Capricho Odesláno Srpen 3, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 Přesně tak sice jsem jich namontoval myslím dost ale vždy si to donesl majitel vozu :-))))a vždy jsem je také upozornil že to opravdu nevydrží .......jak píše Vaša......prostě zase to samé lidi kupují dnes už jen to nejlevnější......:-)))) jinak klíč snad udělá klíčník a sada obsahuje dvě dálky (klíče)do kterých je potřeba přehodit IMMO a jednotku do vozu (přijímač) ale v žádném případě neobsahuje centrál když ve voze není :-)))))) Mrs. pises ze nevydrzi dyl jak dva roky. mas namysli zpracovani klicku nebo celeho mechanismu? pokud by slo jen o klicek tak je to v pohode klicky sou dva to je nejmin 4 roky a ja najsem zas takovy ras a auto nepouzivam uplne kazdy den. ale pokud je naprd ten mechanismus tak to uz by byla jina.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Srpen 3, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 zpracování klíčů 2 roky oba dva když nebudeš moc používat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Capricho Odesláno Srpen 3, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 a nevite o nejakem podobnem reseni za podobne penize ktere vydrzi? libi se mi prave to ze je vsechno schovane v klici jako original (laik urcite nepozna) osobne nemam rad spoustu cingrlatek na klicich a kdybych tam mel mit nakou bambulku s odemykanim tak jak se znam tak bych to za chvili sundal a zahodil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Srpen 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 Logicky je to dáno cenou takže bohužel.......a jinak mechanizmus krom klíče tak jiný neni!!!!!takže jde jen o klíč který neni prostě s výdrží jako origo koncern.........:-)))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Srpen 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2009 (upraveno) Zdravím všechny :-))) NOVĚ mohu udělat DIAGNOSTIKU motorů i jiných nekoncern vozů od cca roku 96 s OBD Toyota Nissan Honda Ford Hyudai KIA BMW Jaguar Mercedes Mazda Mitsubisch Subaru Suzuky...........atd......Mrs.:-))) Upraveno Srpen 7, 2009 uživatelem MartinRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Srpen 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 10, 2009 (upraveno) Klubová RS octavia na Tempomat a úpravu motorové jednotky koníků neni nikdy dost :-)))))) ovšem natahané lanovky od hudby trochu hrůza a to nemluvě o GPS/GSM alarmu.....vše by chtělo totálně předělat aby to plnilo hlavně u alarmu kvalitní ochranu!!!!! MRS. Upraveno Srpen 10, 2009 uživatelem MartinRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Srpen 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 10, 2009 (upraveno) Klubová TDI LaK octavia na opravu tažného zásuvky .....majitel to v záchvatu boje uštípal v kufru ....oprava jak venku tak uvnitř a samo nová zásuvka....Mrs.:-)) Upraveno Srpen 10, 2009 uživatelem MartinRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Srpen 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 10, 2009 Další nějak stávkoval net .-))))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Srpen 10, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2009 Nějak to nechápu s tou zásuvkou, proč že si ji to majitel ucvaknul? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bylzde Odesláno Srpen 10, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2009 Uvaknul jsem to, protože jsem měl z auta vánoční stromeček a blikalo i to co nemělo :-)..nejspíš se mi tam dostala voda a ta se k elektrikou moc nekamarádí...Jinak Martinovi moc děkuji...Určitě ho ještě párkrát použiju..nebo využiju? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Srpen 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2009 Nemám s tím problem cokoli řešit a také děkuji a až přijedeš tak zavolej a podám informace jak si chtěl vědět.....:-)))) Mrs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Srpen 17, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2009 Jeden hodně pěkný stroj po upravě VRC týmu......na nějaké úpravy.......dodávám jen foto auta ostatní bylo další zabezpečení auta což fotil nelze....POKUD NĚKDO MÁ ZÁJEM MOHU ŘEŠIT OSOBNĚ včetně dodávky zařízení a montáže....:-)))))MRS. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Srpen 17, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2009 Markova Okta na Tempomat,PDC,zaslepení zámku 5D....moc pěkná a zachovalá octavia.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Srpen 17, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2009 (upraveno) Kamarád mne požádal o vystavění tohoto vozu ......je k mání na prodej jedná se o Octavii II ROK VYROBY!!!! 5.4.2007 1.9TDI 77KW najeto 50T KM dovoz belgie serviska dokumentace....... XENONY optický tuning paket škoda original to zahrnuje nejen venek ale i vnitřek sedačky RS hadrové volant RS ...kožená řadička a ručka Audience na 6 CD Tempomat klimatronic 17ALL PEGASUS nové pneu atd.... Prodáno.. auto bez investic.......bylo havarované na předek řádně opraveno majitel vše doloží ukáže žádné skryté hovadiny jako jinde..podobné báchorky jak je auto rodiné a prodává se nebourané a já nevím co :-)))))....!!!!!!!!!!!!k doptání u mne na kontakt.....pro vážné zájemce......Mrs:-))) Upraveno Březen 2, 2010 uživatelem MartinRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Srpen 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2009 Ahoj všem po delší době u kompu tak musím natáhnout nějaké fotky.......Mrs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 28, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2009 komu patří ta Fabka ala pokus o WRC? :) je pěkná :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 28, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2009 já sem si to myslel, proto sem se zeptal :) dobře pokročil! vypadá fakt bombasticky.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CIJOML Odesláno Srpen 29, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2009 Jeden hodně pěkný stroj po upravě VRC týmu......na nějaké úpravy.......dodávám jen foto auta ostatní bylo další zabezpečení auta což fotil nelze....POKUD NĚKDO MÁ ZÁJEM MOHU ŘEŠIT OSOBNĚ včetně dodávky zařízení a montáže....:-)))))MRS. Ty cerny kliky se zamkem sou sileny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Září 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2009 Zdar všem už v předchozím příspěvku jsem psal že hodím fotky ale nějak časově to nejde snad někdy večer .-))))) jj Vany to překopal hodně moc.......zrovna ted mu tady něco navrhuji na jeho požadavek aby to při parkování neodřel atd..... Mrs. jinak neni problem cokoli udělat ale spíše jsem na telefonu ten je nejrychlejší a potom ten net .-))))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Září 12, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 12, 2009 Octa s Dlouhou vlnou na přestavbu palubky novější model s kapličkou...a na předělání AC/klimatronic práce docela dobrá ale kouzla hrozné drátařiny pod palubkou velký masakr když jsem to vše demontoval nestačil jsem zírat..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Září 12, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 12, 2009 Montáž MF volantu do OI face 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Září 12, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 12, 2009 Octa I face domontáž PDC zapojení jednotky nastrojení......Mrs.:-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Září 12, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 12, 2009 SUPERB I 2.8 V6 Montáž podsvětlení bílo/modré montáž Alarmu a autoradia........(stávající alarm domontovaný prasárna 1 stupně ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Září 12, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 12, 2009 Jeden starý kořen fora GDANX se rozloučil s octavií a pořídil koncern ...A4 combi 1.9TDI 85KW 2006..... Požádal mne o kompletní výměnu brzd a destiček... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Září 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 20, 2009 Demontáž ALARMU ...........opravdu takto to nemá být.......jen zázrakem se nic nestalo s autem...... demontáž a oprava elektroinstalace...Octavia RS combi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Září 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 20, 2009 Montáž nového alarmu MAGICAR do předchozího vozu........octavie RS.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Září 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 20, 2009 SUP I 2008 na denni světla (modul) majitel nechtěl aby to šlo jen se zapnutým klíčem ale až motor opravdu běží..... origo přes klíč deaktivace....a montáž modulu....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Září 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 21, 2009 patrně myslíš ten cizí alarm napáchaný?????? jojo na real ještě horší postrácené šrouby utrhané příchytky ....co šlo ulámat nebo postrácet tak to je dojebaný........vše jsem doplnil a dal dohromady......Mrs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.