Eliapes Odesláno Květen 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2013 :D no bylo hrozny kdyz jsme to sundali ze zvedaku a koukl na to, ta kapota byla hrozne dole :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hybli Odesláno Květen 29, 2013 Sdílet Odesláno Květen 29, 2013 Máš to pěkný předface má prostě něco do sebe :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
t-vag Odesláno Květen 29, 2013 Sdílet Odesláno Květen 29, 2013 :D no bylo hrozny kdyz jsme to sundali ze zvedaku a koukl na to, ta kapota byla hrozne dole :D moc dobře vím o čem mluvíš,protože já tohle udělal při montáži stavítka taky :lool: předek i zadek úplně na krev dolů (tenkrát ještě na 16kách) :lool: :lool: kolik máš nápravnici od země nemáš změřený? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Květen 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2013 Hybli : Moc dekuji, tak se mi predface libi :) :D mam to cca 4 cm od zeme. Je to strasna zmena. Ale zvykam si. Je to vazne hrozne nizky :D vlastne se da rict ze nejnizsi aniz by se musel rezat nosnik. Ted jeste vyresit podlozky na zadek a odklony na predek a tim vyska konci :) pak se bude ladit karoserie a motor :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Trixx7 Odesláno Květen 30, 2013 Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 Jestli chces tak ti prodam camber plates. Tak za tyden by byli k mani :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
De_Tomaso Odesláno Květen 30, 2013 Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 Jsem se tě chtěl zeptat jestli si řezal nosník,ale dočetl jsem se že ne??Chci se tě zeptat co na to dlouhá polosa??Netříská ti to o nosník?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Květen 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 jasně že to dře no :( Ale nosník fakt žezat nehodlám :) Radší to o kousek zvednu. bude stačit tak půl centimetru :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
De_Tomaso Odesláno Květen 31, 2013 Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 Tak to jsi měl to same,ale mi to nedalo a Já ho vyřezal a ješte jsem to o 1cm složil :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gombi Odesláno Červen 2, 2013 Sdílet Odesláno Červen 2, 2013 no vidíš konečn si to složil a vypadá to suprově ještě trochu a bdue to top :) ale i tak je to suprový a dávám palec hore :)fakt pecka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Červen 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2013 Díky moc :) Jak jsem tu psal, na předek půjdou camber plates a zadek podlozky 0,6cm bude to akorat :) Diky moc za pochvalu chlape :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Červen 3, 2013 Sdílet Odesláno Červen 3, 2013 vypadá to hooodně dobře. Bohužel pro mě nepoužitelný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hybli Odesláno Červen 3, 2013 Sdílet Odesláno Červen 3, 2013 Je to krasavice, já nakonec pořídil Bilsteiny + pružiny Eibach -30/-30 Chtěl jsem to složit jako Ty Eli, ale mám nájezd minimálně 3000km měsíčně a s takovouhle žehličkou bych urval někde vanu, nebo něco :-) Ale ještě jednou, okta je na foto TOP, přesně takhle si to představuju u naleštěnejch žehliček :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červen 3, 2013 Sdílet Odesláno Červen 3, 2013 Já také najezdím za měsíc kolem těch 1500-2000km a jezdím dálky z Litoměřic přes Prahu do ČB a pohoda ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hybli Odesláno Červen 3, 2013 Sdílet Odesláno Červen 3, 2013 Hans: Ty mi nedáš s tou žehličkou spát :D Ale už jsem se rozhodl a zítra v 11 mám sraz s chlápkem co mi prodá ty Eibachy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červen 3, 2013 Sdílet Odesláno Červen 3, 2013 Dobře ale štělovák je štelovák...dá se to posadit hodně dolu a je to pořád rozumné a dá se s tím jezdit :D....já i ted jak jsem, tak do ČB pohoda..za měsíc budu auto posazovat ještě víc....prostě max co půjdě a bude alespon trochu jezditelný :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hybli Odesláno Červen 3, 2013 Sdílet Odesláno Červen 3, 2013 No jen počkej jak si budeš muset plánovat i cestu pro rohlíky :-D Ale obdivuju Vás kluci, že si na to troufnete a hlavně fandim vám! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Červen 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2013 Partner 1999 : Jasne mockrát děkuji, moc si vážím tvýho názoru :) Hybli : No jasný, není to nic hroznýho to takhle složit, jen to chce pak vyříznout stabilizator. Ja uz niz nechci abych musel rezat i nosnik. Uz takhle mi prijde ze to je az moc :D Hans : No jasný, štelovák je štelovák :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dom Odesláno Červen 21, 2013 Sdílet Odesláno Červen 21, 2013 Tak co pane? :) Děje se s Octou něco novýho? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Červen 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2013 Zatim jsem se dostal do stadia kdy proste jen jezdim. Na vysku jsem si zvykl hoodne rychle. Ted me jen deprimuje to brouseni poloosy o nosnik. Nejspis nosnik riznu. Stejne planuji vzduch tak je to jedno. Musim koupit gumy na predek. Vylestit limce. Nalakovat predek. Vymenit okno. Je toho proste hrozne moc no :( penez je zatim po malu, takze to jde slowly. Minulej tejden jsme sepily sloupky do cerna a zatmavili zadni i predni svetla. Samozrejme ze predky jen decentne. Fotot dodam. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 22, 2013 Sdílet Odesláno Červen 22, 2013 Chlape co resis za gumy?Mozna bych o necem vedel ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Červen 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2013 215/35 :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Červen 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2013 konecne se mi po dlouhe dobe do ruky dostala kozena manzeta radici paky! Trochu sem upravil svy a mam radost :) Tady foto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 25, 2013 Sdílet Odesláno Červen 25, 2013 To máš řadičku z Golfa? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Červen 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2013 Hlavici ano. Vypadá skvěle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Červen 25, 2013 Sdílet Odesláno Červen 25, 2013 Kůže je vždy dobrá. Ty zelené švy jsou tvoje práce? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Červen 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2013 Ano ano, je to moje prace. Nic na tom ale nebylo diry uz tam byly naznacene pote, co jsem stare svy vyparal :) Jeste mi chybi presit rucka. Tu uz taky mam :) pak zacnem lakovat plasty v interieru :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Červen 26, 2013 Sdílet Odesláno Červen 26, 2013 Zatim jsem se dostal do stadia kdy proste jen jezdim. Na vysku jsem si zvykl hoodne rychle. Ted me jen deprimuje to brouseni poloosy o nosnik. Nejspis nosnik riznu. Stejne planuji vzduch tak je to jedno. Musim koupit gumy na predek. Vylestit limce. Nalakovat predek. Vymenit okno. Je toho proste hrozne moc no :( penez je zatim po malu, takze to jde slowly. Minulej tejden jsme sepily sloupky do cerna a zatmavili zadni i predni svetla. Samozrejme ze predky jen decentne. Fotot dodam. :) Hele zda se mi to jen z ty fotky, nebo mas tahany predni blatniky? Docela to vypada upravene 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gombi Odesláno Červen 26, 2013 Sdílet Odesláno Červen 26, 2013 Prostě parádní kára :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Červen 26, 2013 Sdílet Odesláno Červen 26, 2013 sákra ta řadička luxus. Co nějaký návodíček? .-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sade Odesláno Červen 26, 2013 Sdílet Odesláno Červen 26, 2013 radicka paradni,rucka a do setu volant a bude to fakt super.volant mam zde v bazaru v nabidce obsity zelenou niti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.