Přejít na obsah

Michiho detailingový kroužek


Doporučené příspěvky

Rád bych poděkoval všem za dnešní účast na našem prvním (rozhodně ne posledním) detailingovém setkání.

 

Doufám, že jste si to užili...Snažil jsem se pomoct všem, ale v určitých okamžicích jsem byl trochu víc busy, tak snad jsem vyhověl všem a na nikoho nezapomněl :pivo:

Ty nemáš za co děkovat, my děkujeme tobě za super den. Akorát sem zjistil,že do teď sem dělal všechno blbě :pivo:

Ještě jednou díky moc :palec:

Odkaz ke komentáři

Napoprve to bylo super, ale rozhodne je co zlepsovat. Pro lidi kteri se tomu chteji opravdu venovat bych vytvoril nejake starter balicky, ktere by bylo mozne na miste koupit a rovnou vyzkouset/naucit. Takhle mi to prislo, ze komplet proceduru od myti, ironx, clay, lesteni a vosk jsem udelal jen ja s Martinem (mstoces). Nicmene akce super a rad bych priste videl vice lidi v akci :)

Odkaz ke komentáři

Ja diky moc za tuhle akci uzil jsem si to a hlavne sam bych se tomu asi tolik nepovenoval. Ale kdyz jsem videl jak vsichni kolem lesti motivovalo me to :)

Btw. Pred chvilkou jsem prisel z garaze jeste jsem nanesl s pritelkyni 2. vrstvu vosku :wub::lol: kazdopadne uz jsem uplne dead :D

 

Takze diky hlavne Michimu a klukum z Detailing shopu!! :pivo:

Odkaz ke komentáři

Díky za super den :palec: rád jsem potkal další OC lidi a taky dík všem kdo mi šmatal na auto :lol: :lol: :lol: :lol: (sranda) řekl bych, že za mě spousta inspirace ve všem možném a jak říkal majitel myčky neni problém to zopakovat za stejných podmínek takže si myslím, že to není jediná akce v tomto duchu připravila... :palec:

 

2 noční vrstva :lool: já budu pokračovat zítra... :palec:

Odkaz ke komentáři

Napoprve to bylo super, ale rozhodne je co zlepsovat. Pro lidi kteri se tomu chteji opravdu venovat bych vytvoril nejake starter balicky, ktere by bylo mozne na miste koupit a rovnou vyzkouset/naucit. Takhle mi to prislo, ze komplet proceduru od myti, ironx, clay, lesteni a vosk jsem udelal jen ja s Martinem (mstoces). Nicmene akce super a rad bych priste videl vice lidi v akci :)

 

No pozor jeste ten kluk z levnepneu to taky pak cely clayoval a voskoval apod.

 

Ono ja se treba vzdal delani cehokoli aby byly volny boxy pro vas, v 18 lidech bysme to u vsech aut asi stejne nestihli, boxy byly prece porad plny ;)

 

jinak super akce, kluci sedreny, auta nadherny, Michi a Tom skvele instruktaze a vysvetleni a pomoc ostatnim ;)

 

sem rad ze se to povedlo a myslim, ze si dame repete :)

Odkaz ke komentáři

Jen upřesňuji, že to byl Skrabi :palec:

 

Boxy jely naplno o čemž svědčí počet hektolitrů vody, které jsme spotřebovali :lol: Každý už by teď měl vědět co a jak chce a potřebuje a co je jak náročné a příště už by to mělo být jak dobře namazaný stroj :lool:

 

Jak všichni poznali, tak umýt správně auto, není časově ani fyzicky jednoduchá věc. Výsledky ale stály za to. Jindrovi dík za pokusné auto :palec: Jsem rád za to jak se do toho dostali Vasekk a Stóča se ženou a nebáli se zeptat i když už jasně bylo vidět, že věděli co dělají. Vojta začal z lehka, ale pak ho to nějak kouslo a jel jak motorová myš a získal si i fanynky :lol: Skrabi se nebál zeptat a je na něm vidět, že své auto miluje. Někteří kluci např Ambri, Cortez a Jirka získavali zkušenosti a informace pro budoucnost. Vitta jsem několikrát hnal do boxu, ale radši pouštěl kluky z clubu před sebe jako správný táta a nakonec na něj bohužel nezbyl čas, ale myslím, že si to vynahradí jindy. Jinak během celého dne dokumentoval náš sraz.

 

Hodnotím to hodně pozitivně. Každý si udělal na svém co chtěl a konečné společné focení bylo odměnou za celodenní námahu. Děkuju ještě jednou všem a jen připomínám páteční minisrázek v 18H u Shell, Průmyslová ulice, PHA!

Odkaz ke komentáři

Sraz perfektní a myslím, že jsem se dozvěděl spoustu informací. Dnes jsem auto odvezl na strojní leštění. Teď už jen nakoupit výbavičku a bude se pěkně udržovat.

Jinak Michal je blázen, samozřejmě v dobrým slova smyslu. Tomuhle koníčku fandím a vážně klobouk dolů:-)

Odkaz ke komentáři

Jee Shellka na Průmce, to bych se mohl ukázat s tou mojou hajtrou :lol: Jinak taková novinka, oktu si nechávám, nemám to srdce ji dát pryč :wub: V pátek jde na garanční výměnu cívek a v sobotu razím ke kámošovi do Ústí nahodit pružiny a nový přední brzdy, příští týden nahodím novou váhu vzduchu a zjištím možnosti výměny setrváku a pak už jen klempíř a lakovna a pak Neptun a montáž LPG :wub:

Upraveno uživatelem DanTe
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...