HanyZ Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 no kožené nemám, to je pravda, takže jen podle intuice - která je zřejmě chybná no po devíti pivech každopádně RS sedačky bych asi bral, sednout si do nich jednou, už bych asi neměnil ale možná je dobře, že jsem spokejený s tím co mám, zase bych vrazil prachy do sedaček, to by mě žena asi zastřelila už ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dimi Odesláno Listopad 7, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 Dimi: s tim ja nesouhlasim protoze za 5000 Kc je to jen kozenka a podivej se na odvedenou praci kdyz si nechas predelat svoje sedacky do kozenky + novy molitany, tak si taky kolem 10.000 Kc (ty molitany taky nejsou prdel + prace s tim), ale porad mas hnusnou kozenku. Ta kvalita materialu a zpracovani se podle me neda srovnat. Navic budes nejakou dobu bez auta. Ja to po propocitani resil origo RS sedackama a svoje stary jsem prodal. Kdybys to taky tak udelal, tak se treba dostanes po odecteni penez za svoje sedacky na cenu 10.500 Kc... Nevim, jak rikam, kazdy at si vybere, ale to precalouneni sedacek za 5000 Kc neni nic extra. to jestli jsi řešil sportovní sedačky sedačkama z RS OI, tak to myslím nebylo zrovna nej řešení. RS sedačky mají do sportovních hodně daleko. Boční vedení mizérie a kůže zrovna košér také není. Vím co mluvím, měl jsem je v první OI. Když si vezmu cenu za tyhle 13 000,- ... tak s přešitím do kůže a s pěkným bočním vedením jsem v tom za 13 000,- i s tapecama. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 7, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 (upraveno) ja je bral kvuli barve ono vubec Octavku nejakyma sportovnima sedackama fakt nezachranis Mas na to jiny pohled, neberu ti ho. Ale nech si predelat tvoje sedacky presne do tech ze Seatu a uvidis, ze na 13.000 Kc se s tapecama fakt nedostanes Upraveno Listopad 7, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dimi Odesláno Listopad 7, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 ja je bral kvuli barve ono vubec Octavku nejakyma sportovnima sedackama fakt nezachranis ja si na ni nemohu stezovat ted a ani pred nekolika lety, kdy jsem mel prvni ... jinak sedacky ... barva dobry, ale ... neprakticky, nesportovni, nepohodlny ... na nic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest woo-doo Odesláno Listopad 7, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 Zdravím chlapy ve spolek ...přidám něco málo z praxe ...sedačky do Octavia 1 pasují z Leonu1 Toleda II. Golfa IV a Bory ..jinak pokud jde o Passat B5 a B5.5 tak přední mají na OCT užší rozvor kolejnic a zadek je uplně jiný ..co ale jde je přehodit molitany z Passata na konstrukce z Octavie ale jen předky!!!! co se týče OII. tak po úpravě jdou molitany na jedničkovou octavii teda předek nebo pak vařit a upravovat kolejnice ale to není ono... další blud co tady čtu je o umělé kůži (chcete-li koženka nebo vznešeně Ekokůže), je to umělý materiál s tím ubývá i spoustu problémů s praskáním a údržbou ..někdo tu píše že je to laciná nekvalitní náhražka... pravdou ale je, že většina automobilek vč. koncernu dělá varianty interierů v pravé i umělé kůži ..přičemž u pravé je použitá umělá ze 70% ....tedy mnoho z vás má umělou kůži aniž by to vůbec poznalo... třeba tapeci se dělají u škodovky z 80% v umělé ..dnes je tato varianta umělé kůže hojně využívána právě pro velmi dobré zpracování i zdařilost a výdrž ....já sám ji preferuji před pravou ..dnes už není koženka do aut jako bývávala na sedačku do čekárny k doktorovi... má výborný vzhled, barva je stálejší odpadá pravidelné mazání drahýmu vosky, opravy jsou lacinější a hlavně pořizovací cena....jediné co chybí je vůně kůže uvnitř...kdo pozná že tento interier je z koženky?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deluck Odesláno Únor 18, 2011 Sdílet Odesláno Únor 18, 2011 prodam komplet kozene sedacky prdni zadni z VW pasat b5 bezové..s aibagy, stavitelne, vyhrivane,s bederkami,v celkem slusnem stavu..za 6500KC 773333609 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 18, 2011 Sdílet Odesláno Únor 18, 2011 toto není sekce bazar.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
djbond007 Odesláno Únor 18, 2014 Sdílet Odesláno Únor 18, 2014 http://www.autocalounictvi-cl.cz/2-autosedacky.html tohle je pěkný :-) jukněte se :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Únor 18, 2014 Sdílet Odesláno Únor 18, 2014 jj ... mít na to jdu do toho :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Únor 19, 2014 Sdílet Odesláno Únor 19, 2014 Krása. Předpokládám, že cena je za jednu sedačku :). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_neo Odesláno Únor 19, 2014 Sdílet Odesláno Únor 19, 2014 Pokud jsem dobře četl tak tam hned nahoře píšou že cena je za přečalounění všech autosedaček .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Únor 19, 2014 Sdílet Odesláno Únor 19, 2014 ta cena je luxusni!!!!! uz vim, co jsem mel chtit na Valentyna!!! parada, diky!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Únor 19, 2014 Sdílet Odesláno Únor 19, 2014 Fakt všech? To bych do toho šla, stačily by mi přední, protože kůže už je poněkud, ehm, vyžilá. Ta černo-béžová kombinace by se mi hodila. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Únor 20, 2014 Sdílet Odesláno Únor 20, 2014 kdybyste někdo náhodou věděl jesi je ta cena opravu za všechny tak to sem určitě pište, taky bych do toho šel =) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlades92 Odesláno Únor 20, 2014 Sdílet Odesláno Únor 20, 2014 Cena je za přečalounění všech autosedaček Fabia 5000 Kč Octavia I 5500 Kč Octavia II 6000 Kč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Březen 17, 2014 Sdílet Odesláno Březen 17, 2014 tak ty Rs sedačky už seženeš jen zřídka,zkus si objednat jen potahy alá Rs od firmy MAD jsou hodně kvalitní,taky teď na ně šetřím a udělaj ti jaký chceš :palec: a ty tapecy pak někde seženeš nebo si je necháš poflockovat nevim ale rs sedaček je pořád haba kuk :) já je sehnal úplně krásně a za dobrou cenu si myslím a je to fakt luxus nemůžu si na ně stěžovat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
transiwatt Odesláno Leden 3, 2018 Sdílet Odesláno Leden 3, 2018 Dobrý den mám sedačky z octavie collection a potřeboval bych je opravit octavia 1 četl jsem že jste to tu řešily bohužel se mi nedaří napsat uživately woo-doo který tu psal o výměně molitanů ale mám dotaz je možné vložit pod původní látku molitany z passatu b5 - b5.5 passat b5.5 důvodem je větší pohodlnost materiálu díky moc za vaši odpověd 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.