MILAN 74 Odesláno Říjen 27, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2012 Je možné po konstrukční stránce el.instalace použít v předních světlech octavia 2 ,žárovky H7 s příkonem 100W. vím, že nejsou schválené.Nedochází k přehřívání (pálení)el.instalace nebo přehřívání světlometu (slepnutí). Mám světlomety z čočkou.Přes den používám denní led světla.Dík za info. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Říjen 27, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2012 el. instalace to přežije, ale zničíš parabolu a konstrukci čočky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 28, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2012 Největší kravina co můžeš udělat ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Říjen 28, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2012 Měl jsem na Felicii H4 90W/100W a rozpadly obě bakelitový patice a dráty byli taky nějaký divný. Musel jsem konce "ostříhat" a patice koupit keramický. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa Kvapil Odesláno Listopad 5, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2012 Já měl na Felicii taky 90/100W. Rozdíl od obyčejné H4 jsem téměř nepoznal, ale říkal jsem si, že jsem pro to udělal maximum. Nechal jsem pro jistotu zkontrolovat seřízení světel, abych neoslňoval. Pak jsem dal na rady z fóra a světla jsem osadil H4 OSRAM NIGHT BREAKER PLUS. Byl to opravdu velký rozdíl. Takže tyto žárovky mám i v OII bez čočky. A to jak H7 tak H1. Když jsem je vyměnil, byl zase vidět velký rozdíl od obyč. halogenek. Opravdu 100W žárovky nestojí za to! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Listopad 13, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2012 Hoši, jaké nejlíp dát žárovky do FL abych to měl barevně sladěné s LED v RS nárazníku.Ten svítí do modra a originál halogeny s původníma žárovkama do žluta. Vypadá to docela blbě a na xenony se teď zrovna hned nechystám . Kterou značku a třeba typ žárovky koupit nejvhodnější , aby to svítilo jak ty LED ale taky dobře , abych viděl, a zase ale, aby se mi neroztavili světla ? :-) Díky za typy ...... Byly by vhodné na OII FL. OSRAM NIGHT BREAKER PLUS? Jak po stránce barvy světla, tak z pohledu nezničení/ neroztavení/ nezčernání vnitřku lampy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MILAN 74 Odesláno Listopad 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 16, 2012 Zdravím,koupil jsem do světlometu žárovky OSRAM NIGHT BREAKER PLUS.Proti klasické žárovce OSRAM OSRASILVERSTAR H7 12V 55W (patice PX 26 d)nevidím rozdíl. Doporučuji Žárovka OSRAM COOL BLUE INTENSE H7 12V 55W (patice PX 26 d)u této žárovky je namodralé světlo,nevíhoda je kratší životnost proti standartní žárovce H7 OSRAM. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
omicron Odesláno Listopad 17, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2012 A proc o tom piste sem ? Jsou tady rozbehnute diskuze na tato temata... TAdy to bylo o nevhodnosti 100W zarovek pro bezne produkcni reflektory, to je myslim trochu neco jineho... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sisin Odesláno Září 10, 2013 Sdílet Odesláno Září 10, 2013 (upraveno) Něco jsem se o žárovkách dozvěděl, ale to podstatné vlastně ne.....jaké žárovky jsou teda nejlepší(vhodné) do čoček na O2? najít přímo odpověď je snad nemožné nebo nad moje síly. Upraveno Září 10, 2013 uživatelem sisin 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Září 10, 2013 Sdílet Odesláno Září 10, 2013 Kup nejake lepší třeba philips sram 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sisin Odesláno Září 10, 2013 Sdílet Odesláno Září 10, 2013 (upraveno) Jak je na tom watáž? Jak silné....nějaké označení,které je vhodné, nehodlám za chvilku měnit kabeláž ani patice, i když ty asi koupím pro jistotu keramické.Když už budu kupovat čočky tak na žárovkách šetřit nechci Upraveno Září 10, 2013 uživatelem sisin 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.