Přejít na obsah

Eliho ušmudlaná nafta

Doporučené příspěvky

Nehodlám na auto dodávat ádný tuzerský spojlery, ani kídla, mračítka atd... :) tohle mi pišlo decentní, proto je to tam, jak píše Dom, až mě to omrzí pude to do původního stavu :) Každopádně pomalu upouštím od Faceliftu. Předfl na zemi a pěkných kolech je málo :) To je docela raritka :) Až dodělám motor, na řadu přijde JOM :) :lol:

Odkaz ke komentáři

To Jero : Sakra koukam ze em te asi trochu okopiroval :D Ale vážně mě to napadlo v neděli odpoledne, že by to mohlo vypadat dobe, tak jsem to udělal a ted koukam ze to mas i ty :D

Já to mám jen stříkaný i logem,když se láme světlo tak je tam ten nápis škoda a logo dobře vidět,ale černý se mi to líbí víc :)

Ted to mám sundaný na zimu mam stříbrnou s tím plast krytem na masku :) ,ale je to pěkný.

Určitě si nic neokopíroval :) :pivo:

Odkaz ke komentáři

Dej tam ty svoje a uvidíš. Depa nesvítí tak dobře jako origo, proto jsem dal jiné žárovky. Jinak světla jsou skleněný, takže to ničemu nevadí.

http://obautodily.cz/eshop/ledky-zarovky-xen-prestavby/dovoz-zarovky-halogenove/h4/zarovka-halogenova-h4-12v-100-90w-xenon-sada-id:28.eshop

Sklům je to u řiti. Ale paraboly tě nakopou do prdele. Se podívej nad žárovky... obecně kolem žárovek. Bývá tam vypálená odrazová vrstva.

Co jsem si vyčistil předFL světla a nahodil nbr, tak už neuvažuju o jinejch světlech. Když mě někdo jebne zepředu, aspoň to nebude stát tolik :-/

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...