... ale jak píšeš s těma prachama na nový auto, tak máš svatou pravdu... a rovnou říkám, že lepší nová i30 CW než 8 let stará Octavia... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Leden 6, 2013 Sdílet Odesláno Leden 6, 2013 S Octavií Tour II jsem měl možnost jezdit jako se služebákem během svého krátkého praktikantského působení u škodovky a musím říct, že to byl fakt děs. Co všechno z toho auta očesali... :o Octavii Tour má tchán a docela to byl malý šok, když jsem mu to vezl na chipování. Ale prostě si člověk rychle zvyká na lepší. Naštěstí mám tu možnost se ve svém povolání svézt s téměř vším, co koncern vyrábí, vč. malých vozů. Ale můžeme být rádi, že se v Evropě (zatím) neprodávají modely, který jsou běžný v Číně. To by někteří zdejší členové koukali, co je taky možný do auta dát za matroš :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 6, 2013 Sdílet Odesláno Leden 6, 2013 hh... to je ovšem děs... :) :) :) já měl nabídku na slušnou O II za 375.000,- ... nakonec jsem zvolil auto o 90.000,- levnější... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vrbínos Odesláno Leden 6, 2013 Sdílet Odesláno Leden 6, 2013 Nazdar draku. Gratulace k novemu autu - bila je proste super na kazdem priblizovadle. Jinak jak si zabloudil ma rok do Egipta a Izraele ?? Nekdy musime dat kavu ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 6, 2013 Sdílet Odesláno Leden 6, 2013 ahoj Milane...diky ;) auti je super... a v Egypte a Izraeli byl Mischicka, ne ja ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snike Odesláno Leden 6, 2013 Sdílet Odesláno Leden 6, 2013 Si pro zajímavost nakonfiguruj i Octavii ;) Já to udělal a dostal jsem se na hroznou částku a to neměla vše co v Cee´du mám, jelikož to vůbec "zatím" nenabízí :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 6, 2013 Sdílet Odesláno Leden 6, 2013 ale jo, odchylky ve vybave chapu,nechapu ale ty desny cenovy rozdily ;) prave cistim auto,bylo nejak moc "vydrobkovany" :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 6, 2013 Sdílet Odesláno Leden 6, 2013 a hlavně u tý FII ta motorizace 1,2 63 kW je blbě, kvůli pětikvaltu , blbě se s tím jezdí, 1,2 77 kW je jiný kafe, příjemné svezení díky 6g 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vrbínos Odesláno Leden 6, 2013 Sdílet Odesláno Leden 6, 2013 Mi bylo divny, ze bys na rok odjel od Petry s prckem........ . Jinak s Otesankem si radil, tocil videa a tady zatim nic ..... . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 6, 2013 Sdílet Odesláno Leden 6, 2013 2 Jar-da - jo ta 77 kW super, tu js si projel v Rapidu... Me na ty Fabii hlavne vadi,ze je uvnitr mala. :( tu 63 kW jsem jeste neridil. 2 Vrbic - Milane, Hyundai neni tak zajimavej ;) ty porad sedlas tu zelenou O I ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vrbínos Odesláno Leden 6, 2013 Sdílet Odesláno Leden 6, 2013 Jo, jo stale mam to zeleny vysokoobjemovy priblizovadlo - 1.8 turbonet ..... . Jezdim s ni ale minimalne- spis sedlam sluzebniho Sprintera. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 6, 2013 Sdílet Odesláno Leden 6, 2013 tak prima,hlavne,ze je cim jezdit! ;) v tydnu dame kavicku,co rikas? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 6, 2013 Sdílet Odesláno Leden 6, 2013 jasně, každé auto tě nakonec doveze tam kam potřebuješ a není potřeba řešit nic dalšího, kávička, pokec o babách ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 6, 2013 Sdílet Odesláno Leden 6, 2013 jo, je to tak... ;) autíčko je super... je moje, tak si ho užívám... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 8, 2013 Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 sakra, už zase začínám točit videa... :) :) :) tak tohle je to "super" zrychlení ze 40 - 90 km/h na 2. pevodový stupeň... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 10, 2013 Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 tak mám první malou závadu... při nastartování auta se někdy odcvaknulo víko kufru, takže to znamenalo vystoupit a znovu zavřít :) v rámci záruky vyměněn zámek pátých dveří... :) jinak vše ok, tak ja to má být... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vrbínos Odesláno Leden 10, 2013 Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 A já pořád přemýšlel, čím to je, že jsou korejci tak vychrtlí. A ono to je tím, že chodí zavírat páté dveře..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 10, 2013 Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 jj Milane, něco na tom bude :D :D :D ani mě nepřekvapuje, že sis musel rýpnout :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Leden 10, 2013 Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 to je do kopce s naloženým kufrem to video? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vrbínos Odesláno Leden 10, 2013 Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 Nestal jsi dnes s autem pobliz Kulturaku tak v cca 16:00 hod ? Jel jsem kolem a krcil se tam stejnej korejcik ....... . No nablejskany to bylo tak, ze me z toho bolej oci jeste ted..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 10, 2013 Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 to je do kopce s naloženým kufrem to video? ne, to je z kopce, s prázdným kufrem a bez řidiče Nestal jsi dnes s autem pobliz Kulturaku tak v cca 16:00 hod ? Jel jsem kolem a krcil se tam stejnej korejcik ....... . No nablejskany to bylo tak, ze me z toho bolej oci jeste ted..... jj, stál... :D a nablejskaný to fakt nemám woe :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 10, 2013 Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 tak mám první malou závadu... při nastartování auta se někdy odcvaknulo víko kufru, takže to znamenalo vystoupit a znovu zavřít :) v rámci záruky vyměněn zámek pátých dveří... :) jinak vše ok, tak ja to má být... ;) Měl jsi vytrénovat přítelkyni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 10, 2013 Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 zavírání kufru na dálku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 10, 2013 Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 nj, ale vždycky nejezdím s Péťou... :) tj dobrý... dálkový zavírání kufru, to se mi líbí :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 14, 2013 Sdílet Odesláno Leden 14, 2013 dneska to začalo zase pěkně klouzat... :) Milane, kdy dáme tu kávičku??? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vrbínos Odesláno Leden 15, 2013 Sdílet Odesláno Leden 15, 2013 Začalo to pěkně klouzat ..... a žádný videjko jo ?? . To z Otesánkem to byla jiná liga .... . Myslím, že nemusíš mít strach, snad soudruzi při výrobě Ňumínka neudělali chybu a nějaké testy vydrží. Na kávu bych to viděl příští týden, teraz to nestíhám..... . Jo byl jsi s klukama ústeckejma v neděli v TP ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.