MartinRS Odesláno Listopad 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 23, 2009 O model Tour Sport je asi zájem další na domontáže užitečných věcí..... dodělání origo dálky včetně výměny za sadu zámkovou (vystřelovací) zaslepení zámků..... Tempomat..... parkováky PDC.... Tripling modul...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Listopad 23, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2009 Jedna Stounka na montáž DVD a opravu elektroinstalace u NAVI (celkem masakr) a sprovoznění TMC a montáž TEMPOMATU....... na co je ten zelenej konektor bez jistící hrazdy ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rob Odesláno Listopad 23, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2009 Rob a jeho Tourka Sport paket.....na montáž autoradia... Jo to pohoda s rádiem, už je to auto kompletní... :) Díkes. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Listopad 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2009 (upraveno) Člověče Vášo nebud zvědavej :-))))))......Je to Konektor NAVI 26pin je tam ted new origo na fotkách je možná ten starý co tam měl sám majitel ale byla tam větší prasárna viz fotos.....:-)))) Rob jj pane také díkes _:-)))) Upraveno Listopad 24, 2009 uživatelem MartinRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest pepe.rs Odesláno Listopad 24, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2009 čus Martine, konečně jsem se sem dostal, přečetl celé a koukám ST k tobě už nesmí :-), to přejde neboj, něco zase vymyslím, znáš mě, dáme větší mezichladič, uděláme větší průměr výfuku, novou přírubu k turbu atd. :-))), tak se uč Fordíky, 300ps není nereálný :-))) , jinak perfektně provedená práce, jako ostatně vždy, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest pepe.rs Odesláno Listopad 24, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2009 jo a děkuju, na to hlavní zapomenu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Listopad 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2009 (upraveno) Jee nazdarek Pepo stejnak víš že mě nakonec překecáš a ford opět pojede na servis :-)))))i když teda tvé vozidlo byl porod a zařekl jsem se no ale na nějaké normální věci se snad dohodnem jinak teda to jede opravdu pekelně ted po tom čipu ale i serie byla po opravě dobrá! :-)))škoda že už nemáš RS mám ted nějaký upgrade na 158KW tak musím někde zalaborovat na brzdě až teda bude čas ale kovářova ko.......znáš to :-)))))třeba bychom tam jeli spolu jak si byl???????Mrs. Upraveno Listopad 24, 2009 uživatelem MartinRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest pepe.rs Odesláno Listopad 25, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2009 na brzdu zajedeme, já v mám v plánu jaro 2010, musíme ještě doladit a poladit trošku přes zimu, abych nebyl smutnej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest pepe.rs Odesláno Listopad 25, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2009 to tvoje mě zajímá, víš co jsem měl já uděláno a naměřeno bylo 205 ps a 335 Nm a docela utíkala, dnes už dělá radost někomu jinému 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Listopad 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2009 Vzdyt mne to také zajímá klidně změříme ted jak to je a potom po nějaké další upravě....:_-)))))ale problem je čas raději se věnuji baráku a lidem ostatním jak zde s fora tak cizím a na svém autě málo :-))))slovo víkend pro mne padlo již před lety nějaké volno neznám ale hlavně že člověk k práci přistupuje jak přistupuje a baví mne to......to je základ mít koníčka dohromady s prací :-)))))MRS. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jeřáb Odesláno Listopad 26, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2009 Jedna Stounka na montáž DVD a opravu elektroinstalace u NAVI (celkem masakr) a sprovoznění TMC a montáž TEMPOMATU....... Ahoj Marťas, Slušnej bordel za radiem, než jsi to předělal!!! Nechápu. To Ti rozum nebere. Taky se mi občas objevi kárka, taková racing odlehčená. Naposledy nějaký ten pan mechanik co dělal spojku, tak hold pár šroubů, co držej převodovku k motoru, už nedal zpět. Prostě blbej přístup, tak proč si dělat starosti, tak jako tak to pojede. Než budeš mít nehodu a převodovka bude o 2 chodníky dál :-) Měli by udělat "ANO ŠÉFE" pro servisy, aby se lidi trošku zorientovali. Káru máme každý, stejně jako jíme večeři. Tour SPORT zajímavé. Vychytané, ale zrcátka by tam seděli víc z O II starej typ, nebo nechat původní. Jinak good. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Listopad 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2009 JJ všechny tyto storky se servisem a poznatkama by chtělo jiné téma na více sekcí :.--))))ale nic lidi to zjistí ale je blbé že to mají aplikované na svém stroji ty prasečinky :-))))))taky to nechápu když taháš dráty tak hezky vysvazkovat a je to pro mne by to bylo hodně složité udělat takovou motanici............:-)))))) TOURKA dobrá (sport paket) za ty prachy nové auto ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
gdanx Odesláno Listopad 28, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2009 Rob a jeho Tourka Sport paket.....na montáž autoradia... jak se u tyhle tourky otevira nadrz, kdyz tam neni tlacitko? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Listopad 28, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2009 Ze by rukou a bylo zamykaci vicko? (tak to mam nyni u Seatu tak soudim, ze to bude ono :D) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
gdanx Odesláno Listopad 28, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2009 ja to mam u audi taky tak, ale nechce se mi verit, ze by to soudruzi pro posledni rok vyroby takhle dramaticky menili :D .. a jak koukam a par prispevku dal, dalsi tourka a ma tam klasicky tlacitko jako bylo vzdy .. tak to jsem z toho jelen .. to bude zas nejaka martinova vyfikundace .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jeřáb Odesláno Listopad 28, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2009 jak se u tyhle tourky otevira nadrz, kdyz tam neni tlacitko? Asi kárka nemá centrál na DO, nebo ho nemá vůbec... Hold se vracíme do dávných dob via Fakan :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Listopad 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 28, 2009 K TOURKÁM sport obe dvě stejně staré myslím 10 2009 modelově 2010.....ta červená s dálkou a měla jen víčko se zámkem pod jako klasik dost divné....i majitel se na to ptal prej to ted tak dělaj.... a ta černá bez dálky tu jsem tam dodělával měla el.víčko....divné....bral bych to spíš naopak.......ale neni problem dodělat cokoliv....když to ted berou ze skladu co jim padne do ruky....a řikaj že to je novinka :-))))MRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rob Odesláno Listopad 29, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2009 Změna otevírání nádrže nastala od 45. kalendářního týdne týdne, teda auta vyrobené po 1.11. už mají nádrž na kľíček. Takže já mám vyrobeno 3.11.09 :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Listopad 29, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2009 Ja to beru jako pozitivum... U te magneticke to slo otevrit a odsroubovat v klidku, tady to taky otevre ale neodsroubuje kdyz by to bylo nejaky pako :P Takze Robe, neves hlavu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Listopad 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2009 (upraveno) Ale jo Dane :-)))))) má to nějaké pozitiva ale to víčko samotné s tím výstupkem je odpuzující ale ROB ví že to za pár korun můžem dodělat i víčko v barvě bych dohnal.......:-)))) mrs. Upraveno Listopad 30, 2009 uživatelem MartinRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Listopad 29, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2009 Dan, Martine, tesi me ;) To me ani nenapadlo, ze to ma vlastne hrbolek... Tak to mi to asi nevadilo, kdyz jsem o tom nepremyslel.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Listopad 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2009 Sory JJ Dan ta pamět :-))))) nebudem špekulovat prostě to ted tak bohužel budou dělat :-))))))M. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Listopad 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2009 (upraveno) Roomster na parkovacího pomocníka a opravu AIR jednotky.....docela pěkně vybavený ale motor s tím moc nejel 1.4/16V 63kw :-))) + doupravení kabelů od tažného co škodovka montovala .....kabelovej svazek volně vhozen halabala protažen k lampám u nich prořezávací svorky bago plastu no nic :-))))a právě v dutině za lampou pěkně rezonoval přijemný zvuk za jízdy....:-)))))) Upraveno Listopad 30, 2009 uživatelem MartinRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 30, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2009 Martine, všechno nej ....., ostatní si už musíš holt koupit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 30, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2009 nazdar pane taky ti vynsuju stasny a vesely ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Prosinec 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 Ahoj pánové moc děkuji všem:_-)))) oslava proběhla lehce o víkendu a včera pozdě doma :-))))a v pátek bude ještě jedna ale vše decent jelikož každý den jsou povinnosti tak nemohu byt mimo provoz :-))))MRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luky Odesláno Prosinec 1, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 prosimtě neviš kolik ma octavka II 1,6 fsi prumer tlumiču 50 nebo 55 mm?? předem diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Prosinec 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Pane tak to ti bohužel neřeknu :-))))kouknout do DP nebo etky ale zda to tam bude takto rezepsané netušim....:-))))Mrs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CIJOML Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 Martas tak muzu s tim toho 13.12. pocitat? Michal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Prosinec 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 Myslím že zde se dohadovat o termínech neni vhodné :-)))máme SZ mail nebo telefon......jinak teda jsem s tím počítal a ty si to odřekl a já mohl dělat jiné lidi....kteří čekají :-)))))))))) 11/12/13 netuším jak to půjde od ruky mám tam asi 3 auta na montáže a tento víkend je už částečně plno....:-)))M. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.