Přejít na obsah

Proč nové forum

vittorio

Doporučené příspěvky

Cit:"tady se podivejte jak cerna ovce OC - jak se sam nazyva reaguje na SH na OC

zajimalo by me o co mu de, posledni dobou se chova jak silenec"

---------------------------------------------------------------

Tomu se říká anální alpinismus. Pošleme mu krabici Indulony, aby to Olina a Pticu moc nebolelo :) :) :)

Jinak to že je tu mrtvo je přeci jen trochu pravda...ale to se časem snad vylepší... :)

Upraveno uživatelem TomášT
Odkaz ke komentáři
Hele já jsem žádný vysvětlení nedostal, mám varování 33% a ban na přispívání, prostě tam nic nenapíšu i kdybych se na hlavu stavěl. Zakládat novej nick si nechci, protože bych mu zvedal "členskou základnu" a už tam ani nelezu, abych ho nepodporoval návštěvností. Prostě tomu člověku přeskočilo a měl by jít na léčení, jinak pro mě přestal existovat... i s celým jeho fórem

POD TEBE SE CELKEM CASTO PODEPISUJU!!!!

Ani nyni to neni vyjimka, je to holota!!!

Odkaz ke komentáři

SH - posledni bod pravidel je nejaky novy:

17. Pravidla jsou aktualizována podle potřeb a podle chování členů na fóru. Pokud se změnou nebo doplněním nesouhlasíš, jsi povinen/na ukončit Používání Internetové stránky a pokud jsi Registrovaný/á, požádat Nás o Zrušení Registrace bez nároku na smazání svých témat/příspěvků.

Musis jim rict ze koncis a musis tam nechat svoje prispevky :palec: ftipny :facka:

fascinuje me vyraz musis pozadat NÁS o zruseni registrace, snad si nemysli ze mu to lidi budou hlasit :P

Odkaz ke komentáři
SH - posledni bod pravidel je nejaky novy:

17. Pravidla jsou aktualizována podle potřeb a podle chování členů na fóru. Pokud se změnou nebo doplněním nesouhlasíš, jsi povinen/na ukončit Používání Internetové stránky a pokud jsi Registrovaný/á, požádat Nás o Zrušení Registrace bez nároku na smazání svých témat/příspěvků.

Musis jim rict ze koncis a musis tam nechat svoje prispevky :P ftipny :lool:

fascinuje me vyraz musis pozadat NÁS o zruseni registrace, snad si nemysli ze mu to lidi budou hlasit :)

je to magor, když už se pořád ohání právníky, tak nechápu jak tohle mohl napsat, to totiž odporuje snad všemu v občanském zákoníku ...  ;)

p.s. chtěl jsem nechat svoji práci na ŠH a prostě se nad to povznést a jít dál, ale po tomhle udělám to co jsem ze slušnosti nechtěl, všechno svoje tam smažu, protože si to nezaslouží tam být pod dozorem takového idiota

Upraveno uživatelem jar_da
Odkaz ke komentáři
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...