Honza9007 Odesláno Březen 27, 2013 Sdílet Odesláno Březen 27, 2013 Mno info dodám během víkendu, ale pravděpodobně díky počasí tenhle srázek posuneme tak na 20.4 Pro mě ideální volba... Absolutně nic, kvůli vzdělávání se, nestíhám. Takže přesun termínu kvituju a alespoň stihnu objednat potřebné věci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Březen 27, 2013 Sdílet Odesláno Březen 27, 2013 chalani, som uplny amater a zaciatocnik, cosi som nacital z inych for, neviem, ale neviem co ste riesili tuna... z financneho hladiska som sa rozhodol, ze najprv nakupim veci aby som dokazal auto kvalitne umyt, neskor by som sa chcel venovat prelesteniu... akurat zvazujem po kvalitnom umyti hodit nejaky vosk... no neviem ci by to malo cenu, bez predchadzajuceho lestenia, ale snad ano ci? dalej, nie som si isty postupom pri umyvani... ale tak co som cital predpokladam ze by som mal postupovat nejak takto : aktivna pena, dvojvedro, utriet auto?, clay, a zas pena? utriet? su nutne aj ine pripravky na lak? tarx a iron x? tie su prevazne an disky/podbehy ci? a hmyz by mal odstranit clay alebo? a co nasledne vosk/sealant? aky? myslim ze na ciernu farbu by sa najviac hodilo cosi leskle, alebo nebodaj wet look? dakujem, neviem sa od coho odrazit vobec... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 27, 2013 Sdílet Odesláno Březen 27, 2013 Zkus si precist navody na octaviaclub.cz Odkazy jsou snad i v prvnim prispevku tohoto tematu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Březen 27, 2013 Sdílet Odesláno Březen 27, 2013 dakujem, perfektne cital som nejake navody, ale boli vseobecnejsie, a postup mi nebol nejak nebol jasny... inak nejaka novinka je polyshave block, nahrada namiesto clayiu, mate s tym nejaku skusenost? alebo radsej zobrat clay? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Březen 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2013 Tak doufám, že tyhle naše návody vám to trochu víc osvětlí. Snažil jsem se je napsat pro lidi, co s detailingem začínají. V návodech budeme samozřejmě pokračovat i nadále. Dál vám budu přinášet novinky na trhu a byl bych rád, kdyby jste i vy vklákadali fotky vaší výbavičky a první fota a zážitky z leštění vašich miláčků 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 28, 2013 Sdílet Odesláno Březen 28, 2013 musime dat zase neco dalsiho :) abysme to stihli do 20.4. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Březen 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2013 JJ, v pondělí ti pošlu další díl s názvem Ruční a strojní leštění. Hlavně se musíme potkat a dohodnout rámec srazu. "Našel" jsem super prostor, uzavřený soukromý pozemek s parkovištěm a barem a mycím uzavřeným tunelem...ideální pro naši věc a někteří to budou i znát :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Březen 28, 2013 Sdílet Odesláno Březen 28, 2013 Na článek o "ručním a strojním leštění" se už těším neboť to Okta potřebuje jako sůl! Zvládne to člověk i svépomocí? Dokáže ruční leštění to samý co strojní co se týče zašlýho laku, mikroškrábanců, hologramů..? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kvido27 Odesláno Březen 28, 2013 Sdílet Odesláno Březen 28, 2013 Tak to já to bohužel toho 20.4. nedám. Třeba bude zima a ještě se to posune ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Březen 28, 2013 Sdílet Odesláno Březen 28, 2013 vraj nikdy nedosiahnes rucne to co strojovo, no netusim aky rozdiel tam moze byt inak ten clanok o rucnom lesteni by bol super nechcem kupovat lacnu lesticku, takze moje prve lestenie bude urcite rucne niekde som videl porovnanie druhov vosku, obycajny, wet look a neviem este aky, ale neviem to nikde najst, a neviem sa rozhodnut co by bolo lepsie na ciernu farbu neviete kde by som nieco podobne nasiel? alebo odporucanie? asi radsej klasiku na lesk vsak? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 28, 2013 Sdílet Odesláno Březen 28, 2013 Rozdíl je jasnej, protože ručně nikdy neuděláš to, co stroj s vysokýma otáčkama To máš jako kdybys srovnával bourání zdi majzlíkem a elektrickým bouracím kladivem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Březen 28, 2013 Sdílet Odesláno Březen 28, 2013 Když už jste to dělali tak jste meli udelat nejaky videa Michi co ty kýble? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 28, 2013 Sdílet Odesláno Březen 28, 2013 video mam z clayovani :) vono to neni moc easy, ale neco natocime. z clayovani mame asi minutu a pul. a z lesteni - no naneses, rozetres, rozlestis :D tam nebylo co tocit moc navic jsem mel plny ruce cvakani a prejizdeni :) ono se vam to nezda ale byla to makacka i pro me :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Březen 28, 2013 Sdílet Odesláno Březen 28, 2013 mal by som dalsiu otazku, mozem pozuit na hmyz pripravok tar-x? lebo v popise pise ze nie je vhodny na plastove casti a nastreky... a dalej, ak pominiem otazku ci leskly alebo mokry lesk, tak ma zaujima ako sa pouziva nano ochrana, ako by som pouzil napriklad toto ? http://www.autodetai...uemart&Itemid=1 potreboval by som este na to nejaky vosk? alebo pod to najprv? inak zvazujem prevazne synteticke vosky... inak posielam, co som si zatial naskladal do kosika, ten sealant od chemical guys je tam len tak narychlo... co by som mal vymenit? je mi jasne ze je to drina, tak nejake lestenie najdem na youtube... neviem ako dlho by som mal kruzit s padom a podobne :D velmi si cenim ludi co sa snazia inym nieco vysvetlit a pomoct 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Březen 28, 2013 Sdílet Odesláno Březen 28, 2013 Tak já zatím přidám fotku svojí první základní výbavy ;) zatim jsem zkoušel jen šampon a ten mě hodně překvapil a ještě jsem zkoušel glass cleaner a ten je taky dobrej... jinak v tomhle počasí se nedá moc nic dělat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Březen 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2013 Header 009 velmi pěkná výbava, chválím, je vidět, že pečlivě sleduješ naše vlákno! a dalej, ak pominiem otazku ci leskly alebo mokry lesk, tak ma zaujima ako sa pouziva nano ochrana, ako by som pouzil napriklad toto ? http://www.autodetai...uemart&Itemid=1 potreboval by som este na to nejaky vosk? alebo pod to najprv? inak zvazujem prevazne synteticke vosky... inak posielam, co som si zatial naskladal do kosika, ten sealant od chemical guys je tam len tak narychlo... co by som mal vymenit? je mi jasne ze je to drina, tak nejake lestenie najdem na youtube... neviem ako dlho by som mal kruzit s padom a podobne :D velmi si cenim ludi co sa snazia inym nieco vysvetlit a pomoct Hele já mám na nano ochranu svůj názor. Ještě bych použil tu od Wolfs chemicals, ale to pak musíš používat i jejich šampóny a podobně, a to mě, kterému jde o perfektní lesk a look od přírodních vosků, nevyhovuje. Pro mě je to málo muziky za hodně peněz. Ale jestli chceš, tak to můžeš nanést, aplikace je lehká a pak bych to ještě přetáhnul voskem. Co myslíš tím mokrým vzhledem u vosku? To mě nějak vrtá hlavou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Březen 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2013 Chtěl bych vás alespoň na okamžik pozvat do města Telford ve Velké Británii, kde se uskutečnil první evropský sraz lazenic v roce 2013 článek ZDE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Březen 29, 2013 Sdílet Odesláno Březen 29, 2013 Chtěl bych vás alespoň na okamžik pozvat do města Telford ve Velké Británii, kde se uskutečnil první evropský sraz lazenic v roce 2013 článek ZDE Tyjo luxusní podívaná, závidím, že jsi u toho byl naživo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Březen 29, 2013 Sdílet Odesláno Březen 29, 2013 Tak pridavam fotky z malyho srazku u Michiho v nedeli Muzu jedine doporucit si s nim setkat a proverit aktualni stav vlastniho auta! Moje 11 let stara plechovka prokoukla a co mne bylo dulezity je ze lak je zase skoro jak novy. Vcera zrovna jsem byl za deste na dalnici a auto kdyz jsem dojel tak bylo skoro cisty a ne zapraseny jak vzdycky jeste jednou: Michale moc Ti dekuju B) Pridavam fotky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Březen 29, 2013 Sdílet Odesláno Březen 29, 2013 nádhera vypadá to luxusně koukám že čísla dolů téměř vždycky už jsem si toho všiml v seriálu co dělali s vittem, nechceš trošku rozepsat co jste použili ? vidím tam akorát limeprime 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Březen 30, 2013 Sdílet Odesláno Březen 30, 2013 (upraveno) Toho 20.4 bych to dal,ale nevím jestli mne s mojí šedivkou nevyhodíte. Leda že bych vám šedivku půjčil jako tréninkový materiál Upraveno Březen 30, 2013 uživatelem Živočich7007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Březen 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2013 Určitě tě nevyhodíme. Budeme rádi když dorazíte všichni co vás to zajímá Akorát tréninkových aut je všude kolem hafo nádhera vypadá to luxusně koukám že čísla dolů téměř vždycky už jsem si toho všiml v seriálu co dělali s vittem, nechceš trošku rozepsat co jste použili ? vidím tam akorát limeprime Na Luigiho auto šlo podobně jak na Vittovo. WAP, Šampón Raceglazé aqua bath (TOP), WAP, sušení, IronX, WAP, Supernatural Clay medium (tady to skoro bylo na hard) s Born Slippy, WAP, sušení, strojní aplikace Lime Prime s žlutým 3M (je to krapet lepší než ruční, hlavně člověk nepřijde o ruce - normálně se při strojním leštění oblepují plastové, gumové a jiné výčnělky, u Lime Prime není potřeba) rozleštění dlouhosrstým mikrovláknem typu summit a aplikace vrstvy vosku Supernaturálku, rozleštění a finish. Okna glass polish od Autoglymu Celková doba práce byla cca 5,5h Luigiho autíčko prokouklo neuvěřitelně, hlavně zmizely zbytky od samolepek a různých pryskyřic co kapou ze stromů. Zmizely i fleky co jsem si myslel, že to Clay nedá. A až Luigi vymění přední haupnu, tak to bude moooc pěkné A příště už to určitě všechno zvládne sám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lasse Odesláno Březen 30, 2013 Sdílet Odesláno Březen 30, 2013 Kolik vyjde taková péče? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Duben 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2013 Jak to myslíš? Jako kolik stojí když ti to někdo udělá, nebo kolik stojí přípravky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
eda1 Odesláno Duben 1, 2013 Sdílet Odesláno Duben 1, 2013 Ahoj Doporučíš někoho na komplet čištění interieru z okolí Kolína, Kutné Hory případně Prahy východ? Nebo přímo ty? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Duben 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2013 Ahoj, já jsem busy, zkus Štěpána 4x4, ale nevím jak to má s tím zraněním. Nebo Chadwicka, oba myslím psali, že dojíždí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lasse Odesláno Duben 1, 2013 Sdílet Odesláno Duben 1, 2013 Jak to myslíš? Jako kolik stojí když ti to někdo udělá, nebo kolik stojí přípravky? Ano, když to někdo udělá. Konkrétně ta práce co je výše zmíněna a nafocena. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boxxer Odesláno Duben 2, 2013 Sdílet Odesláno Duben 2, 2013 Co nějaká akce v Ostravě? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 2, 2013 Sdílet Odesláno Duben 2, 2013 zatim brno mozna by se dalo vymyslet neco na sraz Ostravska 15.6. co michi? Ale zavisi to i na klucich z DS jestli budou chtit/moci dorazit a vzit nejaky veci s sebou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Duben 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2013 Já nejsem proti, ale potvrdit budu moct něco až tak dva týdny před. A navíc nafta není zadarmo a mě čeká svatba. Nakrmit nenasytné příbuzenstvo mě asi na chvilku vysosne Doma teď dělám každý měsíc stojku a obhájit si jakýkoli výdaj je boj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.