Jump to content

Hyundai i30 CW - 1.6 CVVT 93 kW

vorlajz7

Recommended Posts

Honzo neco sem hodim... Tome, bohutel mas pravdu...auto bylo hodne v servisu. Ted uz to bude oki... ;) Snike. ...super fotky ;)

Jsem rad, ze mam uz v aute klid... byli jsme na Vanoce na chalupe a byl jsem rad, ze se mi vse podařilo naskládat do kufru. Nekdy me az zarazi co se do tech 415 litru vejde ;)

přidávám pár fotek... ;)

našel jsem v pc ještě nějaké fotky a nevím, zda jsem to sem dával... takže si to dovoluji možná znovu postnout... ;) při GPS 130 km/h ukazuje tacháč jen o malý kousek víc... což mě překvapuje, u O II jsem měl rozdíl větší... taky jsou vidět ty již diskutované vysoké otáčky při této rychlosti... je to samozřejmě na 6. rychlostní stupeň...

post-214-0-97904900-1388397952_thumb.jpg

post-214-0-31953200-1388397986_thumb.jpg

post-214-0-08228400-1388398000_thumb.jpg

post-214-0-59585300-1388398019_thumb.jpg

post-214-0-00440900-1388398047_thumb.jpg

Přesně Máro:) Pamatuju a neni to tak dávno když to psal P2M tak jsem si řikal...Bože...to jsou takovy kecy! :smich: auto jako auto ale před rokem jsem pochopil i větu kterou jsem slyšel třeba od Jardy že zatáčka se dá projet třemi způsoby...taky jsem to nevěděl.Ted už vím.A taky jsem v bodové nouzi :wacko: ještě hodně dlouho musim být "hodný" :unsure:

Přesně Máro:) Pamatuju a neni to tak dávno když to psal P2M tak jsem si řikal...Bože...to jsou takovy kecy! :smich: auto jako auto ale před rokem jsem pochopil i větu kterou jsem slyšel třeba od Jardy že zatáčka se dá projet třemi způsoby...taky jsem to nevěděl.Ted už vím.A taky jsem v bodové nouzi :wacko: ještě hodně dlouho musim být "hodný" :unsure:

Romane, jak ty to děláš?Kurnik, já najezdím mnohem víc a statisticky mně změří tak 1x za 2-3 roky. A to se s tím fakt moc neseru a překračuju mimo obec opravdu hodně.

Já prostě nemůžu překousnout, pokud bych měl usedat do auta a netěšit se nebo nemít radost, že zase pojedu. Mondeo to umí a Volvo taky :beer: O Bramborách nemluvím :)