Spooky1 Odesláno Únor 6, 2014 Sdílet Odesláno Únor 6, 2014 Tak sup sem s tim ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dunaj6 Odesláno Únor 6, 2014 Sdílet Odesláno Únor 6, 2014 a ja uz som to video videl nehehe :D dobre to mas :) len by ma zaujimalo kolko ta to vyslo ten vzduch.. vsehovsudy kolko si do toho dal? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Únor 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2014 Tady je video :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 6, 2014 Sdílet Odesláno Únor 6, 2014 luxusní práce :) všecky palce nahoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Únor 6, 2014 Sdílet Odesláno Únor 6, 2014 ty woe to je luxus.. na kolik tě to vyšlo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Únor 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2014 Kluci díky za pochvalu... stálo mě to v celku okolo 16-18 tisic, ale priznam se ze mi ast pomohli nasi dostal jsem kompresor k Vanocum. Jo a podotýkám že vepředu je origo horní uložení :D Jsem zvědavej co se stane až tam bude to z pola :D Dneska jsem schválně na křižovatce zastavil a vyfoukl to a chláek vedle si klepal na čelo a moc mě nechápal :D Ale co... je to sranda a hlavně jsem si to dělal sám s tátou tak vím kde co a jak je udělaný a naprosto tomu věřím a s elektrikou mi pomohl Jarýsek ze sekce O2, kterymu timto opet moc děkuji. Ted uz jen poskládat kola letnaky a uidime jak nám to sedne a doladí se fitment podle nich :) Rád bych, aby limec byl zaroven s lemem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Únor 6, 2014 Sdílet Odesláno Únor 6, 2014 To je parádní cena, mít ted přebytečné peníze, také bych do toho šel, je to užitečná věc, než vláčet auto na statiku po zemi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Únor 6, 2014 Sdílet Odesláno Únor 6, 2014 Ty vole to leží jak kráva,LIKE !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Únor 6, 2014 Sdílet Odesláno Únor 6, 2014 Pěkně pěkně akorat ta cena,to už se ani moc neoplatí si to schanet sám když podobne peníze stoji kompletní stavebnice 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Únor 6, 2014 Sdílet Odesláno Únor 6, 2014 z eletrikou jo? a kdo ti to vsechno nahazel na auto a pozapojoval a pul veci vymyslel? :D :D dobreeee :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Únor 6, 2014 Sdílet Odesláno Únor 6, 2014 se nebavíme o praci a ano včetně elektra. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Únor 6, 2014 Sdílet Odesláno Únor 6, 2014 nevím esli to zní jen tak moc na videu to ufukovaní .. ale dle meho to mohlo být tižší.. ale jinač bomba hore a respekt že si to dělal převážně všechno sám :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Únor 6, 2014 Sdílet Odesláno Únor 6, 2014 Lupino to bylo na Petu jak napsal ze sem mu pomohl z eletrikou :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Únor 6, 2014 Sdílet Odesláno Únor 6, 2014 Aha a ja myslel že bude hádka hm tak nic no,ale jinač kuci chválím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dunaj6 Odesláno Únor 6, 2014 Sdílet Odesláno Únor 6, 2014 aha, no ja som videl video na FB kde bolo len zadne koleso v tej garazi.. :D toto vyzera omnoho lepsie :D keby to stalo mensie prachy tak sa na to zlomim asi tiez :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Únor 6, 2014 Sdílet Odesláno Únor 6, 2014 Paráda chlape funguje to výborně :) Oba máte s Jarýskem za 1* :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dream_less Odesláno Únor 6, 2014 Sdílet Odesláno Únor 6, 2014 na ofuk daj festo tlmič bude to tichší ,parada robota ,ale necham si offroad style ,toto je parada na srazy to bude šupa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 6, 2014 Sdílet Odesláno Únor 6, 2014 Jarysku dyk nam to psal ze to stavel s Tatou...Muzu ti taky rikat tatko :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Únor 6, 2014 Sdílet Odesláno Únor 6, 2014 jo v pohode synu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Únor 6, 2014 Sdílet Odesláno Únor 6, 2014 Super Eli P.S. ty komenty na FB ignoruj, některý jsou fakt dementi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Únor 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2014 Kluci co mě znaj ví jakej sem a já se za ničím nehoním, každej ví co se za tima facebookovýma profilama skrývá za kok*ty. Lidi co většinou auto nemaj a když maj tak bud schnily na hovna a nebo metr nad zemí. Ale nejsem low maniak, respektuju všechny názory, jen to trochu zamrzí když se s tím člověk půl roku sere.... Ale co se dá dělat, stavím si to podle sebe a nepotřebuju to opírat o zem protože to ma tamhleten a tamhleten.... Je mi to fakt jedno, chci aby to bylo pěkný na oko... což ted neni, ale v zime si nebudu kurvit kvalitní leštěný RHčka :D Me ten zduh baví.. už sem řešil problémy s redukcema na panerovou hadici, naštěstí mi pomohli chlapi co dělaj tlakový hadice pro JZD a navíc vše za pár korun :) To dokáže potěšit... Jen se mi to nepovedlo pořádně utěsnit a BOMBA pořád trochu utíká. taky musím udělat novou podlahu do kufru a pořádně si dát záležet, taky umistit poradne tlačítka na ovládání a taky predelat budiky.... Auto mě baví je to sice plečka z roku 2000 a za ty peníze bych měl už dvojku oktávku, ale na co? Vzdyt si ty auta stavíme pro radost... Je mi 20 a peněz moc není, ael co jde musi do auta :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Únor 7, 2014 Sdílet Odesláno Únor 7, 2014 Jasně ať si řikaj co chcou.. neni hlavni mit ve vyfuku 20 děr aby to křičelo.. hlavni je o ten pocit z dobře udělanych věci na kterych si sam dřel... tuning neni o tom jezdit rychle ale stylově ... ( beztak věčina z nich ma feliciu nebo punto.. a ješte většina jezdi v tatově autě) takže tobě Eli hodně velkej Palec na horu jak na tom dřeš a davaš do toho srdce.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Únor 7, 2014 Sdílet Odesláno Únor 7, 2014 ja tam nic spatnyho necetl.. to ze tam pisou ze je to nazimakach snad v zime nemuze brat nikdo vazne ne? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Únor 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2014 Jo kamo jsem rád že sis udělal čas a pomohl s montazi :) Nemyslel jsem to spatne.... spis ze s tatkou jsem vymyslel priruby a tak :) Navis tech 6 hodin práce byla docela sranda :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Únor 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2014 Tak dnes zkouška :) Předek potřebuje 15mm aby byl lem-blatník tak mam obednany ulozeni z pola a zadek jde az pod :) mam to na mm presne, to jsem ani necekal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 7, 2014 Sdílet Odesláno Únor 7, 2014 Bomba, takhle je to akorát 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Únor 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2014 Diky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 9, 2014 Sdílet Odesláno Únor 9, 2014 Moc vělká paráda a na letních je to dokonalý , jen jak psal dream_less, dej na výstup vzduchu tlumič, který ti to hodně utiší, pak to bude krásně potichu odfukovat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Únor 9, 2014 Sdílet Odesláno Únor 9, 2014 Bomba chlape tohle je pecka moc moc krásně to vypadá a LIVE to musí bejt ještě hezčí a těch bl.ů co píšou na fb ty intelektuální žvásty tak jen záviděj protože se na to sami nezmůžou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.