x Michi x Odesláno Duben 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 13, 2013 Jj, poptám se kluků a zkusím ti najít někoho blíž :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Skrabi Odesláno Duben 14, 2013 Sdílet Odesláno Duben 14, 2013 Na interier mě hodně mile překvapil Autoglym Vinyl & Rubber Care 500ml,jak účinkem tak výdrží. Na venkovní plasty zase zklamal Autoglym Bumper and Trim Gel,dobrý je ValetPro Dionysus Trim Glitz nebo New Look Trim Gel. Obojí jsou gely a jejich zpotřeba je opravdu minimální,až se člověk diví a po přepočítání zjistí jak želva nebo sonax vyjdou ve výsledku draze. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Skrabi Odesláno Duben 14, 2013 Sdílet Odesláno Duben 14, 2013 Kde bude ta akcička toho 20.4. ? zatím jsem nenašel místo konání 0 Citovat Odkaz ke komentáři
acter Odesláno Duben 14, 2013 Sdílet Odesláno Duben 14, 2013 Ale taky bych uvital nejakej "Starter kit"... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Duben 14, 2013 Sdílet Odesláno Duben 14, 2013 Jestli jeste nekdo rekne, ze ironx ma prijemne visnove aroma tak dostane ranu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Duben 14, 2013 Sdílet Odesláno Duben 14, 2013 docela mne to dostalo, kdyz michi rikal: "no prej to voni visnema!" Mam specialni rtiskarski redidlo doma, a to voni prijemneji :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Duben 15, 2013 Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 Chcel by som sa spýtať - mám na OII celkom poškrabané predné svetlá, ako sa to dá odstrániť ak je to vôbec možné? Skúsil som nájsť niečo na nete a našiel som toto video - neviem či to má byť vtip? :D http://www.youtube.com/watch?v=ahQYCj_Lb1o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Duben 15, 2013 Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 vtip to nebude, protože některé zubní pasty obsahují abrazivní částice ale nemyslím že je to ideální, moc se v tomhle neorientuju ale světla se normálně strojně rozleští a pak nanese nějaká ochrana.... je lepší najít někdoho kdo má strojní leštičku a dělá to... můj názor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 15, 2013 Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 michi misto ladi, dneska tam byl se poptat zitra bude chytrejsi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Duben 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 Ano, ano. Chci vybrat to nejlepší místo s nejlepšími podmínkami, takže proto se to trochu protahuje :lool: Každopádně zítra si odskočím na operaci na Homolku a až se proberu, tak mám poslední schůzku v Hostivaři a pak se rozhodne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mstoces Odesláno Duben 15, 2013 Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 Tak ať operace dobře dopadne!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Duben 15, 2013 Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 chalani ako je to s opravou laku pomocou opravnej sady? je to potom problem rozlestit? dalo by sa to aj rucne, bez pomoci lesticcky napr s p1 pastou? tu opravnu sadu kupim rovno vo vw/skoda/audi? mam kopu skrabancov az do bieleho, kopu obitych miest od kamienkov, pripadne momentalne mam problem s kufrom, zraza sa mi z naraznikom, az mi takto opukala farba... na toto by este zabrala ta opravna sada? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Duben 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 Tužky a jiné opravné sady od škody už nerozlešťíš...těžko leštit tam kde lak není. Na kamínky ti doporučuji chipex.co.uk, bezva věcička Na ten kufr už bych to viděl spíš na lakovnu.... Tak ať operace dobře dopadne!! Děkuju, mám trochu větřík :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Duben 15, 2013 Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 tak mam na mysli opravnu sadu ktora ma byt z dvoch casti, prva ma byt metaliza, a dalsia ma byt priehladny lak, a to bolo z coho lestit predpokladam... to na kamienky idem mrknut :) inak pozeral som predny naraznik, a mam tam kopu cierok od kamienkov, ale su to proste dierky, akoby pokrcena farba, ze nie je odbita,su to take male krateriky... tieto sa daju rozlestit? aspon troska? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Duben 15, 2013 Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 Tak nevím ten chipex, řekl bych , že to videjko je něco podobného jako videa s těmi opravnými tužkami , kde mi to připadá jako film puštěný pozpátku s tím , že a v tom fixu je zapíchlý hřebík, který dělá tu rýhu. Ta, když se to pustí pozpátku jako mizí :-) Blbost je už jen to , že tu barvu rozmazává. Ta kapka když uschne se i tak propadne . Aby se ten ťukanec vyrovnal, musí se to několikrát opakovat bez rozmazávání, než se to vyrovná s okolní výškou laku.Samozřejmě ne takové velké kapky. Navíc s tím leštičem , kterým tu rozmazanou barvu dostává z toho laku, zase vymyje tu barvu z těch dolíků.... i to málo, co tam zůstalo. Ono se to dá trochu zaretušovat, ale musí se člověk obrnit trpělivostí a s každou tou ťupkou se trpělivě drbkat , až se alespoň trochu zamaskuje / ztratí :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Duben 15, 2013 Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 Michi drzim palce nech to dobre dopadne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Duben 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 Děkuju, jdu na to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ambri@piota Odesláno Duben 16, 2013 Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 Michi v sobotu má bejt hnusně a má chcát, nechceš to ještě nějak překopat nebo to risknem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 16, 2013 Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 ja jsem deska ten chipex objednal, tak s tim zkusim pak neco vymyslet, natocit a napsat... uvidime jak to bude fungovat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Duben 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 S termínem už hýbat nebudem. Tak snad detailingovej bůh dá a nebude lejt jak z konve... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Duben 16, 2013 Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 Chtělo by to nějaký začáteční sety pro OC z těch přípravků v návodech (třeba pro různý cenovky), abych to tam nemusel házet po jednom jak vůl a rovnou to koupit v setu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Duben 16, 2013 Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 S termínem už hýbat nebudem. Tak snad detailingovej bůh dá a nebude lejt jak z konve... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Duben 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 Takže nakonec z operativních důvodů měníme sobotu za neděli. Budeme mít celé mycí centrum jen pro sebe. Cena za nájem v neděli je desetinová oproti sobotě. Účastníci se složí na nájem (cca 200kč za osobu - záleží na počtu účastníků ) TĚŠÍM SE NA VÁS i s vedením OC a kluky z DS Michi Jindroooo :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Skrabi Odesláno Duben 16, 2013 Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 Centrum v Hostiku pod kinem? a v kolik hodin? cca na tu devátou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Duben 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 Přesně tak, ofiko start je 9.30 :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Duben 16, 2013 Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 Kurnik mám to kousek od baráku, asi vemu SONAX a SHERON přípravky a přijdu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Duben 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 Přijeď. Kontejner na odpadky tam je velký 0 Citovat Odkaz ke komentáři
acter Odesláno Duben 16, 2013 Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 Skoda, ze mi to nevyjde...musim do Nemec...ale doufam, ze se nekdy potkame... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Duben 16, 2013 Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 Klucí, bohužel jsem na tom stejně jako kolega acter... musím do WOBu na povinný školení na Ehru ach jo, já mám snad souzený jezdit špinavým autem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Duben 16, 2013 Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 V neděli? Pecka, počítejte se mnou. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.