vorlajz Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 Honzo neco sem hodim... Tome, bohutel mas pravdu...auto bylo hodne v servisu. Ted uz to bude oki... ;) Snike. ...super fotky ;) Jsem rad, ze mam uz v aute klid... byli jsme na Vanoce na chalupe a byl jsem rad, ze se mi vse podařilo naskládat do kufru. Nekdy me az zarazi co se do tech 415 litru vejde ;) 0 Quote Link to comment
Lancelot Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 Počkej, ještě tě čeká jedna návštěva k definitivnímu odstranění toho problému, ne? 0 Quote Link to comment
vorlajz Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 Jj...to ceka..., ale pricinu uz mame, tsk předpokládám, že už to pro be bude brnkačka... ;) jo...taky dostaneme novou spojku, pry zabírá moc nahoře... 0 Quote Link to comment
Honza9007 Posted December 29, 2013 Share Posted December 29, 2013 novou spojku po 20tkm?? To je mazec. Mě spíš udivuje, že se nedá nastavit chod pedálu ale na druhou stranu je fakt, že je to spotřební díl. 0 Quote Link to comment
marekczek Posted December 29, 2013 Share Posted December 29, 2013 (edited) škodovka by řekla že je to dobrý :D alespoň mají zájem reklamovat a opravovat, to kluci v MB nechtějí,. Edited December 29, 2013 by marekczek 0 Quote Link to comment
marekczek Posted December 29, 2013 Share Posted December 29, 2013 (edited) jinak co dostaneš ted za náhradní auto? to ve škodovce taky neradi dávají ;) Edited December 29, 2013 by marekczek 0 Quote Link to comment
vorlajz Posted December 29, 2013 Share Posted December 29, 2013 Hh...je to z jejich iniciativy...tomu se nebranim ;) Dostaneme novou i30 combi :) jsem zvedavej na barvu :D když mi budou vyměňovat dily timto tempem tak budu mit porad novy auto :D 0 Quote Link to comment
vorlajz Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 přidávám pár fotek... ;) našel jsem v pc ještě nějaké fotky a nevím, zda jsem to sem dával... takže si to dovoluji možná znovu postnout... ;) při GPS 130 km/h ukazuje tacháč jen o malý kousek víc... což mě překvapuje, u O II jsem měl rozdíl větší... taky jsou vidět ty již diskutované vysoké otáčky při této rychlosti... je to samozřejmě na 6. rychlostní stupeň... 0 Quote Link to comment
vorlajz Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 Koukám že už jste zahájili silvestrovske oslavy :D 0 Quote Link to comment
vorlajz Posted January 1, 2014 Share Posted January 1, 2014 Jel jsem vcera na chalupu se sestrou jeji F II jako spolujezdec a pripadal jsem si jak na bidylku :D 0 Quote Link to comment
vorlajz Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 Dnes super spotreba pri ceste z chalupy... 5,8 l / 100 km... skoda, ze to bylo se sestrinou F II 1.2 HTP... :) 0 Quote Link to comment
TomasB Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 tak už to vyměň ;) 0 Quote Link to comment
vorlajz Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 Neeee... je to novy :D 0 Quote Link to comment
TomasB Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 A koupil by jsi si to znovu? Já se byl povozit s i40 a měl jsem jasno jen co jsem d toho sedl. Naoko na venek to jakš takš vypadá, ale na hlubší pohled je to dost ošizené. A radost z jízdy nulová. 0 Quote Link to comment
romariooo Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 (edited) Prej radost z jizdy ten slogan už jsem někde slyšel :jelen: Edited January 4, 2014 by romariooo 0 Quote Link to comment
TomasB Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 A kde, prosím tě? :) 0 Quote Link to comment
marekczek Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 když to píše Romča, tak je to snad jasné ne :) http://www.youtube.com/watch?v=mNmjgRBeT0g 0 Quote Link to comment
romariooo Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 Přesně Máro:) Pamatuju a neni to tak dávno když to psal P2M tak jsem si řikal...Bože...to jsou takovy kecy! auto jako auto ale před rokem jsem pochopil i větu kterou jsem slyšel třeba od Jardy že zatáčka se dá projet třemi způsoby...taky jsem to nevěděl.Ted už vím.A taky jsem v bodové nouzi ještě hodně dlouho musim být "hodný" 0 Quote Link to comment
marekczek Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 na to jediný lék mít prostě ten antiradar se vším :( ale to je docela dost peněz. jinak lepší být hodný, než pak přijít o práci a být v pr.... 0 Quote Link to comment
romariooo Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 A nebo Fabia 1,4MPi 50kW od pani domáci HK-Pardubice to ted docela často jisti 0 Quote Link to comment
marekczek Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 mpičko roomstra jsem měl pučené jako náhradní, po té rychlodráze nebyl problém jet 140, takže tak i klidně viac:) takže tohle to ten lék taky není :) 0 Quote Link to comment
TomasB Posted January 5, 2014 Share Posted January 5, 2014 Přesně Máro:) Pamatuju a neni to tak dávno když to psal P2M tak jsem si řikal...Bože...to jsou takovy kecy! auto jako auto ale před rokem jsem pochopil i větu kterou jsem slyšel třeba od Jardy že zatáčka se dá projet třemi způsoby...taky jsem to nevěděl.Ted už vím.A taky jsem v bodové nouzi ještě hodně dlouho musim být "hodný" Romane, jak ty to děláš?Kurnik, já najezdím mnohem víc a statisticky mně změří tak 1x za 2-3 roky. A to se s tím fakt moc neseru a překračuju mimo obec opravdu hodně. Já prostě nemůžu překousnout, pokud bych měl usedat do auta a netěšit se nebo nemít radost, že zase pojedu. Mondeo to umí a Volvo taky O Bramborách nemluvím :) 0 Quote Link to comment
vorlajz Posted January 5, 2014 Share Posted January 5, 2014 Nj kluci... to jsou auta z jiny kategorie... ;) a ja jezdim s Muminem rad... :) a klidne bych ho koupil znovu... nezapomwnte, ze tady slo hlavne o cenu... ;) Každopádně by to chtělo hezčí kola na leto ;) 0 Quote Link to comment
Dakie Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 Pájo, tady tomu autu nepomůžou ani hezčí kola :D 0 Quote Link to comment
TomasB Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 Vorlajz, ty máš svatou trpělivost. :jelen: BTW, kolik toho ročně najedeš? 0 Quote Link to comment
vorlajz Posted January 8, 2014 Share Posted January 8, 2014 jsem v pohodě... tohle mě nerozhází... ;) najedu tak 15 - 17 tis. km... proč? :) 0 Quote Link to comment
Dakie Posted January 9, 2014 Share Posted January 9, 2014 To je slušnej nájezd, to už by se vyplatilo i LPG :) 0 Quote Link to comment
vorlajz Posted January 9, 2014 Share Posted January 9, 2014 Dakie a nevadi, zr je to auto tak hnusny??? :D 0 Quote Link to comment
vorlajz Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 tak dnes na chalupu za 7,5 l ... průměrná rychlost 61 km / h... vše okresky... :) 0 Quote Link to comment
Recommended Posts