Přejít na obsah

Michiho detailingový kroužek


Doporučené příspěvky

Ahoj, tak sem si objednal ironx a lime prime tak snad "buh" da a budu to moct o vikendu vyzkouset ;-) jinak jeste se zeptam na postup:

Wap oplachnout,Umejt,Oplachnout,Poradne vysusit,Ironx (nechat 5-10min),Oplachnou,Osusit,Lime prime,Vosk

 

Diky ;-) jeste se zeptam jakou ma lime prime ucinost kdyz je nanasen rucne (ne strojne)

Odkaz ke komentáři

Vážení klubáci, velmi často od Vás dostávám soukromé zprávy a emaily v níž mne žádáte jak na renovace autolaku a všechny postupy a čím leštit.

Já sám jsem se učil zacházet s leštičkou velmi dlouho na to abych si troufl jít a zrenovovat lak např. na porsche a další jiné značky a takové učení stojí i desetitísíce! To se na mě nezlobte ale nevidím jedinný duvod proc bych měl tyto cenné informace a rady zveřejňovat a navíc zdarma.

A jsou i takový který jsem v životě neviděl a májí takovou drzost!!!! ze mne tahat informace typu kolik mám čistého z renovace laku, kolik vydělám za měsíc a podobně.

 

Omlouvám se že to píšu sem ale je to o detailingu a ten se tu řeší a je to tu na očích všem. Takže kdokoliv mi napíše SZ nebo email s výše uvedeným dotazy nebudu reagovat a nikdy neodpovím takže je zbytečné neco takového posílat.

 

Děkuji za pochopení a detailingu zdar.

Štěpán

Odkaz ke komentáři

Né asi, jak říká Dakie leštička vypadá jak flexa která je mi bližší.... nerad bych aby auto vypadalo jak po jejím zásahu...laugh.gif.

Jinak nechápu ty kteří z tebe tahají takovéto informace.... kdyby fungoval takovejhe know-how sharing tak neexistujou zadny firmy a kazdej si dela vsechno sam.....

 

btw, dneska jsem narazil na youtube na toto, celkem vydatna aktivni pena ci co to je ;)

http://www.youtube.c...h?v=_SS66yCEtwQ

Upraveno uživatelem header009
Odkaz ke komentáři

A kolik to teda hodí čistýho? :lool:

 

Ne dělám si legraci, je jasný že tohle know-how by bylo nesmysl někomu zadarmo poskytovat, nechápu jak to někoho muže napadnout se na to ptát. Já sem třeba naopak rád že se člověk vůbec něco dočte, protože naučit se správný postupy neni jen tak.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...